reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien dobry,

.... i kolejny dzionek walki z goraczka. Pobudka i moj termometr w .... oj, zle to widze w tym cyklu Obserwacja cyklu - enpr.pl, i termometr corki... i znowu 39.4. Kolejny dzien walki z temp. Juz sily nie mam.

Ewcik
wierz mi że tu na tym forum rozumiemy Cię i wiemy jaka to tragedia. Kochana musisz być silna i wierzyć że się kiedys uda. Strasznie mi przykro. Bądź z nami, płacz ile chcesz i pisz co Ci serce dyktuje, a znajdziesz w nas wsparcie. Mocno tule i ile tylko mam sily to bede wspierac.

Kate. Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Misia, Tasha, Axari, Ewcik, Piranha, Marzycielka, Czarodziejka, MissBella, Kociatka, Beatka, Truskaffka i inne z gangu buziaczki i milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Mama dziekuje, ja wlasnie siedze z kawusia, mala w salonie bajki oglada i recznik na glowie trzyma. Kurcze, ja nie wiedzialam ze od gardla moze byc az tak wysoka temp.

Kasia smacznej kawki ..

Ewcik kochana ja "na szczęscie" nie miałam łyżeczkowania...
u mnie 2 poronienia były samoistne-sama się oczyściłam i potem tylko kontrola przez usg czy wszystko "opuściło" macicę :-(
kochana ..wiem,że po łyżeczkowaniu czasem zostaje uszkodzone endometrium i potem ciężko zajść w ciąże....może poproś lekarza ,żeby podał najpierw tabletki.......
wiem ,że to ciężki temat ..wiem kochana ,ale pomyśl o tym też ,że jeszcze będziecie sie starać o dzidzię ..a zawsze lepiej jak organizm sam "sobie poradzi" niż ingerencja...

przytulam Cię przez łzy.........

witam dziewczynki!!!

Ewcik - tak bardzo mi przykro, nawet nie wiem co napisać, bo przeczytałam przed chwilą i się poryczałam... będziemy wspierać Cię jak to tylko możliwe, musisz być silna... ale dlaczego tak się stało?????????????????????????????
ja miałam łyżeczkowanie pod narkozą i nic z tego nie pamiętam, tylko potem strasznie długo krwawiłam, prawie 30 dni... tulę Cię mocno...
Kate - dziękuję za fotki, faktycznie ciężko uwierzyć, że to ta sama osoba, dałaś mi nadzieję, że i ja zgubię te wszystkie kilosy, które wrzuciłam w ciąży, przynajmniej poprzednio tak miałam, że weszło 25 a spadło 30 kg, więc mam nadzieję, że i teraz tak będzie, a Alanek przekochany pyzulek, buziaczki dla niego od forumowej ciotki:-)
Mama - no brak mi słów jaka laska z Ciebie!!!:-), brakuje mi szortów, w tym roku już ich nie założę ale w przyszłym:tak:odbiję sobie to lato:tak::-D
Kasia - zapalenie gardła to straszne cholerstwo, bo duża gorączka i brak apetytu męczą organizm, no i jak syropki nie pomogą to antybiotyk...ale będzie dobrze:tak:
Pirania - oby taki dzień się nie powtórzył:-(

witam nowe koleżanki na forum, piszcie często dziewczyny!!!

dziewczyny, wczoraj wieczorem miałam wrażenie, że odszedł mi czop śluzowy, wiem, że to obrzydliwe, ale to była taka spora kulka białego śluzu...to ten czop??? a dziś rano strasznie mnie boli podbrzusze... chyba spakuję torbę, tak na wszelki wypadek...

pozdrawiam i życzę udanego dnia!!!

dzien dobry wszystkim :)
Ewcik bardzo mi przyko ja nie wiem czemu to tak jest ze jest ciaza i nagle przestaje serce bic dziwne to wszystko;/
Ja po wczorajszej wizycie ok szyjka skrocona ale lepiej niz bylo bo 3cm a na poprzedniej wizycie bylo 2,2 cm :) tabletki biore 2 tygodnie jeszcze i koniec:) w poniedzialek kolejne ktg :)
ja wczoraj szukalam sali na chrzciny beda 6 pazdziernika juz polowa zajeta jakas masakra;/

Tasha eeee..nie gadaj :zawstydzona/y::-)
pstrykłam sobie fote samowyzwalaczem to wiesz ..szału nie ma;-)w pracy zrobiłam ;)
tak,tak-spodenki muszą być :))
no i &&&&&&&&&&&&& jeśli to czop to pakuj torbę w te pędy..

Daria no widzę ,że i Tobie niewiele już zostało:))

reklama
Tasha, slonce a ty jeszcze torby nie spakowalas???? Pakuj i to szybko bo roznie to bywa.....

Daria ty juz tez pomalu bedziesz torbe pakowac, uwielbiam czytac twoje wpisy jak kupujesz te wszystkie rzeczy dla baby

Do góry