reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
kto pije kto pije?
jestem chętna
)))
moj małżyński wlasnie wrócił z firmy...
a ja all day sama z dziećmi...
jutro jade w miasto SAMA autem ..za zakuposy i jedziemy do Lublina..zostaje tam tydzien ale bede miala dostęp do neta..chyba
)) znaczy dostep będę miala nie wiem jak czas!
buziolce baby jedne..
jestem chętna
moj małżyński wlasnie wrócił z firmy...
a ja all day sama z dziećmi...
jutro jade w miasto SAMA autem ..za zakuposy i jedziemy do Lublina..zostaje tam tydzien ale bede miala dostęp do neta..chyba
buziolce baby jedne..
Czarodziejka
juz sie dzielimy
.... no to zdrowko
.....kto pije kto pije?
jestem chętna)))
juz sie dzielimy

.... no to zdrowko
_Ewcik_
cześć dziewczynki
jakoś nie miałam mocy pisać ostatnio
mamcia ciągle trzymam kciuki za Twojego tatę
kasia że też @ musiała przyleźć.. oby w tym cyklu już nie przyszła &&&&&&&&
missbella dopiero 1 kg przybrałaś? jak Ty to robisz hehe
axarai przykre zachowanie siostry, ale znam to z autopsji, z tym, że z moją bratową miałam takie odpały
nullka przykre z tą koleżanką, ja bym chyba poszła jeszcze do 3 lekarza, żeby skontrlować.. przecież to można się zajechać, tak się stresując do końca ciąży
mama przylazła @?
nullka, kasia ja spięcie z M miałam w piątek wieczorem, ehhh
natusia jak samopoczucie?
truskawka ?????????
jakoś nie miałam mocy pisać ostatnio
mamcia ciągle trzymam kciuki za Twojego tatę
kasia że też @ musiała przyleźć.. oby w tym cyklu już nie przyszła &&&&&&&&
missbella dopiero 1 kg przybrałaś? jak Ty to robisz hehe
axarai przykre zachowanie siostry, ale znam to z autopsji, z tym, że z moją bratową miałam takie odpały
nullka przykre z tą koleżanką, ja bym chyba poszła jeszcze do 3 lekarza, żeby skontrlować.. przecież to można się zajechać, tak się stresując do końca ciąży
mama przylazła @?
nullka, kasia ja spięcie z M miałam w piątek wieczorem, ehhh
natusia jak samopoczucie?
truskawka ?????????
mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem porannie 
z kawą
Ewcik dziękuję ...
informuję ,że dnia 12 sierpnia o godzinie 2.30 w nocy siłami natury przyszła do mnie @...odbierając nadzieję ..
Nullka jak u Ciebie na froncie??
Noemi dobrze ,że u Ciebie chociaz po lutce szybko przyszła..&&&& za kolejny cykl po antykach..
ja chyba nie będę brała ...nie mam juz ochoty na ta walkę ...jak sobie pomyślę jaka nerwowa byłam po antykach to chyba jednak podziękuję ..
Kasia jak tam?? kacyk ?
ja wstawiłam zupkę pomidorowa na kurczaku ..niech pyrczy na wolnym ogniu..
Czarodziejka przyjemności na wyjeździe
)
z kawą
Ewcik dziękuję ...
informuję ,że dnia 12 sierpnia o godzinie 2.30 w nocy siłami natury przyszła do mnie @...odbierając nadzieję ..
Nullka jak u Ciebie na froncie??
Noemi dobrze ,że u Ciebie chociaz po lutce szybko przyszła..&&&& za kolejny cykl po antykach..
ja chyba nie będę brała ...nie mam juz ochoty na ta walkę ...jak sobie pomyślę jaka nerwowa byłam po antykach to chyba jednak podziękuję ..
Kasia jak tam?? kacyk ?
ja wstawiłam zupkę pomidorowa na kurczaku ..niech pyrczy na wolnym ogniu..
Czarodziejka przyjemności na wyjeździe
Hej Dziewczyny!!
Mama co Ci zależy łyknąć jedną tabletkę na dzień czy nie kurcze jak już raz poskutkowało to spróbuj kolejny raz, trudno kontroluj się żeby za bardzo nie być nerwową ale spróbuj.Pamiętak, że na jednym wózku jedziemy a Ty chcesz wysiadać
Bardzo się ucieszyłam, że @ tak szybko przyszła bo te wszystkie dni czekania mnie dobijają. Ale teraz łykam i jak przyjdzie @ po antykach to działamy:-) i postanowiłam sobie, że do ginka pójdę jak już w ciąży będę, teraz nie będę latać na monitoringi.
Axari co do siostry to się bardzo dziwię, jak to bym bardzo chciała być w ciąży z siostrą, albo z kimś bliskim dzieci razem się wychowują, bawią a to jest bardzo ważne no ale inni chcą być wyjątkowi a Ty chyba zaburzyłaś jej plan żeby tylko nią się interesowali...
Ewcik co tam??
Coś dziewczyny u nas ucichło z ciążami....
Porodówka na TLC
Mama co Ci zależy łyknąć jedną tabletkę na dzień czy nie kurcze jak już raz poskutkowało to spróbuj kolejny raz, trudno kontroluj się żeby za bardzo nie być nerwową ale spróbuj.Pamiętak, że na jednym wózku jedziemy a Ty chcesz wysiadać

