Wiecie co jakiś taki spokój mam w sobie i może tak miało być bo ja nie wierzyłam że tempka w ogóle się ruszy w górę i tak rozmawiałam z M że jak skoczy to spróbujemy 0+12 na spokojnie bez wyliczeń tylko na oko i może coś z tego wyjdzie a jak nie to clo mamy na następny cykl i dzisiaj jakie było moje zaskoczenie jak zobaczyłam temperaturę na termometrze i tak sobie myślę że może coś z tego będzie...Trzymajcie dziewczyny kciuki
a ile dni po starankach można robić test ciążowy??
reklama
axarai
dziecioholiczka......
Noemi trzymam kciuki, żeby ten babski plemnior się tam dobił!!!! Ja to cały czas patrzę z niedowierzaniem na mojego M, bo byłam pewna, że on takich babskich plemniorów nie ma
Ja mam dwóch najstarszych synów z poprzedniego małżeństwa, Kacek jest synem mojego M, ale... mój M ma 13-letniego syna z poprzedniego związku, tak że widzicie jaki to CUD ta nasza Adusia
Andziak rozumiem Ciebie doskonale, bo nawet nie muszę pisać jak kocham moich chłopców, ale też nie muszę mówić co czułam patrząc na małe dziewczynki, ani co teraz czuję jak myślę o tej mojej pipuni....

Andziak rozumiem Ciebie doskonale, bo nawet nie muszę pisać jak kocham moich chłopców, ale też nie muszę mówić co czułam patrząc na małe dziewczynki, ani co teraz czuję jak myślę o tej mojej pipuni....
K
Kinga85
Gość
Noemi ja też Ci kibicuje bardzo
Dziewczyny wróciliśmy
ale było milutko
a jedno piwo podziałało na mnie jak 3!
normalnie mam kręćka hehehe
dobra ciiii.....
ja chce już nowy cykl!!!!
to czekanie.... w sumie! mało mnie może bedzie jakiś czas bo wyjeżdżamy to tu to tam... nie bede tak myślała o nowym cyklu
czekam na @:-)
Dziewczyny wróciliśmy
a jedno piwo podziałało na mnie jak 3!

dobra ciiii.....
ja chce już nowy cykl!!!!

Noemi najlepiej blisko dnia spodziewanej @ coby się nie stresować za bardzo. Ja zapowiedziałam sobie że test zrobie po 14 dniach ..... ale jak przyjdzie co do czego to i tak pewnie nie wytrzymam ;-)
Z drugim synkiem zrobiłam test 10 dnia fazy lutealnej i nic nie wyszło a potem zrobiłam 14 dnia i juz były dwie kreski
W tej ostatniej ciąży poronionej sytuacja podobna 10dfl nic , 11 i 12 dfl cień cienia a dopiero 14 dnia byłam pewna w 100%. Także myślę że najlepiej testowac 14 dnia fazy lutealnej - przynajmniej w moim przypadku ;-)
axarai też bym wariowała ze szczęścia będąc na Twoim miejscu. :-)
natusia to super dzień dziś spędziliście - fajnie :-)
Kinga czyli randka udana , ma się rozumieć??? ;-) a czas do noego cyklu szybko zleci, przynajmniej mi szybko leci jak mam tak jak teraz dużo pracy i mało czasu żeby o tym myśleć.
Tak jak teraz na szybko sobie wymyśliłam że może w tym cyklu jeszcze spróbować - tylko to myślenie kilkanaście godzin za późno przyszło ;-) Ale..... co się odwlecze to nie uciecze
Z drugim synkiem zrobiłam test 10 dnia fazy lutealnej i nic nie wyszło a potem zrobiłam 14 dnia i juz były dwie kreski
W tej ostatniej ciąży poronionej sytuacja podobna 10dfl nic , 11 i 12 dfl cień cienia a dopiero 14 dnia byłam pewna w 100%. Także myślę że najlepiej testowac 14 dnia fazy lutealnej - przynajmniej w moim przypadku ;-)
axarai też bym wariowała ze szczęścia będąc na Twoim miejscu. :-)
natusia to super dzień dziś spędziliście - fajnie :-)
Kinga czyli randka udana , ma się rozumieć??? ;-) a czas do noego cyklu szybko zleci, przynajmniej mi szybko leci jak mam tak jak teraz dużo pracy i mało czasu żeby o tym myśleć.
Tak jak teraz na szybko sobie wymyśliłam że może w tym cyklu jeszcze spróbować - tylko to myślenie kilkanaście godzin za późno przyszło ;-) Ale..... co się odwlecze to nie uciecze
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
co do testowania to zależy.... wiem że dziewczyny miały pozytywne juz w 10dfl a niektóre dopiero w 13 lub 17!dfl 
Ja nigdy nie testowałam do puki nie było po terminie @ chyba na jednej dłoni mogę policzyć ile było takich cykli, niestety u mnie to nie była ciąża.. bywało że cykle miałam 35dniowe 39dniowe... a juz myślałam że sie udało... ale to było kiedyś.
natusia u mamy wszystko w porządku
po malutku ale do przodu! 

