Witam
Zazdroszcze werwy dziewczyny , szczególnie Tobie
mama . Dziś ja mam doła i to mega. Z mężem nie gadam od wtedy co się na siebie

Jeszcze wczoraj na wieczór mnie wkur...... jednym tekstem, więc trzasnęłam drzwiami i poszłam spać. Potem w nocy próbował się przytulać itp ale ja przeciez mocno ....spałam . Także u mnie na razie cisza
Do tego zrobiłam dziś test o czułości 25 (bo tylko taki miałam) i oczywiście tak jak myślałam DUPA :-( Tempka znowu poszła lekko w góre, a ja juz bym chciała żeby przyszła @ bo chyba jestem dla wszystkich nie do zniesienia.
To sobie pomarudziłam a teraz jade z chłopcami po zakupy.
Kinga super ta Twoja tempka :-) i fajny wyjazd Wam się szykuje (pięknej pogody życzę i udanego wypoczynku)
Piranha wieża super :-) Chętnie bym na nią weszła bo ja uwielbiam takie wysokości :-)
Patrysia* swoje autko to jest to :-) Gratuluje i oby dobrze się sprawował
natusia oby głowa przestała boleć a dla synka zdrówka żeby nie musiał sie już męczyć bidulek
A właśnie gdzie nasza
truskafffcia???
My jutro po południu jedziemy do Częstochowy na wejście Pielgrzymki Warszawskiej , bo rodzinka mojego M idzie. Mieliśmy jechać na weekend i towarzyszyć im wcześniej tak jak prawie co roku , ale niestety mój M jest jutro świadkiem w sądzie inie chcieli mu zmienić terminu, więc jedziemy tylko na 14-15.08.
Mamy sentyment zawsze bo my poznaliśmy się na Pielgrzymce w 1997r. i od tamtej pory jesteśmy razem :-) Rodzinka dalej chodzi a my nie bo wiadomo praca, dzieci itd. ALe fajnie jest dojechać i pogadać z ludźmi których znasz od tamtych lat, bo oni chodzą dalej.