reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Noemi ja byłam na estrofemie 3 czy 4 cykle...przytyłam...wykończyłam nerwow rodzinę a endo po nim miałam 6 mm:confused2:
to teraz po witB100,q 10 i witE miałam 13mm

nie ma co ..mi już nic nie pomorze...teraz wydaje mi się ,że skoro u mnie owu jest i endo śliczne to z ~~~~o Toma musi być cos na rzeczy ....ale nie będę juz nic badać i forsy ładować ..dość ..

Misia przykro mi ,ale walcz dalej...po przerwie działajcie...

ja miałam daaawno temu swoje hasło ,którym zarażałam dziewczyny NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY!!

w moim przypadku czas spocząć...głową muru nie przebiję ..

Pirania super,że gościna udana ..
przyjemności z goszczenia rodzinki na dniach ..

makaron dochodzi ..zaraz siadamy do obiadu.

reklama
Hallo Kochane!!!
Dziękuję Wam za wsparcie:happy: Tak to czasem bywa w rodzinach:happy:!
My dziś planujemy basen, chociaż muszę się ruszyć z kanapy, a dość trudne zadanie:-D
Miłej niedzieli wszystkim życzę!
Mama, Misia no szlag jasny by trafił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Axari moje relacje z bratem i bratowa sa raczej oschle.
Ja w czarnej dziurze.Powod najwazniejszy moja mama.No i do tego nazbieralo sie troche.Wiec podczytyje zeby wam nie truc.Ale ja nie wierze ze u mnie bedzie chociaz w miare normalnie

Mama widzisz nie wiedziałam, że byłaś na estrofemie, mi po nim endo ładnie urosło ale może dlatego, że ja nie miałam z endo problemów.A pytałaś o tą femarę?? Może kup dla Toma jakieś witaminki i niech łyka i poprostu się nie zabzpieczajcie a Mama uwierz że jak pragniesz dzidziusia to w tej walce są wzloty i upadki a w twoim wypadku wzloty i stany spoczynku:) ale to tylko przejściowy stan:-)

Dziewczyny do których przyszła @ trzymam kciuki i następne cykle będą nasze:) ja poprostu wierzę, że po tych antkach mi się uda nie wiem czy to dobrze czy nie ale jestem pełna nadzieji....

Kasiu, ja tam bym łykała B-Complex bo mi bardzo pomógł, czytałam kiedyś to forum Vitamin B6 - Lengthen luteal phase or increase progesterone - BabyandBump i witamina B6 dokonała u niektórych dziewczyn niemal cudu.

Misia, za wcześnie jeszcze na testowanko, trzymam kciuki by jednak na teście za kilka dni pojawiły się 2 śliczne krechy.

Ewcik, dzięki kochana :-* Ano nocka była taka standardowa czyli pobudki co 3-4 godziny - bywało lepiej ale bywało też gorzej więc nie narzekam :-) A Ty jak się czujesz? Skończyło Ci się już oczyszczanie? Pijesz ziółka nr 3? Ano czeka mnie za jakiś czas szukanie pracy i zmiana branży (jeszcze nie wiem na co się przebranżować :-D) więc łatwo nie będzie ...ale może jakoś dam radę :-)

Mama, dzięki wielkie! A witaminki nadal bym łykała bo to tylko na zdrowie a kto wie czy jakiś bociek nie leci już do Ciebie z paczuszka :-)

natusia, śliczny wykresik a owulka rzecz jasna była:tak:, trzymam kochana kciuki! Jak dziś synek się czuje?

dzięki Natusia,Axarai,Pirania,Noemi....
pragnienie ciągle jest ..ale ja juz coraz częściej mam sprzeczki z mężem przez to całe zachodzenie....
i nie o samo dziecko ..nie!! bo oboje chcemy..
ale przez to ,że nie wychodzi już tyyle czasu .
Tom brała cały czas mase witamin...ja tez brałam ,ale już nie biorę ..
żołądek musi odpocząć..poza tym w takich dawkach nie mozna długo brać przecież..

eeeee do bani to wszystko..
czuje ,że znów wchodze w dół..

Noemi pytałam o femarę ...zapisała nazwę i powiedziała,że popyta lekarzy od niepłodności...

nie wiem też od czego juz kilkanascie dni potwornie boli mnie głowa...
znów pospałam 2 h ..no przeciez tak się nie da ,żeby ciągle w dzień spać ..

Andziak ..tulę ...ahhh te doły..

mama smutno mi jak Ty jesteś w takim nastroju kochana :-( Doły precz od naszej mamy ....... tak wiem wiem łatwo mówić przecież sama miewam doły i to z różnych powodów. Ale takie jest to cholerne życie raz góry raz doliny.
Uśmiechnij się kochana, bo musisz być radosną mamą dla swoich dzieciaczków :-)

Ja do teraz czas spędziłam z moimi chłopakami a teraz muszę troszkę popracować niestety.
Dalej co i raz ćmi mnie jak na @ i tylko chodzę i zaglądam czy już przyjechała czy jeszcze nie, ale na razie cisza.
Wiecie co mnie wczoraj wieczorem zdziwiło??? Że miałam duuuuużo śluzu i to jakiego?????:szok: Rozciągliwego (że takiego to nawet w płodne nie miewałam ostatnio ) a ph było ok 5,0-5,3 Czy to normalne przed @ ????

Nulleczko dziękuje ..ja tez nie lubię u siebie takiego nastroju

ciągle chodzę i wzdycham ...myślę ...
byłam z Bono na spacerze..teraz Tom poszedł z dziećmi na plac zabaw..niebo zachmurzone---->takie jak mój nastrój

wiesz co ..co do sluzu to nie wiem czemu to taki u Ciebie w tym czasie cyklu...ja teraz miałam owu potwierdzoną usg i miałam śluz biały ,ale nie jakos dużo...
w każdym razie ..nie ma @ ..&&&& są :)

z ciążami cisza ostatnio u nas na wątku-wiec niech sie ruszy w końcu!!

Noemi dobrze,że masz takie nastawienie !! będziemy Cię wspierać ..łykaj te anty i zachodź kochana:)

misia ale u ciebie za szybko na test ciążowy! no co ty :>
mama nie dołuj się na nowo... jest ok. w końcu zaskoczysz i Ty.

kasia uk 3mam kciuki :)))

A my dopiero co wróciliśmy niedawno z tawerny. Byliśmy sobie na obiadku i na drinku z moją kuzunką z fr:) miło było

Lubie jak sie co dziennie coś dzieje :) to jest życie! :-) nuda nie grozi

reklama
Kinga jejku jak miło patrzeć na Twój wykres i na tą pnącą się w górę tempkę :-) Oby juz tak została na długo :-) tego Ci życzę z całego serducha :-):happy:
I widzę że fajnie spędziłaś dzień - super :-) Ja też lubie jak sie coś dzieje :-)

Do góry