cześć dziewczyny, witam weekendowo!!!
Truskafffka - super urlopu Wam życzę, wracaj wypoczęta, opalona, szczęśliwa i zafasolkowana:-)
Kinga - Tobie również - fasoleczki w kolejnym owocnym cyklu i rewelacyjnego urlopu od pracy i od innych smuteczków:-)
Noemi - być może coś się kroi...;-), więc póki co mocno trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
Natusia - wspólczuję kłopotów synka, biedny malutki:-(, ale będzie dobrze a do wesela na pewno się zagoi:-), bardzo zazdroszczę letnich zakupów w h&m, ale jak już się uporam z brzuszkiem to też ruszę na rundkę po sklepach
Pirania - twoja śliczność już miesiąc skończyła!!! rajuuuu, jak ten czas leci...ucałuj ją od forumowych cioteczek:-), niech rośnie duża, śliczna i ładnie śpi:-)
Nullka - o kurcze...ale numer...
Patrysiak, Patrysia, Daria, Andziak, Martika, Miss, Merylin - co z Wami dziewczynki??? odezwijcie się...
pogoda jest wspaniała, trochę słońca, trochę chmur, orzeźwiający wiatr, cudo!!! ale coś się kiepsko czuję...mam straszną zgagę, ciężko mi oddychać, więc pewnie mała gdzieś uciska a kopie przy tym niemiłosiernie:-) i jeszcze mam wrażenie jakby coś mi usiadło na żołądku, ale to na pewno też sprawka małej Migotki:-)
pozdrawiam serdecznie i życzę udanego weekendu!!!