Ewcik, podaję też Bobotic/Sab Simplex oraz Delicol ale i tak mała strasznie się męczy :-( Odkurzacza i suszarki niestety nie włączę gdyż synek strasznie się ich boi, wpada w histerię i trzęsie się ze strachu.
natusia, ano niedzielny wyjazd tyci mniej się udał gdyż Krzysiu był śpiący a więc marudny a Kaję bardzo bóle brzuszka męczyły. Było fajnie ale za krótko, zanim się zebraliśmy, dojechaliśmy to już była 16-ta ...marzę by się kiedyś przeprowadzić w te okolice ale szkoda, że tam kiepsko z pracą. Zapytałam siostrę i wyśle Ci ten puder kapokowy :-), zapomniałam zapytać o podkład, napisz do niej, podaj adresik i powołaj się na mnie.
Tasha, ano Oliwek, Zuzi, Lenek, Mai jest teraz wysyp jak grzybów po deszczu, z tego powodu zrezygnowałam z Zuzi choć uwielbiam to imię. Śliczne imiona wybraliście! Kaja na szczęście w gondoli śpi, raz tylko zdarzyło się, że płakała. Jeszcze tylko miesiąc i Sonia przywita mamusię po drugiej stronie brzuszka :-)
MissBella, śliczne imię, niewymyślne a jednocześnie mało popularne.
patrysiak, ale masz super synków!
Andziak, nigdzie nie uciekaj, ja Ciebie doskonale rozumiem. Dużo zdrówka dla Ciebie i mamy i kciuki jutro za synka.
Noemi, wykresik wygląda owulacyjnie a ten spadek w 7 dpo i skok w 8 dpo to dobrze wróży, trzeba poczekać a ja trzymam kciuki. Na pozytywny test jest raczej za wcześnie, hCG jest wykrywane przez czułe testy dopiero około 2 dni po implantacji.
Dziewczyny, Kaja się dziś do mnie świadomie uśmiechnęła! :-):-):-) Myślałam, że to nastąpi dopiero w okolicy 6-8 tygodnia a tu taka niespodzianka. Położyłam ja na przewijaku i wytarłam buzię tetrą a ona popatrzyła na mnie i zaczęła się szeroko uśmiechać, niesamowite uczucie :-) A tu zdjęcie z wczorajszej podróży zrobione telefonem :-):
Zobacz załącznik 483062