Andziak0307
Fanka BB :)
Kuba po kiepsko.Nie cchce siusiac/A najgorsze ze ubzdural sobie ze nie bedzie pil zeby nie sikac.I nic nie chce.Jeszcze mi sie odwodni.Ech.A w brzuchu kolejny siusiak i za kilka lat powtorka z rozrywki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nullka, to extra że się udało zamówic!;***najwazniejsze na wyjazd masz)
Piranha, sama nie wiem co robic...jestem w Kropce powiem Ci szczerze...((
Jak brzusio Kajusi? Krzyś dalej trzyma z tatusiem?:*
Czarna, ty od 2009roku planujesz synka??
Andziak, a jesteście juz w domu? Bo w szpitalu to kroplowki by podali żeby sie nie odwodnił, a tak...
Ewcik, to chyba jakiś pech! MOja mama ma kostkę skręconą, tata 2 tyg temu palec, a wczoraj kuzyn byl na operacji bo ma zlamanie z przemieszczeniem , i patrze przez okno sasiadka tez ma reke w gipie...ranyy gorzej niż zimą) masakra
Dasz znac jak m sie czuje, a ty jak kochana????:*
Daria, a u nas 2 tydzien leje....i są wichury i wgl masakra i tak ma byc;(((
A jak sie czujesz? fajnie, że juz wszystko masz bynajmniej czujesz sie spokojniesza) i mam andz.ze nie nosisz Nadi?
)