reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hejka :)

no i tak jak przypuszczałam dziś mi lepiej :) wyspana, mdłości uspokojone imbirowymi tabletkami..generalnie jest dobrze :)

Natusia wczoraj miałam jakiś kryzysowy dzień, spanie mnie strasznie męczyło, a byłam w pracy do wieczora i nie miałam jak się zdrzemnąć, do tego mdłości sie nasiliły więc lipny dzień miałam
Trzymam mocno kciuki żeby to co usłyszałaś od gin wcale nie było takie groźne...wiem że podłamana jesteś, doskonale pamiętam jak ja się czułam jak usłyszałam w jakim stanie są moje jajniki...ehh
ale widzisz..po takich czarnych wiadomościach przychodzą też dobre :) porobisz badania, będziesz pod stałą kontrolą i niebawem zobaczysz II cudowne kreseczki :) jestem pewna :)
Mama no wam się zapowiada fajowskie wspólne urlopowanie :D super :D
dzieciaki kochane ... ach...
no i też nie kumam tego gadania, że jak ma człowiek syna i córkę ...to juz mu więcej nie trzeba, to chore jest, przecież nie chodzi o córkę/syna...tylko dziecko..noooo
Ewcik tulę, przykro mi że los tak was doświadczył :( wiem, że odnajdziecie spokój i będziecie się znów cieszyć maluchem w brzuchu.
Ale domyślam się..jak ciężko jest teraz..jesteśmy z tobą..
Nullka hehe dobrze że już pogodzeni :D
Noemi :) wiesz, dumna z Ciebie jestem, przeszłaś trudną drogę, a teraz bez obsesji, z pokorą... :) pięknie :)
Pierogatka haha dzień dobry :p
Patrysia Sto Lat dla taty :D
Kinga no właśnie...sama widzisz, może kropek się zagnieżdza ;) trzymam kciuki &&&&&&&&&&
Patrysiak zaciskaj nogi !! ;)
Piranha łał pięknie leci ten czas :) buziak dla Kajuni :)

reklama
Czesc laseczki,

... pomalu wracam do "zywych". Wczorajszy dzien rozwalil mnie masakrycznie, dzis juz lepiej no ale glowa boli, oczy czerwone i z nosa ... tez leci,
mam juz nowe okulary, przy czym pani wydajaca okulary zalecila natychmiastowe spaotkanie z okulista... moje oczy. Badanie bylo ( oj... znowu kaska poleciala) i diagnoza okulisty... prosze skontaktowac sie z gp bo to jest alergia.
wow.gif
Tlumaczylam jej ze zwykle przeziebienie a ona i tak swoje... no ale ja wiem lepiej, nigdy nie bylam alergiczka.

Mam do was pytanie ( czyt. obrzydliwe pytanie i od razu przepraszam) czy podczas @ wydobywaja sie u was takie fuuuu duze skrzepy??? U mnie to pierwszy raz i nie wiem czy to normalne???? Cholerka wiecznie cos....

Natusia trzymam mocno za ciebie kciuki, ja mialam kiedys podobna sytuacje, poszlam tutaj do polskiej ginki (prywatnie) i uslyszalam,.polipy, torbiele i co 3 tyg konrol... bozzzzie co ja wtedy przezylam... samolot i PL.... a tam zadnych polipow i torbieli choc do dzisiaj nie jestem pewna, no ale ..... zaufaj mi bedzie dobrze....Wszystkie bedzioemy mialy fasolki.

Pisalyscie o wieku.... no ja tez stara du.... juz jestem. W lutym strzeli 34 ale co tam....wiek jeszcze o niczym nie swiadczy, tylko ten zegar biologiczny za szybko tyka....

Pozdrawiam was i bardzo mocno wszsytkie sciskam.

Ostatnia edycja:
Kasiu, ja miałam zawsze bardzo obfite @ i prawie zawsze było tak jak opisujesz więc nic się nie martw. Wracaj szybciutko do zdrówka bo niebawem zachodzisz :-)

Kasiu, Krzysiu albo siedzi mi na kolanach albo się bawi autkami a Kaja bezskutecznie próbuje zasnąć w leżaczku bo synuś cały czas ją budzi ...a więc masakra ;-) i byle do jutra bo M będzie w domu :-)

Natusia kochana ...
po 1) tulę Cię bo wiem ,że Ci źle ..
po2) głowa do góry są leki ,którymi można rozbić torbiele-pamiętasz na ostatniej wizycie miałam 3...
po 3) mnie też organizm robił w konie z tempką ..więc dałam sobie spokój z mierzeniem
po 4) jesteś jedną z nas więc bedziemy wspierać jak umiemy ;)))
po 5) czekoladka dla Ciebie -mam taka z alkoholem ;))))

Kasia dobrze,że dzis czujesz się lepiej ...

Pirania no tak ..zapomniałam,że odkładasz na to oświetlenie-&&& żeby szybko sie udało uzbierać ..

Ollena,Monico,Aneczka,Beatka,Dido co u Was?????

Ewcik i jak samopoczucie ??lepiej coś ???

Truskaffcia nooo..miło być wśród żywych co???:)
dzięki w imieniu dziecióf:-D

Czarodziejko kochana jak tam na urlopie ??miałaś wlatywać z kawą ...tu się tęskni ;))

byłam na długiiiim spacerze z Bono i dziecmi....potem poszłam na chwilę do sąsiadki zrobić Jej henne bo na urlop jedzie i zapłaciła mi w naturze:)))) dostałam siatkę fajnych ubranek dla Domisia ;))

my siadamy do spagetti..

dzien dobry wszystkim :)
ja jeszcze wizyty nie miałam dopiero na 17 ..:)
czytam was ale malo sie udzielam bo mam taka zgagę ze ani siąść ani stanąć ciągle zle az lzy z bólu lecą i nic nie pomaga;/ jeszcze do tego taki upal ze brak siły na cokolwiek ;/
milego dnia dla wszystkich :)

reklama
natusia, no fakt, że endometrioza może powodować bóle brzucha, skurcze jelit a także bolesne i obfite @, oby ta torbiel wchłonęła się i to nie była ta choroba :-(, przecież wiele dziewczyn ma obfite @ (np. ja), bolesność też jest często spotykana. W początkowym stadium endometriozy (choć będziemy trzymać kciuki by ta diagnoza była błędna) można bez problemu zajść w ciążę, ja tam trzymam kciuki za ten cykl i 2 kreski w finale! Ja miałam torbiel (czynnościową z niepękniętego pęcherzyka) w pierwszej ciąży, brałam Duphaston i szybko się wchłonęła.

Daria, odezwij się po wizycie bo umieram z ciekawości

Do góry