reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

wiesz, kurcze, ja nie wiem, może to były ciąże biochemiczne...

ale wiem jedno, nie ma co zawczasu robić testu, sprawdzać po czasie, nakręcać się...owszem czasem z takich akcji są faktycznie ciąże, ale mnie było cholernie przykro wtedy, wolałabym nie wiedzieć, nie widzieć tych dwóch kresek, nie robić sobie nadziei...

brzuchol wciąż mnie boli-podbrzusze-i znów dumanie, czy to na małpę czy na bejbika:sorry:

reklama
hellllooooooooooooooooooo:-D

właśnie wróciliśmy z nad morza-było super, ale strasznie tęskniłam za Wami:tak:proszę mi tu natychmiast, co się działo podczas mojej nieobecności:-D

buziaki

Ostatnia edycja:
Ewcik witaj - super że wróciłaś zadowolona i wypoczęta :-)

natusia zapomniałam napisac - ładnie Twój wykresik pnie się w góre :-) oby tak dalej trzymam &&&&&&&&&

Zmykam do pracy (robie sobie od czasu do czasu przerywnik i wpadam ;-), to są zalety pracy w domu prawda kate ;-), chociaż ma to i wady i zalety oczywiście )

nullka, tasha hej kochane:-)pogoda była nawet fajna, raz słońce, raz troszkę się chmurzyło, ale generalnie jak na polskie morze, to ani razu nie padało, więc super:tak:

tasha jakoś nad morzem było tyle zajęć, że nie skupiałam się na tym, jak się czuję, w zasadzie poza bólami podbrzusza nic mi nie dolegało.. ale zaraz po powrocie zaczęły się mdłości, dodatkowo odrzuciło mnie od słodyczy, gdzie ja generalnie byłam okropnym słodyczomaniakiem:szok: a jakie Ty miałaś objawy na początku ciąży?

Ewcik - a ja piłam 3-4 kawki z mlekiem codziennie i jadłam zawsze na śniadanie płatki z mlekiem a jak zaszłam w ciążę to odrzuciło mnie od kawy i płatków, więc moze coś w tym jest...;-); a jaki masz dalszy plan działania? idziesz na wizytę do gina, kiedy??? bo teraz to już chyba ok 7-8 tyg??? to może już nawet serduszko usłyszysz:-); fajnie, że urlop się udał i trochę też odstresowałaś się:tak:, a gdzie dokładnie byliście???

tasha ja sama nie wiem, który to tydzień tak dokładnie, bo cykle miałam długie i nieregularne, ginka co innego twierdzi, a mi się to nie zgadza.. obstawiam 6 tydzień i parę dni.. kochana, my byliśmy w Rewalu, cudowne miejsce, czyściuteńkie miasteczko, pozytywne i bardzo zadbane
co do gina, to wizytę pryawtną mam 31.07, ale w poniedziałek idę na nfz upewnić się, że w pęcherzyku jest dzidzia...

truskawcia odpoczywaj i relaksuj się kochana :tak: czekamy na Ciebie z niecierpliwością!!!

pirania czy normalna jest duża ilość śluzu w ciąży? bo normalnie mokro mam, rozciągliwy jest niesamowicie..

idę spaaaać... w końcu w swoim łóżku;-) a jutro znowu dzień na pełnych obrotach, bo synek kończy 2 latka

buziaki!

Ostatnia edycja:
witam wszystkich:)
ja wrocilam z holandii:) zakupy udane kupilam wozek do tego dostalam gratis ochraniacz mutsy torbe mutsy, kupilam fotelik be safe izi sleep do tego dostalam spiworek na zime i do tego dali nam 80 ew promocji za wszystko dalam 460 e a zapomnialam jeszcze w tym sa adaptery maxi cosi za wszystko bez promocji dala bym 900e :) sam fotelik kosztuje 230 e:)wiec jestem bardzo zadowolona :)

reklama
Dobry wieczór :-)

Melduje, że u mnie wszystko ok, czuje się super, mam remont w domu i dlatego się nie odzywam- kompletny brak czasu i zmęczenie...

Pozdrawiam Was wszystkie :tak:

Tasha jakie imię wybrałaś dla córeczki jeśli można wiedzieć ?? :-)

Do góry