reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Noemi, tak sobie myslalam, ze jak bede miec drugiego synka, sprobujemy jeszcze raz... Ale teraz widze, ze jestem juz na to za stara:no: Nie mam sily... Zatem bedzie co bedzie, byle zdrowe i byle maly mial towarzystwo

reklama
Natusia chodzi Ci o gynoflor?? One bardzo ładnie mnie zakwaszały na poziomie 4,4 może troszkę mniej lekarz gin mi je bez problemu przepisał nawet ostatnio chciałam(żeby mieć zapas;p) bo z resztą trochę odpuszczam a gynoflor mam sprawdzony przy obniżaniu ph a przecież wszystko robimy po to by je obniżyć. Ja myślę że ginek bez problemy Ci je przepisze to jest to samo co lactovaginal i te inne globulki tylko z hormonem i dlatego na receptę

Kociatka a ile masz lat pewnie koło 30 jak mówisz, że jesteś za stara a ja Ci powiem, że ja właśnie po 30 bym zaplanowała 3 dziecko ale wtedy już koniec produkcji;p;p

Mam 34 Noemi. Synka urodzilam majac 33. Nie wiem, jak to sie stalo, ale mam zdecydowanie mniej energii niz np 2, 3 lata temu. Po 30-tce fajnie miec trzecie, ale ja mialam pierwsze - a przy trzecim musialabym miec 37-38 lat... Troche pozno doroslam do tej decyzji, wydawalo mi sie, ze zawsze bede mloda i silna:-) Sama zobaczysz jak to sie zmienia;-)

Kociatka wiesz ile ja znam kobiet po 40 może nie 47 ale 42 do nawet 44 które urodzły trzecie dziecko!! I obserwuję pozytywny wpływ na życie rodzinne:) ale wiesz one miały 2 dorosłych i trzecie taka wpadka, ale stara nie jesteś 34lata to piękny wiek a ja tam uważam że jakbyś chciała 3 to żeby do 40 się wyrobić

Dzieki Noemi - na wiek nie narzekam, jest niewatpliwie inspirujacy:-D jedyny minus to to, ze sie czlowiekowi juz nie chce biegac za trojka maluchow:-p Jakbym wpadla, to coz - musialabym biegac i tyle. Ale takie trzy ruchliwe krasnoludki na wlasne zyczenie to spora odwaga w tym wieku:-)

kociatka, ja w październiku skończę 34 lata :-) tak więc też moje dzieci zostały wyprodukowane po 30-tce, produkcję jednak już definitywnie wstrzymuję :-D, też czuję, że energia już nie ta sama co kiedyś ;-)

nullka
, Noemi, macie identyczne podejście do mojego bo też zwiększyłam szanse ale z synka również bym się cieszyła, mój Krzysiu jest taki kochany, że mogłabym mieć dwóch takich słodziaków :-) Oczywiście jak już jest Kaja to nie zamieniłabym ją na żadne inne dzieciątko, jest również przekochana i nie wyobrażam już sobie życia bez niej :-) Macie rację - najważniejsze to by mieć zdrowe dzieci (a ciocia mojego M pierwszą córkę urodziła z porażeniem mózgowym a drugą z Zespołem Downa :-().

Tasha, co u Ciebie? Jak tam katarek Sonii, w odwecie?

Dobranoc wszystkim!

Kociatka 34 lata to piękny wiek:-) jak Ci się trójki zachce to będziesz miała a narazie plan na dwójkę:tak:

Piranha ja naprawdę zaczęłam tak podchodzić do tego jak dostałam pstryczka wnos od losu lub też Boga na opamietanie i teraz widzę plusty tej sytuacji;-) ale tak by nie było jakby i się od razu udało, a poprostu zadałam sobie pytanie co by było jakbyś nie miała szans na 2 dziecko i wtedy to obsesyjne myślenie znika bo się wie, że zależy poprostu na dziecku.Przynajmniej u mnie tak jest, że pragnienie córki jest ale "normalne":-)

reklama
Do góry