reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mama szkoda ze wczesniej o tym nie wiedziałam, myłam juz dzisiaj chyba z 5 razy cały dom ( ponad 200 m) , jutro z samego rana myje octem,

reklama
kate18 babo skąd ty na to wszystko znajdujesz siłę??... a powiedz jak młody? śpi ładnie w nocy?? daje mu już jakieś dodatkowe jedzonko??

mamo05 u nas jest tylko jedno jedyne zainteresowanie...czytanie książek...cały czas dziecko lata z książką i poczytaj mi mamusiu poczytaj tatusiu...no jeszcze jedną, ostatnią ...plose no plose i tak potrafi cały dzień

pierogatko powiem Ci ze czasami sama nie wiem skąd mam tyle siły, młodzi sa bardzo grzeczni , na szcescie spia od maleńkiego całe noce i duzo w dzień, ale maja tez swoje humorki od czasu do czasu, zeby nie było tak kolorowo. Pomału daje Alanowi stałe pokarmy ale cały czas go karmie, żadnym mlekiem go nie dokarmiam, Alan jest strasznie ruchliwy nie zostawie go nigdzie na sekunde musi byc zawsze zapięty albo musze go trzymac
mama mam do Ciebie pytanie, powiedz mi czy jest sens kupowac ta bańke chińska na allegro, czy jak bede sama masowac skóre czy to przyniesie jakis efekt,
a i postanowiłam od jutra 15 minut dziennie cwicze, musze troche poprawic wyglad mojej skóry

Byliśmy dziś z dzieciakami na takiej wieży:

6e6bf970-e1b4-4fef-b210-a2cf00177004.jpg

Nie powiem, dla osób z lękiem wysokości jest to spore przeżycie gdyż schody i wszelkie podesty są ażurowe (ze stalowej kraty) a do tego na samej górze czuć jak konstrukcja się porusza pod wpływem wiatru :-)

Mama
, smutki precz bo i mi smutno się robi, tak bardzo bym chciała by uśmiech zagościł na twej twarzy na 9 miesięcy i potem całą resztę kolejnych długich lat. Witamina E, koenzym Q10 czy B100 na pewno Ci nie zaszkodzą, ja bym łykała nadal.

Andziak
, tak bardzo bym chciała by Twoje marzenie się spełniło. Strasznie podoba mi się imię Gabryś!

Ollena, Twoje córeczka jest przeurocza! Co do planowania to odstęp od owulki nie ma wielkiego znaczenia (a być może w ogóle nie ma znaczenia) i raczej Twój przypadek jest potwierdzeniem tej teorii (mój również gdyż córcia spłodzona została 24h przed owulką :-), zrobiłam to z czystą premedytacją dbając po prostu o niskie pH i stosując wcześniej dietę oraz łykając suplementy :-)). Ja też mam teraz hardcore ;-) więc rozumiem Ciebie doskonale. Ucałuj Mia ode mnie!

Ewcik, może po prostu w czasie zabiegu usunęli prawie wszystko? Trzymam kciuki by ten spadek był jednak przedowulacyjny :tak:

Pierogatko, ale fajnie, że do nas wleciałaś, faktycznie łatwo nie masz ale jeśli Ciebie to pocieszy to i ja przeżywam teraz ciężkie chwile delikatnie mówiąc :-D ...mój synuś też robił sobie ze mnie smoczek (nawet wybudzał się jak mu cyc wypadł z buzi :-D, na szczęście córcia przed zaśnięciem go wypuszcza ;-)) dlatego córcię już od małego nauczyłam ssać dydusia :-)

kate
, śliczne storczyki, uwielbiam te kwiaty, też mam sporą kolekcję i kiedyś Was tu zasypałam fotkami :-)

Dobranoc wszystkim, oby jutrzejszy dzień przyniósł na BB same radosne wiadomości.

Podoba mi sie imie Gracjan ale M nie chce sie zgodzic.Podoba mi sie tez Kornel.
Ja mialam zaczac planowac w maju.Bralam suplementy dieta .Zakupilam sylk . A tu w lutym wpadka z gumka.Jakim cudem do teraz nie mam pojecia.Widac blad fabryczny.Ale niskie ph bylo bez orgazmu i owul.zaraz po nowiu.
A 3 synek sex tylko w 9 dc.Ja juz nie wierze ze wogole moglabym miec corke.
Ja wiem ze zwariuje na punkcie synka.Ale dziewczynkowy obled pozostanie i boje sie ze bedzie natastal o ile to wogole mozliwe.Axari 4 corki eh.Ja kiedys chcialam miec conajmniej dwie.

reklama
Witam
Piranho mogę prosic o lukniecie na wykresik?
cos on dziwny jest chyba?
i cykle sie skróciły do 25/ 26dni :/

​miłego dnia kobiety:)

Do góry