Ja nigdy nie testowałam do puki nie było po terminie @ chyba na jednej dłoni mogę policzyć ile było takich cykli, niestety u mnie to nie była ciąża.. bywało że cykle miałam 35dniowe 39dniowe... a juz myślałam że sie udało... ale to było kiedyś.
natusia u mamy wszystko w porządku
Andziak0307
Fanka BB :)
Kociatka ale ja nie mam.zamiaru pisac i czarowac tu inaczej niz czuje.Wiadomo zdrowie i szczescie w rodzinie najwazniejsze/Ale oprucz tego coreczka to szczyt moich marzen i mamysle do tego prawo.
A kocham cala trojke Moze nie zasluzyl na taka matke niewiem.Ale uwazam ze robie dla moich synow wszystko co mozliwe.I poswiecam caly moj czas u zycie.Nie zwazajac na to ze nie sa corcia.
A gdybym wogole nie chciala synow nie decydowalabym sie na kolejne dzieci majac jednego.Lekarz stwierdzil w zartach jedyna szansa zmiana partnera
A kocham cala trojke Moze nie zasluzyl na taka matke niewiem.Ale uwazam ze robie dla moich synow wszystko co mozliwe.I poswiecam caly moj czas u zycie.Nie zwazajac na to ze nie sa corcia.
A gdybym wogole nie chciala synow nie decydowalabym sie na kolejne dzieci majac jednego.Lekarz stwierdzil w zartach jedyna szansa zmiana partnera
Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja lecę spać bo od kilku dni jakoś spać mi się chce...
Kociatka nikt się tu nie gniewa i nie kłóci, też mam różne myśli jak widzę nieszczęście rodziców którzy cierpią bo mają chore dzieci, dlatego robię wszystko żeby mieć zdrową córeczkę
a zdrowie dzieciątka jest najważniejsze!!I to wiemy wszystkie i dla wszystkich z nas jest to najważniejsze:-)
Kociatka nikt się tu nie gniewa i nie kłóci, też mam różne myśli jak widzę nieszczęście rodziców którzy cierpią bo mają chore dzieci, dlatego robię wszystko żeby mieć zdrową córeczkę

tasha31
Kociatka - dokładnie, nikt się nie gniewa!!! po prostu dyskutujemy sobie o naszych marzeniach, tych spełnionych i niespełnionych...rozumiem marzenia twojej przyjaciółki, która ma niepełnosprawną córeczkę...rozumiem też marzenia par, które nie mogą mieć dzieci...ale człowiek to taka bestia, że jak jedno marzenie spełni to zaraz ma następne:-) a doceniamy to co mamy dopiero w obliczu jakiegoś zakrętu życiowego...
Noemi - to co? trzymamy za owocne staranka i za zdrową córcię!!!
Natusia - no właśnie mam nadzieję, że już w piątek poznam termin cc, oby!!! bo już się nie mogę doczekać mojego skarba:-)
Noemi - to co? trzymamy za owocne staranka i za zdrową córcię!!!
Natusia - no właśnie mam nadzieję, że już w piątek poznam termin cc, oby!!! bo już się nie mogę doczekać mojego skarba:-)
Andziak0307
Chlopcy nadal maja nadzieje na siostre choc tlumacze ze jest braciszek.W miare luz do polowy sierpnia bo potem 4 wizyty z Bartkiem w Poznaniu i przygotowania do szkoly/Cos mnie bierze lamie w kosciach.Kuba tez kaszle
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: