reklama
Marzycielka12
Fanka BB :)
Kasia no ja nie pije tego na odchudzanie, ale moja dobra znajoma polecila mi picie octu jablkowego bo podobno oczyszcza organizm i pomaga na problemy tradzikowe. i chyba sie z tym zgodze bo widze u siebie poprawe 

Marzycielka12
Kate to super! bo jednak 25kg to spora waga.
ja tez mam to szczescie ze wszystko gubie w niedlugim czasie po porodzie, ale wiem ze jest wiele kobiet, ktorym nie przychodzi to tak latwo. szkoda ze wszystkie w "nagrode" za te 9 miesiecy nie mozemy miec takiego szczescia.
ja tez mam to szczescie ze wszystko gubie w niedlugim czasie po porodzie, ale wiem ze jest wiele kobiet, ktorym nie przychodzi to tak latwo. szkoda ze wszystkie w "nagrode" za te 9 miesiecy nie mozemy miec takiego szczescia.
Marzycielka12
Kate na szczescie mamy tu ekspertke w tej dziedzinie, wiec napewno Mama doradzi ci jak poprawic skore aby byla jedrniejsza 

mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam sie takim wczesnym rankiem ....Zuza juz buszuje po domu i wstałam
Domi chrapie,Tom w pracy..
Marzycielka dziękuje kochana
:**
Kasia dobrze ,że leki troche działają ...mam nadzieję ,że córkcia na dniach bedzie już zdrowa jak rybka
i dziękuję
Kate świetnie sobie dałaś rade z kilosami
)
ujędrniających kremów masz całą masę ,ale proponowałabym pójść do salonu kosmetycznego i zapytac czy maja takie kosmetyki na sprzedaż ..u nas babki zamawiaja bo wiadomo,że te kosmetyki do salonów są "silniejsze " w działaniu niż te sklepowe..
tak jak pisałam do Tashi masaż bańką chińską też ujędrni skórę i na brzuch jak najbardziej sie nadaje
zabieg mikrodermabrazji czy złuszczania kwasami też jest stosowany
ale....jeśli skóra na brzuchu jest mooocno rozciągnieta to żadne kremy nie pomogą niestety...
witam DWIE NOWE KOLEŻANKI CIĘŻARÓWKI -rozgoście się
)
Truskafffcia kochana milusio ,że wleciałas
)
wczoraj dostałam kartkę od Ciebie
)
napisałam Ci smska
doszedł?
gratuluję jak nie wiem co
))))))))))))))))))))))))))
fajnie,że wakacje udane

wysyłam bo może znów mi pójdzie w kosmos....

Domi chrapie,Tom w pracy..
Marzycielka dziękuje kochana
Kasia dobrze ,że leki troche działają ...mam nadzieję ,że córkcia na dniach bedzie już zdrowa jak rybka
i dziękuję
Kate świetnie sobie dałaś rade z kilosami
ujędrniających kremów masz całą masę ,ale proponowałabym pójść do salonu kosmetycznego i zapytac czy maja takie kosmetyki na sprzedaż ..u nas babki zamawiaja bo wiadomo,że te kosmetyki do salonów są "silniejsze " w działaniu niż te sklepowe..
tak jak pisałam do Tashi masaż bańką chińską też ujędrni skórę i na brzuch jak najbardziej sie nadaje

zabieg mikrodermabrazji czy złuszczania kwasami też jest stosowany

ale....jeśli skóra na brzuchu jest mooocno rozciągnieta to żadne kremy nie pomogą niestety...
witam DWIE NOWE KOLEŻANKI CIĘŻARÓWKI -rozgoście się
Truskafffcia kochana milusio ,że wleciałas
wczoraj dostałam kartkę od Ciebie
napisałam Ci smska
gratuluję jak nie wiem co
fajnie,że wakacje udane
wysyłam bo może znów mi pójdzie w kosmos....
mama05
C.D....
Pirania bardzo mi przykro ,że miałas taki dzien kochana ..tulę mocno,wspieram i ...podaję stoper ,żeby uszy trochę odpoczęły od płaczu dzieci....
Natusia dziękuję kochana

Beatka dzięki
)
wlatuj częściej i pisz co u Was
Aguska tulę z powodu wrednej @.....wiem jak się czujesz bo ja tak miałam 2 cykle temu.....wysoka tempka...@ spóźniała się 5 dni...byłam pewna,że sie udalo a tu ...:-( dlatego też musiałam odsapnąć i odpoczywałam od bb....od widoku suwaczków ciążowych ..itd..
ale ...bb to nie tylko ciąża...to też nasze wspólne życie i wróciłam bo tęskniłam przeokropnie
jesteśmy ekipą i ciężko nie wiedzieć co u Was.....
dziewczyny odnośnie Kingi---> wiem tylko tyle ,że jest w szpitalu..
ide po kawę ..
Pirania bardzo mi przykro ,że miałas taki dzien kochana ..tulę mocno,wspieram i ...podaję stoper ,żeby uszy trochę odpoczęły od płaczu dzieci....
Natusia dziękuję kochana
Beatka dzięki
wlatuj częściej i pisz co u Was
Aguska tulę z powodu wrednej @.....wiem jak się czujesz bo ja tak miałam 2 cykle temu.....wysoka tempka...@ spóźniała się 5 dni...byłam pewna,że sie udalo a tu ...:-( dlatego też musiałam odsapnąć i odpoczywałam od bb....od widoku suwaczków ciążowych ..itd..
ale ...bb to nie tylko ciąża...to też nasze wspólne życie i wróciłam bo tęskniłam przeokropnie

jesteśmy ekipą i ciężko nie wiedzieć co u Was.....
dziewczyny odnośnie Kingi---> wiem tylko tyle ,że jest w szpitalu..
ide po kawę ..
reklama
mama05
Ewcik.......................................
przytulam ....
jestem z Toba i dobrze wiem jak się czujesz...........
wypłacz się i pożegnaj z Maluszkiem..........
bardzo ,bardzo mi przykro:-
-(
przytulam ....
jestem z Toba i dobrze wiem jak się czujesz...........
wypłacz się i pożegnaj z Maluszkiem..........
bardzo ,bardzo mi przykro:-
Podziel się: