reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Andziak fajne fotki super rodzinki :)

natusia czuje sie niestety fatalnie i aż wyć mi się chce. Nic nie mogę zjeść choć powinnam ale gardło zawalone strasznie mam

Witam wieczorkiem
Nastusia dziekuje za pamiec, czytam Was tylko nie mam czasu napisac, Alan jest bardzo ruchliwy, nie moge go na minute spuscic z oczu, a jak spi to wtedy pracuje i tak w kółko
Andziak slicznie wyglądasz i bardzo szczupła jestes
Tasha tzrymam &&&&& za piatek, a co do pampersów to ja uważam, ze z pamersa te oryginalne sa najlepsze, i zawsze gdzies sa jakies promocje
Nulka zdrówka ci życze, dostałas jakies leki na anemie, żelazo? A na temat ZUS i naszej służby zdrowia to można dużo napisac, człowiek takie kwoty im płaci a jak cos sie dzieje to i tak trzea prywatnie iśc i jeszcze raz płacic a jak maja L4 wypisac to z reguły tez jest problem, cos na ten temat wiem
Piranhia na prawde bedzie z dnia na dzien lepiej, jak Kaj skończy 3 miesiące to kolki miną
Axari Ty tez juz coraz bliżej rozwiązania jestes

czesc dziewczyny;0
andzia zdjecia sa fantastyczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zazdroszcze tez bym chciała byc na urlopie w takim miejscu i miec cudny brzuszek;)

powiedzcie mi kochane jak mam na enpr ustawic nowy cykl, bo mam jeden dłuuugi wykres, chcialabym oddzielnie kazdy cykl tak jak Wy macie, same zobaczcie jak to głupio wyglada:Obserwacja cyklu - enpr.pl

sciskam Was bardzo mocno każdą z osobna;)

Dziewczynki cos od powrotu nie daje rady, dzis caly dzien zmeczona albo podroz albo pogoda.... mysle ze skumulowalo sie wszystko. Uciekam juz spac, wiem ze to wstyd, tak szybciutko ale nie daje rady :crazy:

Zycze wam wszystkim kolorowych snow, milej nocki, buziaczki :-):-):-)

best46_%28www.e-gify.pl%29.gif

Dzien dobry !!!!

U mnie zapowiada sie piekny dzionek,
slonce7_%28www.e-gify.pl%29.gif
juz jest, wow.... moze bedzie ladnie.
Teraz czas na
jedzenie_i_picie62.gif
a pozniej pobudka dla corki. Jak ja wam zazdroszcze wakacji !!!!

Dziewczyny milego dzionka, buziaczki

witajcie babeczki:sorry:
wleciałam na chwilę na bb bo dostałam smski od dziewczyn z innego wątku ,że 2 babeczki zaszły w ciążę to weszłam pogratulować :)

zaglądam i do Was-zostawiając uściski dla każdej z Was..

a największe dla PIEROGATKI :)
DZIĘKUJĘ CI KOCHANA :))

mam nadzieję ,że u Was wszystko si,dzieci rosną zdrowo i że wakacje zaplanowane :cool2:

PAMIĘTAJCIE !!
Jestem myślami z Wami ,ale muszę narazie tak ......
powoli łapię oddech..
wzięłam się za swoją doopkę i z 65,5kg zjechałam narazie do 63,8 ..więc przy 170cm wzrostu to jż fajnie wgląda ;)
ale mój cel to 60kg.

pozdraaaawiam ;):)

reklama
mama fajnie że się odezwałaś :-) Dla ciebie też wszystkiego dobrego i moc uścisków , oczywiście także super wakacji
super że udało się zrzucić co nieco . Ja tez teraz dobrze się czuje bo schudłam z 68kg na 61,5kg Mam 166cm więc tez juz sie tak dobrze czuje.

Dziś czuje sie jeszcze kiepsko, ale mam nadzieje że juz jutro bedzie lepiej. Rano obudziłam się z temp 39,7 MASAKRA

Do góry