reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

9Hallo Kochane!!!
Natusia i Nullka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!! Natusia ja nic nie zrobiłam na dziewczynkę, może dieta była dziewczynkowa trochę, bo ja taką lubię:-) Ja zdecydowałam się na dzidzi w wieku lat 39 ( w zasadzie jeszcze miałam 38, bo 39 skończyłam 30 grudnia, w w ciążę zaszłam albo 23, albo 27 grudnia:-D) i tak się cieszyłam, że M się zdecydował, że o planowaniu nawet nie myślałam:-) :-):-) Musiała to być rozważona decyzja, i zgoda M, on uważał, że już jesteśmy za starzy, więc musi mnie bardzo Kochać, że się zgodził:-D
Andziak, to jest mój drugi mąż, pierwszą dwójkę mam z poprzednim, i on jeszcze ma 3 z nową żoną, więc z nim może córki też bym nie miała:rofl2:
lecę teraz z Kacem na U9, tutaj tak nazywają badania, i na szczepienie. Buziaczki dla wszystkich!!!!

reklama
Piranha, mama, kasia dziękuję jesteście cudowne!!!

A wiec mój plan jest taki, że czekam , zob.co temp pokaże, jak przylezie @ to robie badania i na usg... kurcze no nie poddamy sie!!! racja;*jak dobrze,ze was mam;**

mama, chyba czegoś nie przeczytalam przez te mje doly-jaka wymiana byla?:))

Piranha, hehe co za cwaniara z kajusi, ale to sie chwali, że taka towarzyska;))

Daria, a spróbuj manti-mi pomagal super i nie drogi, a rennie tez,ale mial za mietwy smak jak dla mnie;)

Dziś moj synek, w sklepiej jak zwykle gadatliwy, zaczepny, a jak takie dziewczyny cos do niego zaczely mowic jak stalam do kasy to tak sie zawstydzil,że pod bluzke zaczal mi wchodzic;) i sie usmiechal:)) ja mowie, żeby mu juz tak zostalo, ze tylko do mamusi bedzie sie tulil, a do dziewczyn nie;)) hehe

U nas sie wiatr zerwal i czekam az slonko wyjdzie, bo mlody z tym kaszlem-nie chce wychodzic jak nie musimy:)

nie wiem czyt w niemczech sa wlasnie te srodki na zgage;/

axari oni w niemczech lubia szczepic maja duzo szczepionek nadia miala dodatkowe w polsce a oni ze i tak z malo i miala ospe a oni kaza mi ja zaszczepic;/ po co jak miala i zwlekam i odciągam ta wizyte;p

Przepraszam że dopiero teraz ale rano musiałam sama zapakować auto bo mąż w pracy a teraz jesteśmy w drodze i M kieruje a ja pisze z telefonu.
U mnie tak jak natusia pisała tempka lekko w dol i obstawiam że jutro będzie @. A jak nie to testuje w czwartek.

Daria wpadne później bo ciekawosc mnie zżera kto tam u Ciebie w brzuszku mieszka :)

Axari no nie bede zmieniac meza zeby miec corke he he ale pewnie z tym juz jej nie bede miala.Moj m tez bardzo chcial teraz i poprzednio corke.Smutny ze mu sie nie udaje.A szczegolnie teraz jak wie ze u chlopcow jest wieksze ryzyko choroby.
Jestem z Batkiem u neurologa ponad godz. spoznienia.A tu same krolewny.Dwie roczne blizniaczki slodkie.Bartek juz ma dosc tych wyjazdow.
Mama gdybys mieszkala w Poznaniu bylabym na szybkiej kawie

Ostatnia edycja:
Dziewczynki troszke zmienie temat i napisze cos do tego wieku....
mam kolezanke, ktora tutaj w szpitalu pracuje przy porodach( przy moim tez byla). Dziewczyna 19 lat urodzila dziewczynke, na korytarzu czekal mezczyzna wedlug niej okolo 65 lat, po porodzie moja psiapsiolka wyszla i mowi... Gratuluje Panu, ma pan sliczna wnuczke, jesli pan chce moze pan wejsc.... Gosciu z oburzeniem powiedzial ze to jest jego coreczka, a przy porodzie nie mogl byc bo ma slabe serce i zastawke... bal sie czy stres jemu nie zaszkodzi. Moja psiapsiulka mowila, ze zrobila sie czerwona ze wstydu, zaczela go przepraszac i poszla.... Tak wiec ani my ani nasi M nie jestesmy za starzy na kolejne bejbiki

Nullka a gdzie Ty się wybierasz ???szczęśliwej podróży :)
i nadal &&&&&

Kasia no wiecie co ???? 19 latka i 65latek ...ratunkuuuuu
słabo miiiii:baffled:
ale masz racje w różnym wieku sie dzieci ma...

Axarai witaj mamuśka ;))

Andziak no ja 20 km od Poznania...

Daria szykuj się ..niedługo wizyta :-D

Martika kochana co u Cię ??????

Nulka szczesliwej podrozy.... wakacje????

Mama

Kasia no wiecie co ???? 19 latka i 65latek ...ratunkuuuuu
słabo miiiii
baffled5wh.gif

ale masz racje w różnym wieku sie dzieci ma...

..... no wlasnie, zastanawialysmy sie czy dziadek kasowny, no ale mimo wszystko z takim starym dzieci robic????

Nie nie wakacje pisałam wcześniej że jedziemy na dwa dni do Częstochowy. Ale masakra jest korek na korku. Może kiedyś wybuduja te wszystkie drogi i będzie spokojną jazda.

reklama
Do góry