reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

nullka moja teściowa w zeszłym roku szła w pielgrzymce do Częstochowy :tak: wiele ją to kosztowało, umęczyła się i wiecej się nie wybiera heh. Ale nie żałuje bo to ciekawe przeżycie jest.

reklama
Ja byłam 10 lat pod rząd a mój mąż 15 lat. Teraz juz 8 rok nie idę
Ja tak powiedziałam po pierwszej Pielgrzymce - NIGDY WIĘCEJ!!!! Bardzo źle się czułam i umęczona byłam, ale po 4 miesiącach mi przeszło i ze znajomymi tylko czekaliśmy żeby znowu pójść. Myślę że inaczej sie idzie pierwszy raz jak sie jest nastolatkiem, a inaczej gdy decydujesz się później.
I dobrze że poszłam następne lata bo poznałam tam M :-)

Hej hej!

Andziak, Gracjan przepiękne imię ale u mnie w rodzinie jest już dwóch więc odpadało. A pH mierzyłaś w jakich dniach? Pytam bo musi być niskie od staranek aż do samej owulacji, dlatego długie odsunięcia od owulacji są takie trudne bo mamy wówczas więcej dni na monitorowanie i korektę pH. Kiedy masz kolejne USG? Jesteś super mamą i bardzo bym chciała by Twoje marzenie się spełniło.

Tusia, wykres na razie wygląda bardzo dobrze, a czemu dziwny? Chodzi o ten spadek? W okolicy 4 dpo jest tzw. drugi wyrzut estrogenu (secondary estrogen surge) i tempka bardzo często w okolicy tego dnia spada a potem znów rośnie. Jutro tempka powinna znów podskoczyć :tak:

Mama, Ty kobieto-powerze! Wypożycz ładowarkę, którą ładujesz akumulatory :-) Minął ból głowy? W jakim kolorze będziecie malować? Ja mam brązowe dachówki i marzy mi się dość standardowy kolorek bo takie mleko z kawką (które właśnie popijam) :-D

Patrysia
, gratuluję zakupu autka! Jaki masz wózeczek? ...mówię o tym dla Marcelka :-D

natusia, biedny ten Twój syneczek, niech te choróbska i uczulenia nareszcie zostawią chłopaka w spokoju. Ja też mam lęk wysokości i tak w 1/3 chciałam zawracać :-D ale szwagier mnie zmobilizował, szłam trzymając się obiema rękami poręczy, w głowie się kręciło a jak na samej górze poczułam, że konstrukcja się rusza pod wpływem siły wiatru to szybciutko wróciłam na dół. Jacyś wariaci na górze zaczęli bujać poręczami i z dołu było widać jak wszystko się rusza. Co do wykresu to podobna sytuacja jak u Tusi, zapewne jest to drugi wyrzut estrogenu, który obniża tempke (występuje w okolicy 4 dpo) i jutro znów podskoczy do góry :tak:

Kasiu
, Krzysiu bez żadnych stresów podchodził do samej barierki i patrzył na sam dół :-) Jejku, kuruj się i wracaj szybciutko do zdrówka bo Ty niebawem zachodzisz :-)

Kinga, Ty widzę podobna do mnie bo ja też uwielbiam jak się dużo dzieje a nudy nie trawię :-) ...więc cierpię teraz na niestrawność ;-) gdyż niestety mój każdy dzień od pn do pt jest identyczny.

Hallo Kochane!
Kinguś jak ja zazdraszczam Ci tych chęci na wszystko! Ty się przyznaj co bierzesz:-p
Przesyłam potrzebującym już prawie donoszone Adowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!! Bo już długo II nie było!

dzien dobry wszystkim
EmotsImgSrv.aspx

Patrysia gratuluje zakupu autaZobacz załącznik 490491
Olenna sliczna coreczka :)
Ktos teraz bedzie testowal?
Mysmy wczoraj byli nad morzem woda cieplutka i czyta jak nie wiem nadia byla w siodmym niebie :) a maz wyglada jak rak :-D
a tu pare zdjec i moj spory brzuch :)w koncu go widac;pZobacz załącznik 490493Zobacz załącznik 490494Zobacz załącznik 490495Zobacz załącznik 490496Zobacz załącznik 490497Zobacz załącznik 490498

axa fluidki mile widziane tu :-):tak: jak Ty sie czujesz??? Wiesz ja to już taki typ człowieka:) nie lubię rutyny bo od razu w depresje bym wpadła. Mi to raczej nie grozi bo pracy full, zaraz otwieram swoją działalność wiec bedzie co robić dodatkowo:) a i z mlodym lubie dużo być, każdą wolną chwile z nim spedzam a rowery to już nasze hobby. Jeszcze z psem na bieganie chodzę to sobie wyobraź jaka ja wieczorem zmeczona :-D

Dzięki kobitki:)

Wózio dla Marcelka to Espiro atlantic :)

DARIA ale super a u nas zimno...tzn.moze nie zimno ehhe bez przesady ale ten wiatr taki chłodniejszy:/

reklama
Kinguś ja energii nie mam za grosz, i nie jestem złośliwa, ale życzę Tobie też braku energii z wielkim brzuszkiem:-)
Daria śliczną kuleczkę posiadasz, ciekawe kto tam się ukrywa:-) Ja myślę, że Facecik!
Natusia łap, łap bo twój wykresik coś w sobie ma!

Do góry