reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam sie wezwana przez kochana Czarodziejke:-)

Corka ma ktora miala byc wg teorii planowania plci chlopcem wlasnie pochalnia flache i mam nadzieje, ze zaraz pojdzie lulu bez zadnego problemu... a problemy byly, pierwsze 1,5mies to hardcore, never again!

Ale dziewczynki wariuje! Non stop ogladam ubranka w necie,zamowilam juz ze Stanow dla niej troche, dzis odkrylam Nexta i nie kupuje tylko dlatego ze jestem w PL...ale jak wroce do Dublina to nie recze za siebie. Mowie sobie, ze nie ma sensu wyfdawac tyle kasy ale to wszystko dziewczynkowe jest cuuudne!

Pokazuje gnidulca i zmykam na ta chwile:-)
Ostatnie z dzis:-)

Zobacz załącznik 490332Zobacz załącznik 490333Zobacz załącznik 490334Zobacz załącznik 490335Zobacz załącznik 490336Zobacz załącznik 490337

reklama
Ollena witaj :-)
Fajnie że pokazujesz nam tu swoją niunię która jest cudna i przesłodka. Zdjęcie z bratem bezcenne :-)

Po cichu marzę żeby też móc buszować i wyszukiwać pięknych strojów dziewczęcych - oby to moje marzenie się kiedyś spełniło ( a jak nie to będę mamą trzech budrysów :-) )

Ollena super.Ja stwierdzilam ze jestem chora i powinnam sie leczyc.Czeka na 4 synka a w necie zamiast ogladac ciuszki dla niego zatrzymuje sie na tych rozowych malych cudenkach.Poszlam na festyn u nas w miescie.I dol zamiast sie zmbiejszyc sie powiekszyl.
Spotkalam wiele znajomych ktorzy sie stad wyprowadzili.I wiekszosc z wozkami a w nich rozowe cuda.A te ktore juz mialy starszych synow wszystkie.Czulam sie dziwnie ze wszystkim sie udalo tylko nie mi. Wiem ze to przykre ale tak czuje.Mam meeeega dola.A synek na dzis to albo Gabrys albo Jedrus.

Ollena piekna i cudowna Mia :)) ukochać ..i synka też ;)) widac ,że dumny starszy brat:)

Nullka &&& za Twoje marzenia :)

Andziak ehhhh

moje dzieci spia od pół h..mnie głowa mniej boli...ale szału nie ma..
może to po odstawieniu tych wszystkich witamin ..

pirania kochana, ja się w ogóle "nie oczyszczałam", tylko 3 godziny po zabiegu, potem nic, zero :/ ziółka piję jak najbardziej, póki co tempka spadała z 36,7 na 36,5.. podejrzewam, że ma to też związek ze spadkiem bhcg

mamcia jakoś w Twoich postach czuję ostatnio smutek i jakby rezygnację.. mam nadzieję, że to chwilowe

kinga my też nigdy w domu usiedzieć nie możemy.. dziś po kościele byliśmy zobaczyć na zawodach jeździeckich / Marcello zachwycony konikami/, po obiedzie z Małym na salę zabaw, a potem na urodziny mojego chrześniaka

ollena ale córeczka wspaniała :) dlaczego wg. teorii planowania miała być chłopcem?

cześć babeczki!!!
pamiętacie mnie jeszcze :szok::szok::szok::szok:
mamo05 ty to wiem że pamiętasz, bo podpytujesz o mnie i dziewczynki
u nas leci...szału nie ma ale nie jest źle, starsze dziecko przy młodsze mi się uwstecznia, gada po dziecinnemu, zachowuje się jak roczne dziecko, dzisiaj pół dnia wyła bo ona teraz chce jechać do babci (120 km), uryczana, porzygała się i poszła spać....młodziszon zrobił sobie ze mnie smoczek, jak jest cyc jest spanie, nie ma cyca nie ma spania....no to tak w skrócie ....

kobitki ja dalej wam kibicuje...jest na bieżąco z Wami ale na pisanie czasu brak

Pierogatka !!!! no wszelki duch ;))
nie kokietuj ,nie kokietuj pamiętamy:)))))
fajnie,że wleciałas ..
widze ,że na nudę nie narzekasz ;)pamiętaj ..z kazdym dniem będzie lepiej ;)
czy Basia idzie od wrzesnia do przedszkola ???

Ewcik ano widzisz ..jakis taki dołek mnie bierze,ale ...czas wytrzec gile i brac się w garść ..
własnie piję piwo z sokiem wiśniowym--tez dobre :)) jak z malinowym ..

czy KOSMOPOLITAN się w ogóle odzywała po porodzie ?????

mamo05 tak ona chodzi cały czas, ale w weekend tak daje w d...pe że masakra, jeszcze przy takiej pogodzie że się nie da na pole wyjść to już w ogóle
no właśnie co z kosmo, też ostatnio o niej myślałam

reklama
czesc dziewczyny
mama kosmo chyba raz pisałą, ze urodziła i jak dobrze pamietam na imie małemu dała Gracjan
witaj Pierogatka
Ja dzisiaj padam na nos, wczoraj montowali nam w całym domu rolety zewnetrzne i kuli sciany, to możecie sobie wyobrazic jak dom wygladał, od wczoraj cały czas sprzatam i konca nie widac. A i zapomniałam Wam napisac, ze Alan ma juz 1 zeba i dugi mu sie przecina, strasznie go męczy

Do góry