reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czesc dziewczyny
Nastusia ja Lady compa kupwałąm tam gdzie Nulka
Patrysia fajne zdjęcia, wiesz, że ja sie ciesze, że mam chłopców, super i zdrowych, nie robi mi to aż takiej różnicy, ze nie mam dziewczynki ( może jeszcze bede kiedyś miec), a dzsiaj mój sredni ma urodziny 2 latka
Daria ja jak musiałam leżec w ciazy i było tak, ze musiałam byc z małym sama w domu pare godzin to duzo bawił się klockami i innymi zabawkami, książeczkami i nie nosiłam go jak gdzies chciał iśc to szedł ze mną za ręke, chyba zrozumiał a miał wtedy półtora roku, Daria super wózek kupiłaś
Pirhania jak tam dzieciaczki???

KATE sto latek dla smyka!!

37049_2-Niech-Ci-sonkociepo--9325.jpg

Ciężko mi cieżko narzekam nawte już :(obracać sie nie mogę w nocy bo i też aż mi biodra przeskakują:0 obolała chodze brzuszke przeszkadza aj aj byle do września iw tedy Marcelku wychodx :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heyka zabiegane babeczki!!!

Patrysia - cudna fotka, ależ ma kobietka przystojną obstawę:-)
Natusia - pędzisz ziś po butki na wesele??? udanych zakupów!!!
Kate - dużo zdrówka dla syneczka!!!
Daria - hej, co słychać? jak samopoczucie?
Andziak - a synek miał zabieg na stulejkę czy to było coś innego???
Nullka - ostatnie sprawy przed wyjazdem??? ale masz fajnie!!! a będziesz w Dubrovniku???
Pirania - jak dzieciaczki? nocka przespana???
Patrysiak - co u Ciebie???
Ewcik - jak się czujesz???

jeszcze 29 dni:-), ale coraz trudniej mi chodzić, w nocy też kiepska sprawa przez to spojenie a od kilku dni mam mdłości, jak w 1 trymestrze:baffled:, ale co nas nie zabije to nas wzmocni, nie?!!!

udanego dnia!!!

Hej!

Ewcik
, jak tam noga Twojego M? Jak Twoje samopoczucie?

Andziak, boję się, że mojego synka też będzie czekał taki zabieg :-(

Daria, ja kupiłam rożek i w ogóle nie używałam, zarówno przy Krzysiu jak i Kai :-)

natusia
, a może ten skok to implantacyjny jest (Twój progesteron w organizmie już spadał ale nagle ciałko żółte po zagnieżdżeniu zaczęło produkować duże ilości progesteronu)? :-) Trzymam kciuki za wysoką tempkę w kolejnych dniach!

Noemi, tak jak pisze nullka to żaden spadek, trzymam kciuki by jutro tempka wskoczyła nagle na wyższy poziom i zafundowała Tobie drugi skok.

patrysia, ale przystojniaki, super fotka! :-)

czarna, 12 dni fazy lutealnej to zalecane minimum by zarodek zdążył się zagnieździć, wszystko jest więc w porządku choć progesteron pewnie jest już nisko skoro tempka od wczoraj tak zleciała w dół.

kate, dzięki kochana, że pytasz. Ano łatwo nie jest bo Kaja co chwilę się budzi (albo Krzysiu ją budzi) a Krzysiu się nudzi, jak się z nim pobawię to zaraz Kaja zaczyna płakać a wtedy Krzysiu zły, że muszę go zostawić ...oby minęły szybko te pierwsze ciężkie miesiące. Cieszę się, że mam już dwójkę dzieci (a więcej nie planuję na 200% :-)) i czekam aż się wszystko jakoś ułoży. A jak tam u Ciebie? Sto lat, samych uśmiechów i radości oraz spełnienia marzeń dla Twojego dwulatka! Borykasz się z buntem dwulatka czy omijają Ciebie tego typu "atrakcje"? :-)

tasha, dzięki :-* Ano ta nocka mnie zaskoczyła bo Kaja nad ranem (a zawsze było to koło 5 rano) nie miała ataku kolki ...teraz muszę poczekać i zobaczyć czy był to jednorazowy przypadek czy też Debridat robi swoje :-) Trzymaj się bo do rozwiązania już naprawdę niedaleko, pewnie już nie możesz się doczekać małej Sonii po drugiej stronie brzucha. Zobaczysz, że przed CC pewnie będzie strach ale dużo silniejsza będzie radość, że za chwilkę zobaczysz swoją córeczkę i ona będzie tłumić ten strach.

Pirhania u mnie ok. mój dwulatek miał takie 2 tygodnie, ze wszystko próbował wymusic piskiem i wrzaskiem ale nie reagowałam na to ( chociaz chyba 2 razy nie wytzrymałam ) i uspokił się, tez mi wybudza czasami Alana, tylko, że oni bardzo dobrze spią to Alan wtedy zasypia jeszcze raz zaraz i spi dalej, a ze straszym ja się mało bawie bo on był nauczony, ze sam się bawi.
U mnie tez jest ten komfort, ze najstarszy syn mi duzo pomaga ( ma 17 lat). Ale jeszcze nigdy w zyciu mi tak snu nie brakowało jak teraz, dzieci mi ładnie całe noce śpią, ale ja w nocy pracuje i efekt jest taki, ze spie po 4-5 godzin odkąd urodziłam Alana ( czyli 5 miesięcy)

natusia, ale super wieści przynosisz! Krzysiu biedak strasznie się nudzi z mamą, która ma mało czasu, właśnie zasnął a Kaja właśnie wybudza się na jedzonko więc zaraz zmykam ;-)

Truskafffko, tak czułam, że w tym cyklu się uda, GRATULUJĘ Ci z całego serca, ale się cieszę!!! Wypoczywajcie sobie w TRÓJKĘ w najlepsze :-) Pewnie beta bardzo ładna bo z tego co pamiętam to dziś dopiero 13 dpo :-)

reklama
Kate wszystkiego co najlepsze dla synka, spelnienia marzen...
Truskafffka :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) coz wiecej moge napisac spokojnego ciazowania
Ewciak gratuluje bijacego serduszka:-D,zdrowka dla meza...
mam nadzieje, ze i ja jutro takowe zobacze... ale mam stracha :zawstydzona/y:

Tasha juz blizej niz dalej... wspolczuje bolu i mdlosci... najwazniejsze, ze juz niedlugo utulisz malenka ;-)

i nie wiem o jeszcze mialam pisac...

aaa daria Gratuluje zakupu mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle samej z Nadia ;-)ona juz duza dziewczynka zrozumie, ze mama nie moze tyle robic co przedtem...

noemi, natuska, nullka, czarna , kasia uk &&&&&&& za wasze staranka.. by byly owocne

Ostatnia edycja:
Do góry