reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nullka dziękuję ;)))))
popatrzyłam ..oczy nacieszyłam -świetna z Was rodzinka :))
eleganckie foty a Ty piękności czarnullko:-D

a dzieci jakie zadowolone-piękne chwile beztroski.....

ja poprzestawiałam meble..trochę pomógł Tom bo nie dałam rady ...teraz kolacja dla szkrabików...

Patrysia* życzę powrotu weny!!!!!!!!

Pirania Ty u rodzinki????

reklama
mama jeszcze raz dzięki za komplementy :zawstydzona/y: , prawdą jest że były to dni totalnej beztroski :-)

Aaaaaa i też wierzę że doczekamy się trzeciej pociechy - przyjda do nas w swoim czasie (zresztą do reszty staraczek z tego wątku także) .

Moje dzieci jedzą kolację , zaraz kąpiel i spać

Jejku od popołudnia pobolewa mnie jak na @ (ciekawe kiedy przylezie franca)???

Ostatnia edycja:
Cześć babeczki :-)

Wpadam poinformować, że u mnie wszystko ok, czuje się dobrze, w końcu przytyłam 1 kg bo waga stała mi od 3 miesięcy, brzuchol rośnie to i bóle pleców się zaczęły...poza tym stan błogosławiony w dalszym ciągu mi służy :tak:

Buziaki i pozdrowienia :-)

Nullka moje bąki już zasypiaja po tylaskach z mamunią ..
i dobrze,że były takie beztroskie wakacje....w ciągu roku dość jest trosk---> wakacje mają być na lajcie ;)

Bella no powitać ;)
jak tam się pije kakao w nowej kuchni?????:))
pogłaskać brzuszek co to Ci służy ;)

MissBella fajnie że zajrzałaś :-) Pogłaszcz brzusio od ciotki nullki (może wirtualnie się zarażę i u mnie się coś zasieje ;-) )
Dobrze że ciąża Ci służy - oby tak było do końca .

natusia fajnie że miły dzionek miałaś :-) Ja też myślałam że się uda - jeszcze nie przekreśliłam tego cyklu dopóki @ nie ma , ale i nadzieje są już mniejsze. Jeśli jutro tempka poszłaby znowu w góre to mogłabym cicho liczyć. Jak nie ten cykl to następny (a w następnym gdyby sie udało to termin przypadałby blisko moich urodzin ;-) )

Właśnie rozmawiałam przez tel z cioteczną siostrą mojego męża. Jest w 16tc (trzeciej ciązy - ma już dwie córeczki). Nie zna płci jeszcze, ale na badaniu przezierności karkowej lekarka powiedziała że coś jest nie tak , że coś jest za duże i wyliczyła jej ryzyko zespołu Downa 1:273 I powiedziała że na 100% nie da jej pewności że dziecko wady nie ma. Oczywiście kuzynka załamana poszła do innego gina a ten powiedział że wszystko jest oki.
Ona nie chciała robić dalszych testów bo sie boi a i tak dziecka nie usunie, więc powiedziała że do końca ciązy będzie żyła w niepewności , i nie wie który lekarz miał rację ehhhhh.

Ostatnia edycja:
Natusia dokładnie ..zaraz inny pokój..
fajnie,że dzień milusio zleciał:))

Nullka o żesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za zdrowe dziecko kuzynki męża!!!!
kurcze ...
mam nadzieję ,że jednak pierwsza ginka się myliła...
kurcze ,ale musi mieć stresa...:baffled:

natusia no własnie robiła to badanie w 12tc i ta lekarka ją nastraszyła, poszła zaraz do innego lekarza i powiedział że ok. A ona teraz żyje w stresie czy pierwszy lekarz miał racje czy drugi. Wiesz taka sytuacja "na dwoje babka wróżyła" :-(

Natusia nie kusi :))) bo nie mam testu....nie ma co-jutro przyjdzie @..
przecież u mnie tylko 2 działania były i to jeszcze w 7 i 9 d.c. noł łej ,żeby się udało ...dlatego dzis się nie oszczędzałam przy przemeblowaniu ..

zasiadam do tostów-komu????????:-)

Nullka &&&&&&,żeby na kolejnym usg-połówkowym wszystko było oki!!

Witajcie

Mama
dzien zalicziony do bardzo szczesliwych :-)

Miss Bella buziaczki

Natusia brawo, widzisz udalo ci sie. Dojechalas i sama radosc, M szczesliwy, tesciowie tez no ale najwazniejsze ze ty i smyk byliscie pelni radosci. Ciesze sie ze domek pnie sie do gory,

Nullka jesli jej nie ma to &&&&&&&&, trzymam mocno kciuki za cioteczna siostre M &&&&&

A ja dzien do d..y. Od rana nabuzowana, rozpetalam wojne domowa z M... matko, ja darlam sie a on ... milczal a ja furia, chocby sie cos odezwal, cos pysknal troszke...a on nic.... a mnie szlakk trafffial...Zadzwonilam do mamy, ze przylatuje po mala, ta tez do mnie ze nie moge jej zabrac... ona ma wakacje.... a jeszcze do tego wszytskiego...."franca" juz zawitala. Juz sa plamienia, a niech... wszytsko na dzis...dlatego Dziewczynki stawiam dzisiaj...
jedzenie_i_picie1.gif

reklama
Kasia ...łoj to działo się u Cię ..juz widzę jak Ty a mąż :confused2:

nic tak ciśnienia nie podnosi!!! te chłopy ..

wiesz --->ja pospałam w dzień to mogę z Tobą pić ;))

Natusia przyjdzie ...co miesiąc przychodzi ..a ostatnie cykle miałam po 31 ,32 dni ...dziś mam 26d.c. ..ale przyjdzie ...jak mnie wzięło na przestawianie to przyjdzie ...jedną bolą (.) na @ a mnie bierze na przestawianie w domu:))
i dzięki-tosty były smakowite :))

Do góry