reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam ..pospalismy do 8.00
poodkurzałam już ..
pranie wstawione.
ja przy herbacie bo nie mam mleka do kawy..zaraz zakupy mnie czekają ..

dzieci sniadanie.

dobrze ,że jest słonko to nastrój lepszy...
jutro przyjeżdża nasza farba na elewację huraaaaaa

pozdro dla wszystkich ;)
ja zaczęłam urlopa:-D

WITAM:)

Ja dzisiaj taka nie dospana...

W koncu to wózio przepiorę :))

Wczoraj zakupiliśmy dla mnie autko :D

Nie jest to może jakieś cudo no ale szukaliśmy dla mnie za mniejsz epieniązki autko ale takie które jest praktyczne ekonomiczne i również stan żeby był wiso ok itd.itp.i podpasował nam tylko Daewoo Lanos :))i takowy mam 2000 r :))jestem zadowolona :)) moje pierwsze autko hehe

Jakieś nowe wieści które ominęły mnie??

Dzien dobry...:-)

Ollena.... sliczniutka twoja Mia, a wracajac do rzeczy z Next'a polecam w 100%

Nullka
... za marzenia &&&&

Andziak... nie smuc sie!!!! Jestes wspaniala mama i zaufaj mi chlopcy sa szczesliwi dzieki tobie :-)

Kinga.... milej pracy a pozniej czeka cie super relaksik.... &&&&& za owocne boboseksy

Piranha
.... wow ale wieza!!!! Pewnie bylo super, a jak Krzysia wrazenie z tak wysokiego wejscia i widoku????

Mama.... kobietko, ty jestes blyskawica od rana, juz tyle rzeczy zrobione. Chyle przed toba czola ;-)

Patrysia... gratulujue zakupu:tak: Teraz to juz wsiadasz, pakujesz dzieciaczki i juz jestes samodzielna, w sensie transportu. Szerokosci zycze na drogach

Ewcik, Misia buziaczki

Natusia.... oj biedaczek z twojego synka, mam nadzieje ze juz wkrotce mu przejdzie, przybij mu piatke;-)
&&&&&&& mocno

..... a ja poleglam, w doslownym sensu znaczeniu. Oczy czerwone, pieka a do tego doszlo przeziebienie... masakra:no:
Wczorajszy dzien spedzilam w lozku no a dzis trzeba bylo zwlec sie na dol... a tutaj .... sajgon.... wiec i ja musze choc troszke ogarnac, ale brak mi sily.

Dziewczynki milego dzionka, buziaczki

no własnie z tego co wiem pogoda ma być :) wiec sie cieszę.

w pracy dziś siedzę do 12 potem jadę do klienta z projektem..potem obiad pranie na szybko i jade na przejażdżkę 10km z filipem:) a potem kolacja, bede robiła tortille... na pewno z młodym bedziemy bardzo głodni heh
jak ja to lubie! :))

NATUSIA a skąd jesteś?ja z Żukowo koło Gdańska:))zdrówka dla synka!
KINGA jedziesz w moje strony :))
KASIA zdrówka!

Wózio schnie jest słoneczko z wiatrem...może przeschnie bo ja ręcnzie prałam a wiadomo że wtedy z niego i kapie tzn z gondoli i jej wyposażenia :p

Jutro do taty na urodzinki i mam nadzieję ze będzie słoneczko bo plany sa aby je na dworze spędzić...

reklama
Witam
Zazdroszcze werwy dziewczyny , szczególnie Tobie mama . Dziś ja mam doła i to mega. Z mężem nie gadam od wtedy co się na siebie :angry: Jeszcze wczoraj na wieczór mnie wkur...... jednym tekstem, więc trzasnęłam drzwiami i poszłam spać. Potem w nocy próbował się przytulać itp ale ja przeciez mocno ....spałam . Także u mnie na razie cisza

Do tego zrobiłam dziś test o czułości 25 (bo tylko taki miałam) i oczywiście tak jak myślałam DUPA :-( Tempka znowu poszła lekko w góre, a ja juz bym chciała żeby przyszła @ bo chyba jestem dla wszystkich nie do zniesienia.

To sobie pomarudziłam a teraz jade z chłopcami po zakupy.

Kinga super ta Twoja tempka :-) i fajny wyjazd Wam się szykuje (pięknej pogody życzę i udanego wypoczynku)

Piranha wieża super :-) Chętnie bym na nią weszła bo ja uwielbiam takie wysokości :-)

Patrysia* swoje autko to jest to :-) Gratuluje i oby dobrze się sprawował

natusia oby głowa przestała boleć a dla synka zdrówka żeby nie musiał sie już męczyć bidulek

A właśnie gdzie nasza truskafffcia???

My jutro po południu jedziemy do Częstochowy na wejście Pielgrzymki Warszawskiej , bo rodzinka mojego M idzie. Mieliśmy jechać na weekend i towarzyszyć im wcześniej tak jak prawie co roku , ale niestety mój M jest jutro świadkiem w sądzie inie chcieli mu zmienić terminu, więc jedziemy tylko na 14-15.08.
Mamy sentyment zawsze bo my poznaliśmy się na Pielgrzymce w 1997r. i od tamtej pory jesteśmy razem :-) Rodzinka dalej chodzi a my nie bo wiadomo praca, dzieci itd. ALe fajnie jest dojechać i pogadać z ludźmi których znasz od tamtych lat, bo oni chodzą dalej.

Do góry