A moje dziecko "rzadzi" na wakacjach. Nie ma czasu zadzwonic do mamy, nie ma czasu ze mna rozmawiac jak ja dzwonie, co chwile jakis wypad. To kolezanki juz czekaja, to z ciotka na impeze wychodzi a najlepszy czas to Shopping... zadzwonila wczoraj do M i powiedziala ze kasy jej braknie. ( dalismy jej kieszonkowe 125 zl na tydzien), musiala wziasc zaliczke z ostatniego tygodnia i potrzebuje wsparcia finansowego... no myslalam szlak mnie trafi... o kase to szybciutko potrafi zadzwonic do Taty, do mnie nie..... Wczoraj pytala taty czy moze przebic jedna dziurke dodatkowo u uchu, ten ze ma zapytac mamy... a smark mu na to , " Ona sie nie zgodzi", a przeciez Ona ma trzy kolczyki w jednym uchu. Powiedzialam wczoraj ze do malej GLIZDKI nie zadzwonie. Sciska mnie serce, no co ja wychowalam????
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Kasia czyżbyś sikała ???
oj przykro mi kochana....
ja mam dzis termin @ ,ale póki co nie ma jej...pewnie przez stres mi się przesunie bo na ciążę nie ma szans..
Pirania ,Natusia dziękuję ....
Pirania mam nadzieję ,że u dzieci ze spaniem coś lepiej ...??
Natusia wiesz...tata już by chyba wolał być po operacji bo jechał z nastawieniem ,że idzie na stół a tu znowy wyniki nie halo i tylko ten zabieg zrobili a po nim jak mówi to prze 3,4 dni jak się załatwia to szczypie tak jakby kwas leciał
widziałam wczoraj cierpienie w Jego oczach....faceci są tacy bezradni.....
no nic ..rozwieszam to pranie i jadę po spożywkę bo głodne mory wróciły hahhahahahaa
oj przykro mi kochana....
ja mam dzis termin @ ,ale póki co nie ma jej...pewnie przez stres mi się przesunie bo na ciążę nie ma szans..
Pirania ,Natusia dziękuję ....
Pirania mam nadzieję ,że u dzieci ze spaniem coś lepiej ...??
Natusia wiesz...tata już by chyba wolał być po operacji bo jechał z nastawieniem ,że idzie na stół a tu znowy wyniki nie halo i tylko ten zabieg zrobili a po nim jak mówi to prze 3,4 dni jak się załatwia to szczypie tak jakby kwas leciał

widziałam wczoraj cierpienie w Jego oczach....faceci są tacy bezradni.....
no nic ..rozwieszam to pranie i jadę po spożywkę bo głodne mory wróciły hahhahahahaa
Czarodziejka
Fanka BB :)
hejka
udało mi sie przebrnąć przez Wasze posty
)))
Zatem pisze:
Patrysiak- piekny domek, fajna okolica..az się usmiechnęlam jak oglądalam fotki...Jednak dom to cos wspaniałego...moze jeszcze troche poczekacie ale potem jak juz zamieszkacie w nim bedziecie tak bardzo szczesliwi i uwież mi , ze cieszyc Was bedzie nawet grabienie liści jesienią
))))
A co z tym kleszczem..w koncu jak wyszly badania? co z ta boleriozą?
doczytalam ze bierzesz antybiotyk....
Mama- wyobrazam sobie jak sie stęskniliscie wspolnie za soba!!!!
ale takie rozłąki też mają swój urok
))
buziaki dla dzieciaczkow
Axarai..szkoda ze nie masz relacji z siostra takich jak byś chciala..nie rozumiem ze tak mozna sie zachowywac..no ale ludzie są różni..mam jednak nadzieje ze kiedys bedziecie sobie bardzo bliskie..tego Wam życzę
no a ja dzisiaj lekki beton jestem...Impreza fajna...wysmichałam sie z tymi "moimi" wariatami...
udało mi sie przebrnąć przez Wasze posty
Zatem pisze:
Patrysiak- piekny domek, fajna okolica..az się usmiechnęlam jak oglądalam fotki...Jednak dom to cos wspaniałego...moze jeszcze troche poczekacie ale potem jak juz zamieszkacie w nim bedziecie tak bardzo szczesliwi i uwież mi , ze cieszyc Was bedzie nawet grabienie liści jesienią
A co z tym kleszczem..w koncu jak wyszly badania? co z ta boleriozą?
doczytalam ze bierzesz antybiotyk....
Mama- wyobrazam sobie jak sie stęskniliscie wspolnie za soba!!!!
ale takie rozłąki też mają swój urok
buziaki dla dzieciaczkow
Axarai..szkoda ze nie masz relacji z siostra takich jak byś chciala..nie rozumiem ze tak mozna sie zachowywac..no ale ludzie są różni..mam jednak nadzieje ze kiedys bedziecie sobie bardzo bliskie..tego Wam życzę
no a ja dzisiaj lekki beton jestem...Impreza fajna...wysmichałam sie z tymi "moimi" wariatami...
Hej babeczki
mama no właśnie zawsze jest szansa i nadzieja :-) Ciąża potrafi pojawić się w najmniej spodziewanym momencie czego Ci życzę :-)
Zdrowia dla szwagra życzę
Kasiu uk fajne masz podejście - wiadomo smutek jest ale nie można się poddawać
U mnie też pewnie lipa będzie bo jak widać na wykresie tempka dziś dużo niższa więc pewnie za 1-2 pojawi się @
Do tego dziś na bieliźnie miałam brunatne plamki oraz brzuch pobolewa jak na @. Powiem szczerze że troche za szybko na @ bo spodziewałam się jej dopiero około wtorku środy
Piranha biedna Kaja , mam nadzieję że w końcu opuszczą ją te kolki bo to wyczerpujące i dla niej i dla Ciebie :-( U nas na kolki pomagał PLANTEX ale nie ma go teraz chyba jak patrzyłam w necie. Herbatki uspokajające też dawałam
Patrysiak domek fajnie się zapowiada - nie ważne kiedy tam zamieszkacie - ważne że domek już jest i jest Wasz. Wszystko powoli i do celu
Czarodziejko beton nie beton ważne żesuper impreza się udała :-) Ja uwielbiam takie spotkania
Miłego spokojnego weekendu życzę (ja dziś w pracy)
mama no właśnie zawsze jest szansa i nadzieja :-) Ciąża potrafi pojawić się w najmniej spodziewanym momencie czego Ci życzę :-)
Zdrowia dla szwagra życzę
Kasiu uk fajne masz podejście - wiadomo smutek jest ale nie można się poddawać
U mnie też pewnie lipa będzie bo jak widać na wykresie tempka dziś dużo niższa więc pewnie za 1-2 pojawi się @
Do tego dziś na bieliźnie miałam brunatne plamki oraz brzuch pobolewa jak na @. Powiem szczerze że troche za szybko na @ bo spodziewałam się jej dopiero około wtorku środy
Piranha biedna Kaja , mam nadzieję że w końcu opuszczą ją te kolki bo to wyczerpujące i dla niej i dla Ciebie :-( U nas na kolki pomagał PLANTEX ale nie ma go teraz chyba jak patrzyłam w necie. Herbatki uspokajające też dawałam
Patrysiak domek fajnie się zapowiada - nie ważne kiedy tam zamieszkacie - ważne że domek już jest i jest Wasz. Wszystko powoli i do celu
Czarodziejko beton nie beton ważne żesuper impreza się udała :-) Ja uwielbiam takie spotkania
Miłego spokojnego weekendu życzę (ja dziś w pracy)
Ostatnia edycja:
Czarodziejka
Fanka BB :)
jesooo jak Tu cicho!!!! gdzie jestescie????
mama05
Czarodziejka ..ja jestem ..spałam pół dnia tak mnie głowa boli
u nas słoncze i ulewy na zmianę to jak ma nie pękać czacha ;(
a teraz robię przemeblowanie w salonie..czyli @ za zakretem ....zawsze tak mam ,że jak dostaję powera to na godzinach przychodzi koleżanka..
a gdzie Ty jutro wybywasz?????:-)

u nas słoncze i ulewy na zmianę to jak ma nie pękać czacha ;(
a teraz robię przemeblowanie w salonie..czyli @ za zakretem ....zawsze tak mam ,że jak dostaję powera to na godzinach przychodzi koleżanka..
a gdzie Ty jutro wybywasz?????:-)
mama05
Nulleczko ,ale ja własnie pół dnia przespałam z powodu bólu głowy ...przestało lać ..wyszło słonko i chyba ciśnienie wzrosło bo mnie czaszka mniej boli to sie wziełam za przemeblowanie..co mogłam zrobiłam sama teraz czekam aż Tom wróci ze spaceru z psem i dziećmi i witrynę przestawi bo ni chu chu nie dam rady -za ciężka ...a ja przecież słaba płeć 
a Tobie jak było na wyjeździe kochana ????

a Tobie jak było na wyjeździe kochana ????
reklama
Podziel się: