reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Truskafcia wszystkie zdjęcia zaliczone, są piękne szczególne to z waszymi odbiciami stóp:-) jak będzie okzaja to skradnę Ci pomysł;-) faktycznie Mati cały czas uśmiechnięty i jaki śliczny a z Was piękna para:tak:

lece bo jutro do pracy trzeba lecieć....

Truskafcia a nie stresuje Cię to, że musisz pracodawcy powiedzieć o ciąży??Bo ja też w 1 nie pracowałam, a teraz żadko kiedy ale przechodzi mi taka myśl jak to będzie podczas tej rozmowy, u mnie w pracy nie ma jakiejś nagonki na ciężarnw ani nie było zwolnień no ale stres zawsze jest

reklama
Czarodziejka witaj kochana :-)

A odnośnie pracy i powiedzenia pracodawcy o ciąży to właśnie jest to jeden z plusów gdy się pracuje na swoim . Za to minusem jest siedzenie w pracy w niedzielę tak jak ja teraz i mam perspektywę siedzenia jeszcze co najmniej do 1 w nocy a i tak wszystkiego nie skończę co powinnam na jutro :baffled:

Noemi dziękuję :) ten pomysł ze stopólcami miałam jeszcze przed wyjazdem nad morzem, specjalnie nawet sobie na kartce zapisałam i na lodówce przykleiłam hehe
u mnie w pracy szef wie że sie staramy o malucha, więc nie powinien być zaskoczony
Dawniej żartował, że lektorki mogą zaciążać bo damy sobie rade, wypełnimy luki, a ja już mam nie zaciążać boo..szaleństwo będzie w administracji :p ale tak poważnie to wie że chcemy i postawimy na swoim hehe
nawet przed wyjazdem na mój urlop mówił. że urlopy sprzyjają poczęciu więc trzyma kciuki.
Jeszcze nie wie o ciąży, czekam do środowej wizyty

Hej dziewczynki!!!!
Zaczełam wczoraj wieczorem nowy cykl :-p a więc plan B czekamy na dogodny czas albo wpadniemy i będzie albo wogóle no cóż życie :blink:
Kochane ja cały tydzień będę bez kompa odezwę się dopiero w weekend bo mój M wyjeżdża i koniecznie musi zabrać laptopa a drógi zepsuł się :-(wiec ie zapomnijcie o mnie .
Kochane moje trzymam &&&&&&&strasznie mocno zaciśnięte i ardzo gorąco was pozdrawiam więc papapapap i do napisania !!!!!!!

Ja dzis znowu Poznan.W ten upal.I to wiekszosc na nogach bo ulice rozkopane.
A gdzie Daria?
Ja wlasnie staram sie zeby Bartek ze swoimi zdolnosciami nie przepadl w tym swiecie.Bo w dzisiejszych czasach ciezko normalnym dzieciom.
A wiecie ze u wiekszosci polskich naukowcow i artystow zdiagnozowano posmiertnie ZA. Maria Curie sklodowska wan gok nie wiem jak to sie pisze i wiele innych.a i einstain.Ale tez wiekszosc stronilo od ludzi i uwazano za dziwakow/ Mieli stany depresyjne.

Ostatnia edycja:
witam po urlopie... zleciało jak z bicza..

niestety nie wracam z uśmiechem ponieważ dziś @ mnie nawiedzi:/ ale coż tak bywa! we wrześniu nowe starania:) nie ma co sie poddawać.. widocznie to jeszcze nie teraz miało być.
Misia dołączę do Ciebie, bedziemy razem sie starać:) 3maj sie kochana. i wracaj.

a ja do pracy..... tak mi sie chce że szok:) aby tylko nie myśleć!

Piranha dziekuje za smski:*

dzień dobry:)
truskafffka: podziwiać podziwiać takiego szefa, co wspiera w staraniach o baby - dla mnie to jak matrix. U mnie zachodzenie w ciąże to przestępstwo największego kalibru - jak się nie ewakuujesz na L4 to gnębią za to. Eh szkoda gadać. Trzeba siedzieć sicho aż się zaciąży, a potem expressem do lekarza po L4 i ewakuacja na pełnej linii:) jak to pracodawcy mogą się różnić:)
Andziak0307: masz bardzo zdolnego syna - rysunki są naprawdę prześliczne - w jego wieku to widać, że ma talent chłopak!
A ty już wiesz kto w brzuszku mieszka - dziewczynka czy chłopiec?

idę sobie zrobić śniadanko, dzis szef wrócił po urlopie - ledwo wszedł warknął coś do koleżanki, zlukał czy wszystkie w pracy jesteśmy i poszedł... matko byle do środy, bo gdzieś jeszcze jedzie i znowu będzie spokój przez 2 dni:)

reklama
Do góry