reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie nie wakacje pisałam wcześniej że jedziemy na dwa dni do Częstochowy. Ale masakra jest korek na korku. Może kiedyś wybuduja te wszystkie drogi i będzie spokojną jazda.

Nullka zanim oni drogi zrobią to my będziemy z balkonikami chodzic a nie autami jeździć .. :)))

mój Tom wczoraj posadził mnie sobie na kolanach i mówi:
pocałuj mnie jak nigdy dotąd

aaaahahahahahahaaaaa spadłam z kolan ..wtargałam się i znowu spadałam :)) ot wymyślił

reklama
Mama ale sie usmialam!!!! Wazne ze walczylas do konca i mam nadzieje ze udalo sie sie pozostac na tych kolanach i...
buziak.gif

oj chlop chyba moze, oj moze.... a my niby piekna plec itp.... a jakies przekwity.... i co i pozniej
dupa.gif

Ostatnia edycja:
Andziak mam nadzieje, ze lekarz juz w krotce was przyjmie i bedziecie wracac do domku. I nie zapomnij ja wlasnie licze na twoje chlopczykowe fluidki ciazowe dla siebie. Buziak kochana

Nulka w Czestochowie nie zapomnij sie pomodlic o te wszystkie " diablice" z forum. Buziaczki

Ostatnia edycja:
Mama ...."dziki" powiadasz????? Wow.... szczesciara. Ty bedziesz miala " dziki" i bedziecie sie " miziac" a ja jeszcze do ksiezyca bede wyla wuuuuuuuu, ja mam jeszcze kolezanke- france.... a uwiez mi nie mam ochoty sie dzielic. No a jak to mowi moj M na przyjemnosci trzeba sobie zasluzyc :eek:

Kasia no u mnie już końcówka ...jutro wolę jeszcze nie ryzykowac ,ale w czwartek to pewnie bedzie trzęsienie ziemi...tymbardziej,że Tom od czwartku na urlopie do końca m-ca:-)
mam nadzieję ,że będe mogła chodzić jak ten sex taki dziki będzie :eek:

chyba ,że to będą lub :-D
to juz wiem ,że leżę i kwiczę :-D

Mama no to zycze owocnych i spontanicznych lub
laugh.gif
. Ja tez ten m-c wykorzystam na maksa... bo to ostatni gdzie " chata wolna". Tylko ja najpierw musze smarki spod noska powycierac

Mama no to zycze ci aby z takich cwiczen wyszlo to
preggo.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry