reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wózeczek juz suchy bo i słoneczko ładnie grzeje(poprawiła sie pogoda ciepełko jest) :)

MAMA tak było u mnie wsio sie wszystkiego pozbyłam i prosze synuś za miesiąc moze sie rodzić bo i termin tuż tuż :))
DARIA to kciukaski aby pokazało dziecie elegancko jakiej płci jest :))

witajcie dziewczynki

poprałam, zrobiłam tartę z łososiem i mozarellą na obiad, posprzątałam Marcelkową szafę, bo rośnie, jak na drożdżach , z szafy się wysypuje, a połowa za małe ciuchy

daria ale laska jesteś, super masz figurę, a taki zgrabny brzunio tylko dodaje Ci uroku :)

natusia jak tam wykresik? widzę, że testy owu wyszły na +, były staranka, więc trzymam &&&&&&&&

axarai z chęcią skubnę tych różowych, Adusiowych fluidków :)

kinguś ale piękny skok miałaś, trzymam &&&&&&&&, żeby tak wysoka tempka się utrzymała przynajmniej przez 9 miesięcy ;)

truskawcia jeszcze trochę i kryzys minie, bo skończy się I trymestr ;)

pirania ładny ten mclaren :) ja mam Cybex Callisto

Dziewczynki, przepraszam ze nic dzis nie klikam ale czuje sie tak...

032.gif

Pozdrawiam was i mam nadzieje ze do jutra. Buzka

Chodzi o ten spadek? W okolicy 4 dpo jest tzw. drugi wyrzut estrogenu (secondary estrogen surge) i tempka bardzo często w okolicy tego dnia spada a potem znów rośnie. Jutro tempka powinna znów podskoczyć
dziekuję za wyjasnienie o to mi chodziło >buziol a dziś strasznie bola mnie jajniki :baffled:
masz wiedzę kobieto ,tylko pozazdroscić :)
Kasia>zdrowia.
Daria >piekna córa i piekna mama :tak: masz sliczną figurę ,ja to w ciąży jak wieloryb wyglądałam :dry:

nullka , poczekaj jeszcze z testem :)
kate18 , storczyki cudne ! a ja mam jeszcze prośbę do ciebie o jonasa , bo kartka mi się zawieruszyła , a tu starania lada chwila - plizzz:sorry2: ur 01.08.1976 o godz 8:15 jakbyś mogła to sierpień - pażdziernik 2012

reklama
wiecie co ostanio jedna babka co rozpisuje cykl jonasa ona bierze 100 zl ale ona mi mowi ze ona daje pare rozlozen i patrzymy ktory sie pokrywa z naszymi dniami plodnym .

Do góry