reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kochana Czarodziejko! To Andziak wkurza się na męskie instrumenty:-D
Mój najstarszy jak miał 12 to miał zabieg na stulejkę, tak ich nigdy nie męczyłam, to bez sensu (jak miał 3 latka to lekarz mu na siłę ściągnął, aż krew leciała!, i więcej na to nie pozwoliłam!). Średniemu samo przeszło, a z Kacem to już absolutnie żadnego problemu nie było, po prostu rewelacja:-D
Gratuluję pojazdu! Ja teraz staram się nie jeździć, w ciąży jakaś taka rozkojarzona jestem:baffled: Z Kackiem w 5 miesiącu miałam wypadek, złamałam rękę i leżałam w szpitalu cała w siniakach, na szczęście małemu nic nie było, ale uraz pozostał.

Mama, zdjęcia cudo i cuda na zdjęciach! :-) Ale mi smaka na arbuza narobiłaś, nie mogę się już doczekać kiedy będę mogła ze smakiem się wszystkim zajadać ...i wypić czasem piwko z soczkiem malinowym :-)

Kate, ten krem jest na receptę ale jest szalenie skuteczny.

Tasha, no właśnie dziś się dowiedziałam, że ten inny lekarz miał zawał serca i już nie przyjmuje pacjentów :-( ...a tak chciałabym jak najszybciej ulżyć Kajusi. Woda po porodzie zejdzie na 100%, baaa, na 200% ;-) To jeszcze tylko 2 tygodnie? :szok:

Czarodziejko
, autko prześliczne!

Axarai
, to rozkojarzenie nazywa się progesteron :-D ...ja w obu ciążach jeździłam samochodem do samej końcówki ale lepiej nie ryzykować jak nie ma takiej potrzeby.

Marzycielko, faktycznie szkoda, że nie znasz wyniku, szok, że są tak dokładni w tym by progesteron był zmierzony dokładnie w połowie FL, małe odstępstwo od tego przecież też da miarodajny wynik.

A ja zaszalałam (potrzebuję czegoś na odreagowanie :-D) i jutro w moim pokoju powstanie akwarium 960l 200x80x60 cm :-) ...będę mogła w nim pływać jak nie będę mieć jak wyrwać się na basen hehehe :-D ...no chyba, że wpuszczę tam piranie to odpada :-D

Ostatnia edycja:
Pirania - no wychodzi na to, że jeszcze 2 tygodnie:-); dla mnie aż, bo już się nie mogę doczekać małego skarbeczka, poza tym chciałabym wziąć się za siebie i zrzucić trochę wałków i pozbyć się wody i opuchlizny i bólu spojenia, boję się tylko tych kolek jak u Kajeczki:-(; piękne musi być takie akwarium:-)
Mama - a znasz jakiś skuteczny zabieg kosmetyczny na cellulit??? doradź coś kochana!!!

nooo..zasiadłam na chwilę ..
popodcinałam krzewy i drzewka na ogrodzie bo po tych opadach rosną jak szalone...

zrobiłam sobie pierść z kurczaka w ziołach i wcinam z mizerią ..

Pirania dziękuję słonko kochane :)
i tak jak pisałam w smskach -cierpliwości..wszystko bedzie si-poznacie się ...nauczycie własnych potrzeb i ...to dopiero będzie życie cud miód i sielanka ;)))

Tasha pewnie ,że znam zabieg:-p
dowiedz się w najbliższym salonie w jakiej cenie masz masaż bańką chińską ..

poczytaj o działaniu :))

Klinika K&K - Klinika Kosmetyki i Medycyny Estetycznej K&K w Warszawie

hej kochane moje:-)

pół dnia spędziłam z synkiem nad wodą, wykończona jestem i brzuch mnie boli..kurcze, swego czasu lekarka kazała się oszczędzać, a ja nie mam jak po prostu... ale dźwigam małego, albo zakupy, albo biegam za nim.. normalnie wykończę się:dry:

mama Ty się resetowałaś, a ja działałam:-Dnie spodziewałam się ciąży w tym cyklu, zaskoczyły mnie 2 kreseczki jakoś 22 czerwca chyba

kate dzięki, że pytasz-czuje się średnio, poza bólem brzucha objawów brak i to mnie niepokoi :baffled:

czarodziejka piękne autko:tak:

pirania nie wiem, czemu Kinga podłamana,lekarz naprawdę dziwny, moim zdaniem przyrost ok

andziak, misia, pirania a ściągałyście synkom napletek od urodzenia pod wodą przy kąpieli? bo ja tak robiłam i nie mamy problemu:sorry2:

axarai wklej zdjęcie swoje i brzunia:tak:

tasha ja mam takie rozstępy po ciąży, że już nigdy stroju dwuczęściowego nie założę:dry:

tasha nadal krójue sok pomarańczowy /oczywiście zminy/, przed chwilą zrobiłam sobie twarożek i zjadłam kromkę z masłem.. owoce w każdej ilości i postaci, słodycze niet, cola też nie. Prosiłam dziś mamę, czy mi gołabki zrobi na niedzielę, nie wie jeszcze o ciąży, pewno gdyby wiedziała, to już jutro bym je miała:-D

mama ojjj, chyba też arbuza zaraz wcisnę:-D

w czwartek mam wizytę u ginki-przełożyłam z 31.07, bo jeśli wszystko będzie dobrze, to w niedzielę powiemy rodzince

Ewcik no wlasnie!! Ustaw sobie suwaczek. Bo ja czasem zapominam ze Ty jestes w gronie zafasolkowanych. Ostatnio tyle sie poczelo bejbiątek ze juz sie gubię:)
I doskonale cie rozumiem ze w drugiej ciazy ciezko jest sie oszczedzac!!! przerabialam dokladnie to samo jak w 10tc zaczelam krwawic...balam sie nawet czajnik z woda podniesc..ale co mialam zrobic jak w domu 2 latek byl ktory chcial na dwor , na spacer, trzeba bylo robic zakupy, sprzatnac...malz jak byl w domu to pomagal ale to byl okres ze praktycznie w domu nie bywal...
No tak to juz jest... najlepsza jest pierwsza ciaza:)))))))

Axarai
- porabaly mi sie Wasze nicki. Jakos kojarze Was obydwie ze soba..moze dlatego ze macie podobna ilosc dzieci. ale piszac posta myslalam o Andziak:)))))

Mama- cos jest niesamowitego bo i mi drzewka rosna jak oszalale i trawa...ale fakt..trawe w tym roku zasilalam dwukrotnie. Drzewka odgrzybialam..byc moze i mialo to wartosci odzywcze..
Co do opicia tablic...stawiam drina
z6579769M.jpg
mojego ulubionego zreszta:)))) (mojito)

A co u Kingi?
Kinga Hop Hop

reklama
Do góry