Hej hej!
Andziak, Gracjan przepiękne imię ale u mnie w rodzinie jest już dwóch więc odpadało. A pH mierzyłaś w jakich dniach? Pytam bo musi być niskie od staranek aż do samej owulacji, dlatego długie odsunięcia od owulacji są takie trudne bo mamy wówczas więcej dni na monitorowanie i korektę pH. Kiedy masz kolejne USG? Jesteś super mamą i bardzo bym chciała by Twoje marzenie się spełniło.
Tusia, wykres na razie wygląda bardzo dobrze, a czemu dziwny? Chodzi o ten spadek? W okolicy 4 dpo jest tzw. drugi wyrzut estrogenu (secondary estrogen surge) i tempka bardzo często w okolicy tego dnia spada a potem znów rośnie. Jutro tempka powinna znów podskoczyć
Mama, Ty kobieto-powerze! Wypożycz ładowarkę, którą ładujesz akumulatory :-) Minął ból głowy? W jakim kolorze będziecie malować? Ja mam brązowe dachówki i marzy mi się dość standardowy kolorek bo takie mleko z kawką (które właśnie popijam)
Patrysia, gratuluję zakupu autka! Jaki masz wózeczek? ...mówię o tym dla Marcelka
natusia, biedny ten Twój syneczek, niech te choróbska i uczulenia nareszcie zostawią chłopaka w spokoju. Ja też mam lęk wysokości i tak w 1/3 chciałam zawracać

ale szwagier mnie zmobilizował, szłam trzymając się obiema rękami poręczy, w głowie się kręciło a jak na samej górze poczułam, że konstrukcja się rusza pod wpływem siły wiatru to szybciutko wróciłam na dół. Jacyś wariaci na górze zaczęli bujać poręczami i z dołu było widać jak wszystko się rusza. Co do wykresu to podobna sytuacja jak u Tusi, zapewne jest to drugi wyrzut estrogenu, który obniża tempke (występuje w okolicy 4 dpo) i jutro znów podskoczy do góry
Kasiu, Krzysiu bez żadnych stresów podchodził do samej barierki i patrzył na sam dół :-) Jejku, kuruj się i wracaj szybciutko do zdrówka bo Ty niebawem zachodzisz :-)
Kinga, Ty widzę podobna do mnie bo ja też uwielbiam jak się dużo dzieje a nudy nie trawię :-) ...więc cierpię teraz na niestrawność ;-) gdyż niestety mój każdy dzień od pn do pt jest identyczny.