Bardzo się ucieszyłam, że @ tak szybko przyszła bo te wszystkie dni czekania mnie dobijają. Ale teraz łykam i jak przyjdzie @ po antykach to działamy:-) i postanowiłam sobie, że do ginka pójdę jak już w ciąży będę, teraz nie będę latać na monitoringi.
Axari co do siostry to się bardzo dziwię, jak to bym bardzo chciała być w ciąży z siostrą, albo z kimś bliskim dzieci razem się wychowują, bawią a to jest bardzo ważne no ale inni chcą być wyjątkowi a Ty chyba zaburzyłaś jej plan żeby tylko nią się interesowali...
Ewcik co tam??
Coś dziewczyny u nas ucichło z ciążami....
Porodówka na TLC
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Noemi a ile Ty masz brac cykli anty?? mi powiedziała ,że 3 opakowania bez przerwy na @...jak zaczynałam 3 opakowanie to myślałam ,że wybuchnę!!
a jak mi doopka utyła bo woda się zatrzymywała !! masakra..pewnie gdybym miała dłuższe cykle to by tak nie było ,ale jak ja mam tak jak teraz np.26d.cykl to lipa-nerwy murowane..
Ty porodówkę ogladasz a ja czekam na tvm meteo na Maję w ogrodzie
będzie za 10 minut..
a jak mi doopka utyła bo woda się zatrzymywała !! masakra..pewnie gdybym miała dłuższe cykle to by tak nie było ,ale jak ja mam tak jak teraz np.26d.cykl to lipa-nerwy murowane..
Ty porodówkę ogladasz a ja czekam na tvm meteo na Maję w ogrodzie

Witam a ja dziś pospalam bo dopiero co sie obudzilam i słyszę że M już na dole wstawia sniadanko bo go dzieciaki już meczyly. 
U mnie też dziś będzie pomidorowa
mniam
A u mnie temp. dziś leciutko do góry ale szału nie ma udały czas mam odczucie jakby miała za chwili @ zawitac. Narazie śladów jej nie ma.
Noemikciuki trzymam za nowy cykl, w końcu musi sie udać
Zmykam na dół do rodzinki
U mnie też dziś będzie pomidorowa
A u mnie temp. dziś leciutko do góry ale szału nie ma udały czas mam odczucie jakby miała za chwili @ zawitac. Narazie śladów jej nie ma.
Noemikciuki trzymam za nowy cykl, w końcu musi sie udać
Zmykam na dół do rodzinki
reklama
Piranha
Hej dziewczyny!
Wczoraj wróciliśmy o 24-tej, strasznie się zagadaliśmy, w piątek przyjeżdża do nas w odwiedzinki rodzinka M z Hiszpani :-) ....łooooooo jejku, kiedy ja zdążę posprzątać
Mama, ja chyba też bym nie brała antyków bo przecież owulki u Ciebie są, bałabym się, że rozregulują mnie hormonalnie. Zawsze pierwsze cykle po antykach były w miarę normalne ale potem z cyklu na cykl wszystko mi się coraz bardziej rozjeżdżało, cykle wydłużały a więc pojawiały się zapewne problemy z owulką (antyki podnoszą prolaktynę). U Was też tak jesiennie i deszczowo?
Kasiu, co się odwlecze to nie uciecze i mocno wierzę, że szybko Ci się uda! Buziaki!
MissBella, super, że wszystko w porządku i na pewno tak będzie do końca ciąży. WOW, Ty przytyłaś dopiero 1 kg czy mówisz o obecnym trymestrze? :-)
Misia, a jak u Ciebie sytuacja na froncie?
natusia, jak tam, tempka dalej pnie się w górę? Jak się czuje dziś synek?
nullka, trzymam kciuki! Przykre z tym NT, ja bym na jej miejscu poszła na pewno do jeszcze jednego lekarza a znając mnie to pewnie do minimum trzech, przecież stres w ciąży jest niewskazany a na pewno wszystko jest w porządku. Co do Plantexu to właśnie jakiś czas temu chciałam zakupić ale poznikał z aptek i nawet hurtowni :-(
Kinga, WOW, normalnie szalejesz z tempką! Trzymam kciuki kochana!
Wczoraj wróciliśmy o 24-tej, strasznie się zagadaliśmy, w piątek przyjeżdża do nas w odwiedzinki rodzinka M z Hiszpani :-) ....łooooooo jejku, kiedy ja zdążę posprzątać

Mama, ja chyba też bym nie brała antyków bo przecież owulki u Ciebie są, bałabym się, że rozregulują mnie hormonalnie. Zawsze pierwsze cykle po antykach były w miarę normalne ale potem z cyklu na cykl wszystko mi się coraz bardziej rozjeżdżało, cykle wydłużały a więc pojawiały się zapewne problemy z owulką (antyki podnoszą prolaktynę). U Was też tak jesiennie i deszczowo?
Kasiu, co się odwlecze to nie uciecze i mocno wierzę, że szybko Ci się uda! Buziaki!
MissBella, super, że wszystko w porządku i na pewno tak będzie do końca ciąży. WOW, Ty przytyłaś dopiero 1 kg czy mówisz o obecnym trymestrze? :-)
Misia, a jak u Ciebie sytuacja na froncie?
natusia, jak tam, tempka dalej pnie się w górę? Jak się czuje dziś synek?
nullka, trzymam kciuki! Przykre z tym NT, ja bym na jej miejscu poszła na pewno do jeszcze jednego lekarza a znając mnie to pewnie do minimum trzech, przecież stres w ciąży jest niewskazany a na pewno wszystko jest w porządku. Co do Plantexu to właśnie jakiś czas temu chciałam zakupić ale poznikał z aptek i nawet hurtowni :-(
Kinga, WOW, normalnie szalejesz z tempką! Trzymam kciuki kochana!
Podziel się: