reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien dobry....

.... i ja szybciutko wbiegam do was z kawka.... hmmmm alez tutaj roznosi sie aromat kawy....

Mama
....az.... jednak przybyla???? Kurde burde.....no to masz kilka dni z glowy. Ja to musze ja nakarmic, napoic a jeszcze kazdy wyskok i ona ze mna.... nie lubie takich "gosci"

Ewcik
milo ze sie odezwalas, buziak. Ty jeszcze na zwolnieniu???

Nulka &&&&&&& mocno i z calego serca

Neomi
nareszcie podchodzi optymistycznie !!!! I wlasnie sie uda!!!!!

Piranha dziekuje !!!! Jak tam w gosciach bylo ???? Daj znac a my wlecimy i szybko ci pomozemy :)

Natusia, Misia, Truskaffka, Patrysia, Kinga pobudka!!!!! My juz kawke pijemy, a wy gdzie jestescie???

Ostatnia edycja:
reklama
Piranha mam nadzieje ze Krzys przeszczesliwy z wizyty u dziadkow. Jak Kaja???? Musisz miec super tesciow bo z tego co piszesz to uwielbiasz do nich jezdzic. Szczesciara!!!!!

Zastanawia mnie jedno... ( czyt. znowu cie zameczam) nie mam juz syropu ale czy moge lykac 2 lub 3 tabletki wiesiolka???
Kwas foliowy mozna przyjmowac z dupkiem??? Caly czas biore kwas foliowy, pozniej dodalam dupka... mysle, ze to chyba nie ma nic zlego....

Kasiu, ano teściów mam świetnych i faktycznie uwielbiam tam jeździć. Krzysiu jest tam przeszczęliwy bo zwłaszcza za dziadkiem szaleje :-) Chętnie bym się przeprowadziła w te okolice gdyby nie problem z pracą, nie ma to jak mieć pracę niezależną od miejsca lokalizacji typu praca zdalna albo sklep internetowy. Pytaj kochana o wszystko kiedy tylko chcesz! Jak najbardziej możesz łykać już teraz aż do owulki 2-3 tabletki wiesiołka a kwas foliwy przyjmować wraz z dupkiem :tak: Ja jeszcze łykałam takie witaminy na poprawę płodności: Babystart FertilCare Vitamin Supplement with Folic Acid | eBay.

Dziekuje Piranha, ja juz je zaznaczylam na liscie.... ja je lykalam chyba z dwa cykle,... tak, pamietam jak je polecilas... kupowalam dla siebie i dla M. Tam jest kwas foliowy, jak dobrze pamietam to 400.... to w takim razie juz nie powinnam lykac osobno??? Wiesz, sprawdzalam wtedy sklad na opakowaniach i dla M byly te same witaminy i te same wartosci co dla mnie.
Dziwne bylo dla mnie wczoraj, ze w piatek wieczorem wzielam ostatniego dupka a w sobote kolo poludnia juz @ sie pojawila. Znakiem tego nic tam nie bylo.

Kasiu, ja łykałam te witaminy i B-Complex co dawało 800 mcg kwasu foliowego dziennie, też porównywałam skład i zauważyłam, że jest taki sam :-) ale w końcu te same witaminy i mikroelementy poprawiają nam płodność. Przy ciążach biochemicznych @ wypada często w terminie i dlatego większość kobiet o nich nie wie gdyż wiele czeka na termin a dopiero potem testuje. Z ciąży biochemicznej jest taka pociecha, że nie ma żadnych przeszkód, żebyś zaszła w normalną ciążę :tak:

witam się
Dziś odpoczywam
raczej mnie nie bedzie na bb. wymeczyły mnie te gościny:]

Pozdrawiam Was:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki, kawke wypilam... a teraz mykam pod prysznic i czas wyskoczyc z pizamy :)

Piranha no to ja w tym cyklu zrobie tak : kwas foliowy, wiesiolek, cynk ( juz lykam) dzis kupie witaminki FertilCare ( mysle ze od srody zaczne je brac) i co sadzisz... dorzucic znowu wit B complex???? Jak dorzuce wit B to odstwie od srody kwas foliowy. Jesli tak, to dzis dorzuce do mojego kieliszeczka jeszcze wit B complex. Chyba nic nie namieszalam

Kinga temp sliczna. Trzymam bardzo mocno i aby tak dalej :) &&&&&&

Ostatnia edycja:
Mama wiesz co u mnie tak było, że lekarz chciał, żebym bez żadnych wspomagaczy próbowała, ja zaproponowałam antyki bo w 1 ciążę zaszłam właśne po jednym miesiącu brania diane 35 odstawiałam dostałam @ w okolicach 12/13 dnia zaczęłam brać bromka i zaszłam w tym cyklu w ciążę. Teraz chcę działania powtórzyć tyle że biorę yasminelle. Mi cykle też się rozjeżdżają po odstawieniu anty i dlatego zaraz po odstawieniu chcę działać. Liczę też na to że prl mi podskoczy i wtedy bromk spełni swoją funkcję.

Nie wiem Mama jak u Ciebie bo u mnie jest problem z owulką ewidentnie, a jeszcze pomyślałam o estrofemie bo on bardzo ładnie poskutkował mi na endo nawet lekarz zwrócił uwagę że bardzo ładne. A pytałaś ginkę o tą femarę?? Mama jakby co ja mam estrofem

Hej Dziewczyny!!
Ja w ciąży nie jestem robiłam test wyszedł negatywny - trudno!

Ale postanowiliśmy z mężem że na razie odpuszczamy nie wiemy jeszcze na jak długo ale na razie odpuszczamy w przyszłym roku czeka nas przeprowadzka i kasa trzeba zbierac , poza tym posłaliśmy naszego 6 -cio latka do szkoły i musimy jemu poświęcić czas a nasz 2 -go klasista też jeszcze potrzebuje sporo uwagi więc skupię się bardzo na chłopcach a jak rzyjdzie czas to będziemy starać się o kolene dzieciątko a poza tym muszę zbadać się dokładnie czy wszysto jest ok zbadać chormony i doprowadzić nasze organizmy do porządku bo jak już nadejdzie cas to żeby poszło szybko i bez komplikacji :tak: Pozdrawiam forąco i miłego dnia wam życzę!!!

reklama
mamcia kurcze, po co ta cholera @ przylazła?

nullka &&&&& żeby @ się nie pojawiła

pirania jak tam nasza ślicznotka Kajusia? dała mamie pospać w nocy?

kasiu nieee, ja miałam l4 tylko do końca tygodnia po zabiegu, ten tydzień ostatni już niestety w pracy byłam

pirania Ty ze swoją wiedzą i zdolnościami pewno byś wszędzie pracę znalazła albo własny biznes założyła :)

kinga jak samopoczucie? ale wykres ładnie pnie się do góry

Do góry