reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kasia no ja nie pije tego na odchudzanie, ale moja dobra znajoma polecila mi picie octu jablkowego bo podobno oczyszcza organizm i pomaga na problemy tradzikowe. i chyba sie z tym zgodze bo widze u siebie poprawe :tak:

Marzycielko ja w każdej ciązy tyje koło 25 kg ( czyli 3 razy), wyglądam jak wieloryb i zawsze chudne w 3-4 miesiące bez żadnych diet sama od siebie,

Kate to super! bo jednak 25kg to spora waga.
ja tez mam to szczescie ze wszystko gubie w niedlugim czasie po porodzie, ale wiem ze jest wiele kobiet, ktorym nie przychodzi to tak latwo. szkoda ze wszystkie w "nagrode" za te 9 miesiecy nie mozemy miec takiego szczescia.

Marzycielko, to jest bardzo dużo, ale na szczescie chudne tylko skóre mam jeszcze troche rozciągnietą, musze sobie kupic jakis dobry krem

witam sie takim wczesnym rankiem ....Zuza juz buszuje po domu i wstałam:baffled:
Domi chrapie,Tom w pracy..

Marzycielka dziękuje kochana ;):**

Kasia dobrze ,że leki troche działają ...mam nadzieję ,że córkcia na dniach bedzie już zdrowa jak rybka ;)
i dziękuję :)

Kate świetnie sobie dałaś rade z kilosami:))
ujędrniających kremów masz całą masę ,ale proponowałabym pójść do salonu kosmetycznego i zapytac czy maja takie kosmetyki na sprzedaż ..u nas babki zamawiaja bo wiadomo,że te kosmetyki do salonów są "silniejsze " w działaniu niż te sklepowe..
tak jak pisałam do Tashi masaż bańką chińską też ujędrni skórę i na brzuch jak najbardziej sie nadaje:tak:
zabieg mikrodermabrazji czy złuszczania kwasami też jest stosowany:tak:
ale....jeśli skóra na brzuchu jest mooocno rozciągnieta to żadne kremy nie pomogą niestety...

witam DWIE NOWE KOLEŻANKI CIĘŻARÓWKI -rozgoście się :))

Truskafffcia kochana milusio ,że wleciałas :))
wczoraj dostałam kartkę od Ciebie :))
napisałam Ci smska :):)doszedł?
gratuluję jak nie wiem co :)))))))))))))))))))))))))))
fajnie,że wakacje udane:):)

wysyłam bo może znów mi pójdzie w kosmos....

C.D....

Pirania bardzo mi przykro ,że miałas taki dzien kochana ..tulę mocno,wspieram i ...podaję stoper ,żeby uszy trochę odpoczęły od płaczu dzieci....

Natusia dziękuję kochana :):)

Beatka dzięki :))
wlatuj częściej i pisz co u Was :)

Aguska tulę z powodu wrednej @.....wiem jak się czujesz bo ja tak miałam 2 cykle temu.....wysoka tempka...@ spóźniała się 5 dni...byłam pewna,że sie udalo a tu ...:-( dlatego też musiałam odsapnąć i odpoczywałam od bb....od widoku suwaczków ciążowych ..itd..
ale ...bb to nie tylko ciąża...to też nasze wspólne życie i wróciłam bo tęskniłam przeokropnie:sorry2:
jesteśmy ekipą i ciężko nie wiedzieć co u Was.....

dziewczyny odnośnie Kingi---> wiem tylko tyle ,że jest w szpitalu..

ide po kawę ..

na wczorajszej wizycie dowiedziałam się, że serduszko przestało bić. dziś o 10 mam jeszcze jedno usg w szpitalu, a w poniedziałek łyżeczkowanie... czuję, że serce mi pękło.. jak mam teraz żyć?

reklama
Ewcik.......................................
przytulam ....
jestem z Toba i dobrze wiem jak się czujesz...........

wypłacz się i pożegnaj z Maluszkiem..........

bardzo ,bardzo mi przykro:-:)-(

Do góry