reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ona mi napisala tak
[FONT=&quot]Zrobię Pani wykres płodności księżycowej (cykl Jonasa). Wykresy wyślę mailem, po zrobieniu analizy astrologicznej. Ustalenie płci jest możliwe, gdy Pani ma w miarę regularne cykle. Przesyłam zawsze w załączniku instrukcję. Po otrzymaniu pieniędzy zrobię analizę. Potrzebna jest dokładna data urodzin - dzień, miesiąc rok, godzina (im dokładniejsza, tym dokładniejszy cykl) i miejscowość urodzenia.

[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]a ja jej powiedzialam ze mi sie nie pokryly jak raz kupilam i ze juz nie chce a ona mi odpisala [/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]Proszę zadzwonić, to wytłumaczę Pani o co chodzi w cyklu Jonasa. To zawsze się pokryje – jeśli się dobrze naniesie ( 7-9-12)
Mój tel 603864799

reklama
Mama, a jakiego masz Maclarena? Za rok kupię na lato znów leciutką parasolkę a na razie będę wozić córkę w tym (PP Atlantico):
Zobacz załącznik 490737
Nie jest może zbyt piękny :-) ale rewelacyjny w użytkowaniu, to wózek-legenda, już niestety od dawna nieprodukowany ;-)

Ewcik, też odczuwam smutek bijący z Twoich postów ale nie dziwię się :-(, na pewno byłoby Ci łatwiej gdybyś mogła działać od razu jak Kinga. Kolejny cykl też musisz odczekać i starać się możesz w trzecim? A ten Cybex Callisto jest przecudny!

natusia, zapytaj może jeszcze o potwierdzenie owulki :-) A dzieciaczki mamusię troszkę wymęczyły ale bywało gorzej :-D

nullka, zakupiony test na jutro? :-)

Daria
, ale mnie ciekawość zżera czy Nadia będzie mieć braciszka czy siostrzyczkę, pewnie Ciebie też :-D

DARIA ja w tego Jonasa nie wierzę u mnie wsio się pokryło(ja miałam cykle regularne)i powinna być córcia a prosze synek w brzusiu jest:))
NATUSIA nie sprzedałam szybko po Alanku bo przeniosłam go na spacerówkę :))wtedy nie planowałam dzieci juz więcej...odkupiłam od kumpeli Espiro atlantic :)

Ja po wizycie.Widzialam chwile obraz 4D buzki jest sliczny.Maly kolos wg wymiarow koniec 28 tyg i wazy 1230 g .Ale termin nadal ten sam i tydz tez 26.
Slowa lekarza tak bardzo co wizyte chcialbym u pani ta corcie zobaczyc ale nuestety w nastepnej ciazy.Co do staran u mnie niby szanse na corcie duze wszystkie kalendarze i wrozby na to wskazywaly.A syn/A u axary samany olleny duzo mniejsze a jest corcia .
Ja widac z tych ktore nie moga jej miec

Ostatnia edycja:
Andziak, super, że u syneczka wszystko w porządku, szkoda, że nie masz wydruku z tego obrazu 4D ...czy masz? :-) A myślisz żeby jeszcze kiedyś raz spróbować? Sprawdziłam z ciekawości i na USG w 28 tygodniu wyliczono Kai wagę 1280 g więc bardzo podobną :-)

Ostatnia edycja:
Nie mam wydruku.Nie chce probowac bo wiem ze na 200% bylby 5 syn To mnie najbardziej boli ze juz szansy nie bedzie.A to musi byc 26 tydz wczesniej na zajscie nie ma szans.A wg glowki to 29 tydz.Musi byc duze dziecko i przy porodzie oj 4 kg bedzie wazyl.

jestem dziś skrytczytaczem:sorry2: wybaczcie, nie mam weny, siły..jutro pewnie będzie mi lepiej..

Andziak mam nadzieję że fotkę synusia masz :)
Super że sobie zdrowo rośnie :)
Gabryś..pięknie :) kiedyś myślałam o tym imieniu dla mojego drugiego synka, ale jednak Michał jest na pierwszym miejscu top listy hehe

aa doczytałam że nie masz wydruku, szkoda

czesc
Don posprzątny, ja padam, ele efekt jest, woda z octem bardzo pomogła
Nastusia rolety są super a zobaczymy jak sie beda sprawdzac w praktyce, mieslismy je załozyc jak sie budowaliśmy ale obawialiśmy sie, ze zabraknie na co innego pieniedzy a chcielismy sie szybko wprowadzici wtedy zrezygnowaliśmy i założyliśmy dopiero teraz stad to całe kucie scian
Czarna wysle Ci dzisiaj wieczorkiem na PW kalendarz Jonasa
Truskafffka doszło?
Pirhania ten Maclaren XLR jest bardzo fajny, lekki i szybko sie składa
Daria super wyglądasz !!

reklama
Patrysia super ze masz auto, to bardzo duza niezależnosc
Andziak Alan tez miałw wazyc ponad 4 kg, miał duża głowke a wazył 3650 i urodził sie ekspresowo
mama jak długo masz urlop???
Kasia uk szybkiego powrotu do zdrowia !

Ostatnia edycja:
Do góry