reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

My już po szczepieniu i U9. Dostaliśmy skierowanie do laryngologa, bo chyba jednak wytną mu te migdałki, i było by super, bo już nie mogę słuchać, jak się w nocy męczy i chrapie! A w Pl kazali jeszcze czekac, że może się zmniejszą! I do okulisty, bo moje dzieci noszą okulary, jeden ma minusy, a drugi astygmatyzm, więc małego na wszelki wypadek też przebadam.
Daria ja właśnie odniosłam, że tu jest mniej szczepień, Kac miał teraz w PL mieć szczepienie, a tu powiedzieli, że jest zbędne. Mają więcej szczepień dla małych dzieci, ale tu dzieci mają szczepienie za darmo, za które w PL trzeba płacić, na te wszystkie koki:-)
Ale Wam zazdroszczę tego serduszkowania:-) Mój M, był trochę zawiedziony, że tak za pierwszym razem się udało, liczył, na takie małe pół roku tych serduszek:-) Jakby normalnie miał mało!
Idziemy lulu, chociaż powiem Wam, że cierpię na totalną bezsenność, biodra w nocy bolą mnie masakrycznie, więc co chwila muszę przewracać się na drugi bok, ja+4 poduszki:baffled: Ostatnio chociaż Ada mnie oszczędz i przeszły jej w nocy czkawki (odpukać!)
Dobranoc Kochane, miłego odpoczynku, albo i nie........................:-D

reklama
Dobry wieczór babaczki czy można u Was rozłożyc kocyk? niedlugo zaczynamy starania o drugiego dzidziusia i i fajnie by było zeby była dziewczynka bo pierwszy jest synek :) ma juz prawie roczek :) Jesli chodzi o mnie to juz po 30 ;) i szczesliwa męzatka od 11 lat Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieje ze sie wbije tutaj :)

Dobry wieczór babaczki czy można u Was rozłożyc kocyk? niedlugo zaczynamy starania o drugiego dzidziusia i i fajnie by było zeby była dziewczynka bo pierwszy jest synek :) ma juz prawie roczek :) Jesli chodzi o mnie to juz po 30 ;) i szczesliwa męzatka od 11 lat Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieje ze sie wbije tutaj :)

Witaj !!!
Rozkładaj kocyk rozkładaj :-)

Hello Misia dzięki : ) udało sie którejś z Was zaplanować płeć ? A i
Mam pytanie macie pomysł na pierwszo urodzinowy torcik ?
No mi niestety nie udało się bo zaliczyłam 2 wpadki :-) a teraz próbuję ale nic z tego mi nie wychodzi i jestem na etapie odpoczynku od jakich kolwiek staranek na jakiś czas a propo tortu to my lubiemy torty z Sowy mają taki fajny i pyszny w kształcie sera z marcpanowymi myszkami i inne też fajne są i bardzo nam smakują .

Misia z Sowy ? Tzn macie jakaś swoją piekarnię ? My mieszkamy w UK i angielskie torty wyglądają jak z plastiku ; ) więc wole zrobić sama ale tęsknię za polskimi wypiekami tutaj bardzo cieżko z tymi wyrobami : ( ja od godz próbuje wziąć sie za sprzątanie tzn ogarniecie domu z marnym skutkiem ; )My z pierwszym synkiem staraliśmy sie prawie rok zobaczymy jak teraz pójdzie : )

reklama
Hej laseczki :-)
.... musialam wpasc jeszcze do was choc na chwileczke...

Ewcik...
uscisk.gif
, usmiechnij sie a smutki wrzuc do smietnika. Pamietasz.... nie poddajemy sie i damy rade
wykrzyknik.gif
wykrzyknik.gif

Misia ...&&&&&&&&&&&

Natusia
ale bibka sie szykuje, no..no...
szampan.gif
, mimo wszystko to ja jeszcze mocno trzymam kciuki za
serducho.gif
i zycze ci z calego serca abys na imprezce juz pila tylko
soczek.gif
.

Mama
czekaj do czwartku lozbuziaro !!!!

Piranha kuruje sie, kuruje, Mama podala husteczke, tak wiec gile wycieram a pozniej....
serducho.gif
sex.gif
heheh

Axari ... juz nie dlugo i tez bedziesz miala
serducho.gif

Kazimiera
witaj ;-)

Daria dalej czekamy razem z toba
tuptup.gif

Truskaffka
serduszka.gif

Ostatnia edycja: