reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nullka ale jaja :-D
Trzymam mocno kciuki za kolejene testy potwierdzające Ktosika w brzuszku :D
no jak na moje oko..będzie z tego córa;-)
Kasia zzzzaaarażaaaj się:-D
Piranha no właśnie...jakoś wyluzowana byłam w sprawach starankowych..aż mnie wzięło na zmierzenie tempki przed wyjazdem i teraz mnie ta tempka nakręca:-p

ja od jutra będę poza zasięgiem netu, z tego co kojarzę tam gdzie jedziemy nie będę miała dostępu do netu, więc przyjadę z wakacji albo z dwoma kreseczkami, albo z wieścią o tej wstrętnej czerwonej...

reklama
Truskafffka ok, postaram sie..... 3mam kciuki za ciebie kochaniutka. Podpatrzylam i wyczytalam, ze test juz jest no to kiedy testujesz???? Trzymam mocno kciuki za Pozytywny !!!!!

Kasia jakoś w przyszłym tygodniu będę testować, jeszcze nie wiem dokładnie kiedy, mam ten test z czułością 25, a nie 10
więc trochę jeszcze poczekam...no i najważniejsze, zobaczymy jak z tempkami będzie.
Cieszę się że jutro jedziemy, bo bym osiwiała tutaj siedząc i myśląc...a tak to będziemy zajęci i mam nadzieję że nie będzie tyle czasu na dumanie czy Ktosik jest w brzuszku czy nie ;)

no ale wiadomo...bardzo bym chciała żeby nasza rybka szykowała sobie już miejsce w brzuszku :)

Truskafffka trzymam mocno
best44_%28www.e-gify.pl%29.gif

Kasiu, przy odstępie 2 dni te mało ruchliwe plemniki przynajmniej miały czas na dotarcie do jajowodów :-D Z witaminkami to najlepiej porozdzielać na różne pory dnia, L-karnitynę może łykać np. 2x500 rano i 2x500 wieczorkiem.

Truskafffko, ja tam mam dobre przeczucie :tak: Mi nie udawało się zajść w ciążę w cyklach, w których wsłuchiwałam się w organizm i doszukiwałam objawów, udało się w tym wyluzowanym, w którym myśli zajęłam zakładaniem pierwszego akwarium morskiego :-) ...ale wykresy tempki robiłam we wszystkich cyklach gdyż dużo się z nich dowiadywałam i widziałam jak witamina B6 pięknie naprawia moje pokiereszowane prolaktyną cykle :-)

Wiecie co tak siedzę dumam i do tego stopnia nie dowierzam że wymyśliłam że może ten antybiotyk spowodował że pojawiła sie ta druga kreska?

Piranha dziekuje bardzo za twoje rady ;-):tak:. Jak narazie to wszystko co podpowiesz to na mnie dziala rewelacyjnie. Jeszcze jedno... czy ja mam nadal lykac B comp, czy sprobowac kilka cykli bez, skoro juz widze efekty????

czesc dziewczynki :happy:
przepraszam ze dopiero dzisiaj sie odzywam ale nie najlepiej sie czulam ostatnio. na szczescie dzis juz jest poprawa, bo okropny bol gardla przeszedl w kaszel i katar.
zaraz jade na pobranie krwi i juz nie moge sie doczekac wynikow.
napisze jeszcze tak szybciutko, ze u mnie niestety wczoraj, 20dc, pojawilo sie to brazowe plamienie, czyli znowu powtorka z rozrywki. dzisiaj juz jest czysto.

Truskafffka, Nulka trzymam kciuki dziewczyny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II kreseczki :tak:

Kasiu oby moj maz tez dal sie namowic na to badanie. narazie jeszcze sie nie zarejstrowal, ale czekam ze spokojem.

reklama
Witaj Marzycielko, moj M zrobil badanie i teraz wiemy na czym stoimy. Piranha juz polecila witaminki i jutro jade do miasta dokupic.... Ja wiem ze mi sie uda :-) Tobie tez sie uda !!!!!

Do góry