reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczynki, kawusia wypita, sniadanko zjedzone, domek ogarniety i... deszcz za oknem, no ale my uciekamy na basen. Milego dzionka i pozniej wpadne na kawke

cześć dziewczyny, witam weekendowo!!!

Truskafffka - super urlopu Wam życzę, wracaj wypoczęta, opalona, szczęśliwa i zafasolkowana:-)
Kinga - Tobie również - fasoleczki w kolejnym owocnym cyklu i rewelacyjnego urlopu od pracy i od innych smuteczków:-)
Noemi - być może coś się kroi...;-), więc póki co mocno trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
Natusia - wspólczuję kłopotów synka, biedny malutki:-(, ale będzie dobrze a do wesela na pewno się zagoi:-), bardzo zazdroszczę letnich zakupów w h&m, ale jak już się uporam z brzuszkiem to też ruszę na rundkę po sklepach:tak:
Pirania - twoja śliczność już miesiąc skończyła!!! rajuuuu, jak ten czas leci...ucałuj ją od forumowych cioteczek:-), niech rośnie duża, śliczna i ładnie śpi:-)
Nullka - o kurcze...ale numer...:eek:
Patrysiak, Patrysia, Daria, Andziak, Martika, Miss, Merylin - co z Wami dziewczynki??? odezwijcie się...

pogoda jest wspaniała, trochę słońca, trochę chmur, orzeźwiający wiatr, cudo!!! ale coś się kiepsko czuję...mam straszną zgagę, ciężko mi oddychać, więc pewnie mała gdzieś uciska a kopie przy tym niemiłosiernie:-) i jeszcze mam wrażenie jakby coś mi usiadło na żołądku, ale to na pewno też sprawka małej Migotki:-)

pozdrawiam serdecznie i życzę udanego weekendu!!!

Dziewczyny czuje sie kiepsko bo nie wiem co sie dzieje w moim organiźmie :-( Niby jak sie nie starałam to wykresy wyglądały super a tu takie psikusy . Może te testy co mam sa do doopy ACON 10mlU/ml o taki: http://www.doz.pl/apteka/p14700-Acon_Ultra_ultraczuly_test_ciazowy_-_plytkowy_1_szt

Powtórka z rozrywki - rano nic na tescie nie widziałam dlatego tez na bete nie pojechałam bo i po co???? Po kilku godzinach patrze a tam znowu jest kreska ciut mocniejsza od wczorajszej ale to ciut.
Pewnie kolejna moja dzidzia nie może sobie gniazdka umości czyli coś jest ze mną nie tak. Niestety nie moge teraz iś do lekarza bo wyjeżdzam. Ale chyba jak wrócę z wakacji to pójde do mojego gina i powiem mu że miałam pozytywne testy i znowu nic to może jakos zrobimy że sie w końcu uda . Najgorsze jest że pojade na wakacje z wielką niewiadomą i nie wiadomo kiedy zacznie sie @ (planowo miała byc w dniu wyjazdu) . I tam bede tylko o tym myślec zamiast wypoczywa wyluzowana.

Do tego wnerwił mnie dzis mój listonosz (nowy zresztą gówniarz) ,który po złości że nie podpisałam mu świstka że zezwalam na pozostawianie w skrzynce przesyłek poleconych nie dostarcza ich wogóle. Babka wysłała mi testy owulacyjne bo chciałam miec na wyjazd w piątek 6.07 priorytetem. Dała mi numer nadania i dzis poszłam na poczte żeby zobaczyli czy gdzieś nie leży. I co???? Leży i czeka nie awizowane (bo potrafił awizo wrzucac jak w domu byłam). Babka widac zmieszana kierowniczka akurat stała i mówi Pani jest z rejonu gdzie listonosz codziennie chodzi. Ja mówie że to juz nie pierwszy raz sie zdarza i nawijam o tym że on to po złości itp.
A Pani mi na to - przepraszamy juz ja sobie z nim porozmawiam - on jest do odstrzału już dawno tylko nikt nie chce przyjśc do nas pracowac za 1200zł więc go trzymamy. Masakra mówie Wam

