reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tasha, między naszymi córeczkami będą zatem tylko 2 miesiące i 2 dni różnicy :-), teraz pozostaje tylko odliczać do 16 sierpnia kiedy to ujrzysz i przytulisz swoją córeczkę! Co do lewatywy do zazwyczaj nie jest wymagana przed CC, w tej prywatnej klinice nie miałam, miałam się zgłosić po prostu na czczo. W szpitalu, w którym teraz miałam CC niestety była wymagana lewatywa ale z tego co czytałam to zazwyczaj jej nie robią. Uciekam na chwilkę z dzieciakami do siostry.

Czarna, ale jestem ciekawa czy Ci wzrośnie :-)

reklama
oj Natusia szkoda twojego synka. oby szybko mu przeszlo, a siniaczek pewnie do wesela sie zagoi :tak:

a moj maly juz lepiej. wprawdzie ma jeszcze kaszel, ale juz mniej i nie taki jak wczesniej.

dziewczyny jak ja juz chcialabym byc w ciazy. a tu ciagle cos nie tak. te moje plamienia wczorajsze to pewnie za niski progesteron, wiec moge sie domyslic jakie beda moje wyniki. ciekawa jestem co moja doktorka powie i czy lekarze w UK cos przepisuja na to.

Truskafffka, a kiedy wyjezdzacie? oby pogoda wam dopisala. juz sobie wyobrazam jak sie byczysz na plazy na goracym piaseczku :-D

Tasha ... no to czekamy do 16, a w ten bardzo wazny dzien bedziemy cie wspieraly duchowo :-)

Natusia A u Nas jak zwykle coś sie dzieje... chyba ten piatek 13-go u nas pechowy!
Mały się tak felernie przewrócił-był na boso na skarpetkach i sie poślizgnął na szczescie na panelach.... ma siniaka na cały policzek, aż sinego, w buzi miał pełno krwi, płakał w niebogłosy aż mi zasnął na rękach z bólu... teraz jest lepiej, ale jest cały zbolały i jeść mi nie chce... No zawsze coś;(((

..... Oj, bardzo mi przykro, podaj moze jakis syropek przecwbolwy i przecwgoraczkowy, aby twoj skarbek sie nie meczyl

Marzycielko ja teraz mam tak wspaniala pania doktor, ze zycze Tobie takiej jak moja. zaczelam badania u innego GP, ale pozniej pojechal na urlop i mialam wizyte u niej... jest wspaniala, pozniej kolejna i wkoncu dala skierowanie na sprawdzenie zolnierzykow. Dzis byla rowniez pozytywnie nastawiona do wynikow, choc powiedziala ze czas naprawy ich to okolo 3m-cy, po 4 m-cach robimy kolejne badanie i jesli sie nie uda, to bede miala.... ach, nawet nie mysle o tym... bedzie dobrze. A kiedy masz wyniki????

Natusia jesli masz mozliwosc to kup SAVLON krem, on jest wspanialy. Dziala na siniaki, otarcia i wszytsko znika bez sladu. Ja polecam, kiedys moja miala wypadek na rowerku, cala buzia ... zdarta, krew leciala i z dziasel, wargi i twarzy. W szpaitalu dali mi to i gwarantowali ze nie bedzie zadnej blizny.... oj balam sie o jej twarzyczke, ale to jest magiczny krem i nie ma sladu, buzka piekna, a teraz to stosujemy na silne stluczenia, moze warto sprobowac????

natusia biedny synuś :-( Mój młodszy też wieczny nieszczęśnik i też nie raz miał buzie pełną krwi wiec wiem co miałaś za histerię. Najgorsze było jak miał z 1,5 roku wszedł na krzesełko mamut z Ikea bujał sie oparł o oparcie i przodem poleciał na podłogę. Myślałam ze zęby wybił bo było tyle krwi że zębów nie widziałam a on sobie wędzidełko nad wargą rozciął i sie lało jak nie wiem.
Buziak w policzek od ciotki :tak:

tasha fajna data , mam dwie koleżanki co mają córki z 16.08

Zaraz zmykam spać bo rano jade na bete - mąż nie idzie do pracy :-) Trzymajcie kciuki:szok:
A na 11 ze starszym do okulisty

reklama
nullka gratuluję ci:) i życzę aby betka była piekna i wysoka:)))) &&&&&

Dzieczyny ja do 20go na urlopie wiec mnie mało teraz bedzie.
Miłego.... ;***** całusy!

Do góry