reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kuba po kiepsko.Nie cchce siusiac/A najgorsze ze ubzdural sobie ze nie bedzie pil zeby nie sikac.I nic nie chce.Jeszcze mi sie odwodni.Ech.A w brzuchu kolejny siusiak i za kilka lat powtorka z rozrywki

reklama
dobry wieczor wszystkim:)
zadko wchodze bo nie mam kiedy nadia chce ciagle na dwór;/
mam do was takie pytanie macie jakis sprawdzony rozek ja mialam do nadii jakis zwykly ale teraz zastanawiam sie nad firma feretii czy jakos tak bo ponoc jest super ale moze ktos wie cos wiecej?:)
tasha tobie juz nie caly miesiac zostal ale masz fajnie:)
ewcik i martika jakies dolegliwości ciążowe są?

ja juz prawie wszystko do dziecka mam tylko siostra mi z polski przywiezie :)juz sie doczekać nie mogę ale za razem sie boje;/

milego wieczoru :tak:

Hej Dziewczyny wreszcie mogę do Was zajrzeć, u mnie tempka nadal wysoka i dopadło mnie dzisiaj przeziębieni nawet nie wiem gdzie mogłabym się dobawić przeziębienia nigdy nie choruję. Tempka wysoka i to mnie ciesze ale badam szyjkę i nie jestem w stanie określić czy jest miękka czy twarda;/;/ dzisiaj jestem 9 dzień po lutce i nic

Hej Dziewczyny temperatura dzisiaj mi spadła na 36,8 brałam aspiryne bo kurcze na całego się rozchorowałam i dziwne ale temperatury nie mam nie wiem czy aspiryna mogła obniżyć mi tempkę...Sama nie wiem gdzie mogłam się tak doprawić;/;/ @ nie mam i się nie zapowiada test zrobię najwcześniej w niedzielę o ile nie przylezie do mnie franca bo czytałam że Dziewczyny po Lutce dostają nawet po 2 tyg a ja dzisiaj 10 d po odstawieniu i nic

Noemi taki spadek to nie spadek ;) ma prawo tak być , a Ty cierpliwie poczekaj do niedzieli i wtedy zrób test i wszystko sie wyjaśni.

Ja już sie przekonalam że takie liczenie, wypatrywanie i gdybanie jest bez sensu i postanowiłam że po starankach na 14 dni zapominam że wogóle były i dopiero po tym czasie testuje i sprawdzam. Mam nadzieję że wytrwam w tym postanowieniu. :)

Dziś będzie mnie mniej bo mam dużo spraw do załatwienia na mieście . Miłego dnia wam życzę

nullka, to extra że się udało zamówic!;***najwazniejsze na wyjazd masz;))

Piranha, sama nie wiem co robic...jestem w Kropce powiem Ci szczerze... :(((
Jak brzusio Kajusi? Krzyś dalej trzyma z tatusiem?:*

Czarna, ty od 2009roku planujesz synka??

Andziak, a jesteście juz w domu? Bo w szpitalu to kroplowki by podali żeby sie nie odwodnił, a tak...

Ewcik, to chyba jakiś pech! MOja mama ma kostkę skręconą, tata 2 tyg temu palec, a wczoraj kuzyn byl na operacji bo ma zlamanie z przemieszczeniem , i patrze przez okno sasiadka tez ma reke w gipie...ranyy gorzej niż zimą;)) masakra
Dasz znac jak m sie czuje, a ty jak kochana????:*

Daria, a u nas 2 tydzien leje....i są wichury i wgl masakra i tak ma byc;(((
A jak sie czujesz? fajnie, że juz wszystko masz bynajmniej czujesz sie spokojniesza:)) i mam andz.ze nie nosisz Nadi?:))

moja mama jeszcze jest to narazie nie musze nosic:) u nas tez leje ale nadia ma teraz obsesje na punkcie piaskownicy i hulajnogi ;/i ciagle chce na dwor czy pada czy nie;/ zobaczymy jak bedzie od poniedzialku mama idzie do pracy;/

Andziak wiem co przechodzisz ja mialam miec z nadia ten zabieg w poznaniu bo miala refluks obu strony i wystarczyly mi dwie cysty zeby widziec co dziecko musi przejsc wylam z nia bo tak mi bylo jej szkoda;/ ale jak narazie wszystko dobrze bo lekarka mowila ze do 3 lat czesto mija i nam sie udalo...

WITAM:)

Trochę mnie tu nie było że nie wiem co u każdej słychać(wybaczcie)...

Musze sie z wami podzielić pewną fotka :))która ma w sobie pełną dumę!mi sie tak ciepło zrobiło bo ja będe mieć tak samo ach :))no powiedzcie czy to nie cudny widok?ANDZIAK KATE i inne mamusie synusiów:))BADŹMY DUMNE!!!tak jak ta Pani :)))

547123_256423594457822_36612256_n.jpg

reklama
Ewcik , a sport to zdrowie ...podobno , szkoda chłopiny

natusia , w zasadzie to próba była , ale niepowodzeniem sie skończyło i od tego czasu mój T , nie chciał się zdecydować

patrysia , fajne i jakie pomysłowe !

pirania , u mnie od grugiej kreski wyższych temp. jest 12 dni - dobrze ?

Ostatnia edycja:
Do góry