Do tego na nodze wyszedł mi jakiś bolący żylak którego wcześniej nie miałam aż tak widocznego i w dwóch miejscach idącej tej żyły czuje jakieś bruzdy. Przestraszyłam sie wczoraj bardzo bo aż boli od czasu do czasu , zaraz myślałam o jakimś zatorze i że będzie po mnie. Mówie Wam dziewczyny ja sama siebie nie poznaję i nie moge ze sobą wytrzymac. Ciągle beczec mi sie chce (choc raczej jestem twarda osoba) o byle co, rozkojarzona jestem na maksa i to tez mnie denerwuje. Także dolina że hej
Wiecie co jest dobre na żylaki nóg???

Zmykam do pracy

witam
Nulka na zylaki lekarz kazał mi kuipic Venescin, stosuje go jakies 2 tygodnie, bo po ciązy jakieś mi zaczeły wychodzic,
A tak jest że jak sie m doła to wtedy wszystko wydaje sie beznadziejne, trzymaj sie mocno i głowa do góry. Widze, że Ty też pracujesz w domu? Tak ja ja. I jeszcze zmieniajac temat kupiłam tez ladycompa, przyszedł mi pare dni temu, czy Ty zawsze bardzo regularnie o jednej porze mierzysz temerature?

kate dzięki za odpowiedź i co widzisz jakąś różnicę jak stosujesz ten Venescin? I czy żel do smarowania ? Bo są i tabletki jakies jak patrze w necie.

Gratuluję zakupu :-) Ja budzik mam ustawiony na 5:30 - pika mi mierze i idę dalej spac czasami nie patrząc na wynik bo i tak sie zapisuje :-)

Nulka przestał mnie bolec ten żylak, smaruje 2 razy dziennie tym zelem on jest tani kosztuje chyba 12 zł o ile dobrze pamiętam,
ja nastawilam LC na 6 ale wstaje nieraz wczesniej i wtedy mierze wczesniej, musze go przestawic na wczesniejsza godzine

kurde, zjadło mi posta

Nullka
:( kurcze u mnie i u Gal też jaja wychodziły z tym testem-acon, kreski się pojawiały, nie od razu, ale po czasie...i ja następnego dnia robiłam betę-wyszła negatywnie i @ przyszła, u Gal podobnie :(

nie wiem, może te testy są nieczytelne po czasie... :(

Natusia
hehe ale fajowski pomocnik :) oblizywanie sprzętu jest najlepszą częścią pieczenia :)

a tak przy okazji
Pytanie do Ciężarnych i Mamusiek...robiłyście testy owulacyjne? faktycznie wykrywają ciążę?

Ostatnia edycja:
reklama
truskaffka to teraz już wiem że to na 100% głupie testy a nie ciąża :-) Od razu wydawało mi sie to mało możliwe, bo uważam że ten ostry ból oznacza u mnie owulke a ja byłoby możliwe zapłodnienie 48h po ??? NIEMOŻLIWE Także nigdy nie kupie juz tego testu NIGDY W ŻYCIU
W sumie to truskafffciu pocieszyłaś mnie bardzo bo wolę nie byc w ciązy niż myślec że znowu próbował sie bejbik instalowac i nie mógł bo cos ze mna nie tak

Dziwi mnie tylko tak wielki spadek tempki - mówie Wam zmierzyłam nawet drugi raz i była podobna - nigdy mi sie to nie przytrafiło do tej pory za "kadencji" mojego Lady Compa. Ja to obstawiam osłabienie organizmu po tej cholernej anginie.

natusiu fajnego masz pomocnika :-) i super czerwoną ściane w kuchni :-) Ja taką mam w salonie :-)

Do góry