reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hallo Kobitki!
My się kulamy, weny do wszystkiego brak. Dzisiaj jak mówię do mojego Kacka, żeby mnie nie denerwował, bo jestem w ciąży i mi hormony szaleją i może dostać ochrzan, to on do mnie na to " Jak nie byłaś w ciąży to też tak pyskowałaś!" noż 5 latek jeden:rofl2:
Truskawko Kochana Gratulację!!!!! I Trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Maleńką Rybkę!!!
Piranha Kaja zjawiskowa!!!!
I tyle, mam taką amnezję ciążową! Pytają się mi, czy uczę się niemieckiego, a ja polskie słowa zapominam:baffled:

Nadia sama w ogole sie nie bawi;/ ale okazalo sie ze mama nie idzie od poniedzialku do pracy po jedno dobrze :)
ja dzis kupilam troszke uniwersalnych ciuszkow bo duzo promocji :)
truskaffka mega gratulacje :)
martika kciuki za jutro :)&&&&&&

Pirahna mi sie wlasnie przy nadii bardzo przydal rozek nawet na spacery bo byla z listopada wsadzilam ja w rozek i cieplo miala:) ty masz dzieci z cieplej pory roku to pewnie sie nie przydaje :)

a Nadia lalke w rozku nosi to jak bedzie chciala wziąć dzidzie to bedzie bezpieczniej w tym rozku:)

czesc dziewczyny :-)
czytam sobie czytam i na co natrafiam :happy: nasza Truskafffcia w ciazy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Gratuluje i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za cudowne 9 miesiecy :tak:

Martika &&&&&&&&&&&&&&&& rowniez dla ciebie za jutrzejsza wizyte :tak:

a u mnie dzis pojawila sie @. troche za wczesnie bo wczoraj mialam dopiero 25dc. i teraz zastanawiam sie czy dobrze wyjdzie to badanie krwi ktore robilam w piatek. co sadzisz Piranha?

pozdrawiam was wszystkie :-)

Natusia - ale super wieści od Truskafffki!!!:-) i fajnie, że udało Ci się świetne butki kupić:tak:a możesz fotkę butów wrzucić???
Truskafffka - no to bardzo bardzo mocno trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za zdrową rybkę w brzuszku!!!
Martika - a jutro mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za twoją wizytę, żebyś usłyszała serduszko!!!
Daria - ja poprzednio miałam rożek, ale też nie korzystałam a teraz nawet nie zamierzam kupować, o tej firmie feretti słyszałam, że jest najlepsza jeśli chodzi o pościel dla dzieci, pościel jest lekka, ciepła i bez alergenów
Pirania - gin mi kazał jeszcze porobić ostatnie badania: wymaz na paciorkowca, morfologię, elektrolity i APTT (co to jest???), w piątek 20 lipca mam chyba ostatnią wizytę u gina i usg, potem jeszcze 30 lipca usg w szpitalu i od sierpnia mam chodzić na ktg; a Krzysiu by się nie zajął malowankami, rozwiązywaniem labiryntów, są takie fajne książeczki dla dzieci i może to trochę by rozwiązało sytuację?

cały dzień mnie mdli...blee:confused2:

hej laski

ale wiesci
truskaffka super gratyuluje wypoczywaj sobie :)

pirania slodka ta twoja niunia

patrysia super foteczka

andziak wspólczuje zabiegu

laseczki miłego dnia

a ja jutro czekam na @
moj dziec cały dzien był marudny a terz poszedł spac ciekawe o której na noc pojdzie.

powiem wam ze zjadałm dzis cała czekolade z orzechami i terz mam wyrzuty suienia.

Natusia - ale fajny z Was duecik, a Ty jesteś śliczną i drobną kobietką:-), to jeszcze czekam na zdjęcie butków:-), chociaż sobie popatrzę... ale jak ruszę pod koniec sierpnia po sklepach to zadrżą kieszenie:-D, w piątek przed wizytą u gina chciałabym skoczyć do galerii, bo podobno są fajne wyprzedaże w H&M i Reserved a mam tam upatrzoną taką pastelową marynarkę, poza tym chciałam sobie kupić jakieś tuniki do dżinsów rurek...mam tylko nadzieję, że niebawem się w nie zmieszczę;-)

Czesc laseczki :-)

Truskafffka &&&&&&&&&& za rybcie
Marti_ka dziekuje i biore kilka &&&&& dla siebie, u mnie do mojej fasolki juz tez blizej niz dalej, tak mysle ;-)

Patrysia, Axari bardzo milo, ze sie odezwalyscie, buziaczki

Marzycielko
usmiechnij sie, uda sie :-)

Piranha
, Daria, Tasha, Aguska wielkie buziaczki dla was

Natusia ja dzis sprawdzilam, krem o pojemnosci 40g to cena £2.50 czyli okolo 11 zl, natomiast ten wiekszy 60g to cena £3.50 to gdzies 18zl. Pomysl, jak chcesz to daj znac

.... u mnie 3dc, kwas foliowy lykam, olej z wiesiolka 3x dziennie ( nie wiem czy nie za duzo bo mam 1000) i cynk. I co ... czekam od kiedy moge znowu dzialac, oj juz doczekac sie nie moge :-).
Najwazniejsze ze fatum na forum przerwane, tak wiec pojawily sie bardzo duze szanse dla kazdej z nas :-);-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry