reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej, dzisiaj choroby ciąg dalszy a tempka 36,8, test zrobię w pon o ile nie dostanę @, to będzie 14dpo jak negatywny to idę do lekarza, trochę podłamana jestem....nic nie zapowiada na @ jedynie szyjki nie umiem dobrze określić...

reklama
WITAM:)

Ja dzisiaj taka zamulona...pada deszcz ech :(

NOEMI ja czułam taka sie rozpulchniona w psioszce ciepła taka jakaś inna i to mi dało do myslenia czy aby nie ciaża?:p kciuki aby ciąza u ciebie :)
KASIA miłego szykowania urodzinowego :)
sto latek dla córci!

1a28df2984d2662ca10f4c62ceeb65c5.jpg

NATUSIA
ja olewam takie gadki...niech sie cieszy swoimi dzieciaczkami a my swoimi:)gadanie na temat płci z taką osoba nie ma co...ps.sliczna foteczka:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kate Kasia dla dzieciaczkow sto lat.Truskaffka gratulacje.
U nas nieciekawie.Mozecie mnie nazwac wyrodna matka ale jak widze jak synek cierpi to boje sie kolejnego synka.
Przerabialam to juz z Bartkiem i to okropne.

hej dziewczynki!!!

Noemi - perełko nie załamuj się, u mnie II krechy pokazały się 16 dni po owu, więc jeszcze nic nie jest przesądzone, musimy czekać cierpliwie, choć wiem, że to niełatwe:tak:
Dafne - witaj!!! a to twój 1 cykl ze starankami???
Kasia - wszystkiego najlepszego dla córci, zdrówka, 100 latek i spełnienia marzeń:-)
Natusia - mam koleżankę w pracy, która stwierdziła, że mieć syna to jakby być matką tylko w połowie, bo synowie są trudni i odsuwają się od rodziny w życiu dorosłym:eek:, dziwne stwierdzenie, prawda? ale czasem nawet nie chce mi się dyskutować z takimi osobami...
Pirania - przepraszam Cię kochana za te wszystkie idiotyczne pytania, ale jeszcze nie miałam cc, więc nie wiem jak to jest...czy przed cc lekarze jakoś wywołują poród przez podanie kroplówki, czekają na skurcze i bóle??? a jak dzisiejsza nocka??? Kajka nie miała kolki???

wszystkie Was serdecznie pozdrawiam!!!
a nie wiecie co u Gal i Mamy??? żadnych wieści...
i co u Kosmo???

NATUSIA mi kumpela raz oznajmiła ze ona juz ma wszysktich w domu(ma parke)hehe aż śmiać sie chce bo ja to niby co nie mam w domku?:D że córci nie mam to nie oznacza ze u mnie rodziny pełnej nie ma...smerfy szaleją w domku...zaraz im tu dinozaury włącze(fani a juz w ogóle Domis) :))

NATUSIA Domiś to juz opowiada o tych dinozaurach tak konkretnie i tłumacyz mi który to ktróy itd. :D właśnie siedzą i ogladaja(dokumentalny film im włączyłam)to tacy wpatrzeni i zaraz opowiadają sobie hehe :D Domis to potrafi nawet wypieki dostać z ciekawości :D
Co do skóry nie pomoge...

CZARODZIEJKA
witaj i czkeam na fotki opowieści :)

dafne witaj , na enpr.pl możesz zrbić sobie wykres

TRUSSKAFFKA , GRATULACJE!!!

Martika , powodzenia nawizycie &&&&&

U mnie @ się rozgościła

Natusia - oki:-), spróbuję zrobić zdjęcie mojego mega brzuchola i wstawię, a co do koleżanki to ona też ma córkę i teraz ma termin na wrzesień i będzie 2 córcia, ale ta jej gadka o synach mnie też wkurzała, ja mam bardzo dobry kontakt z synem i nie czuję się matką w połowie tylko w całości a ona wręcz mi współczuła:szok:, że mam syna, bo jeszcze wtedy nie myślałam o 2 dziecku...a teraz pewnie, że się cieszę, że będzie dziewuszka, ale to głównie mój M wymarzył sobie tę królewnę córeczkę tatusia i on głównie naciskał na 2 dziecko dopóki nie zaszczepił we mnie tego szaleństwa:-Di popadłam w obsesję posiadania 2 szkraba:-D
Czarodziejka - czekamy na Ciebie!!! spokojnego lotu i powrotu do domu!!!
Merylin - co u Ciebie??????? już tak długo się nie odzywałaś...
Patrysia - duży masz brzuchol???? na kiedy masz termin?

reklama
Do góry