reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

tez jestem bardzo ciekawa czy w koncu zrobi to usg czy nie;/ na 18 jutro jeszcze jade do szpitala ale nie wiem w koncu po co jade;p bo wtedy bylo ze jakies pomiary itp a teraz jeszcze o czyms tam bedziemy gadac to nie wiem co jutro tam bede robiala;p
w tej ciazy duzo przytylam jak na mnie 10 kg w poprzedniej chyba 7 czasami doszlo do 8 kg:)
matko u was tez taki upal? mam dosc ...

reklama
jestem ...

prl mi skoczyła z nerwów:wściekła/y:

z elewacją mieli wchodzić w czwartek ..ale zadzwonił,że chłopaki chcą długi week....no ok:blink:
dogadalismy sie ,że zacznie dzis koło 7-8.00.....wczoraj wieczorem pisze,że jednak będę koło południa.........

:wściekła/y::wściekła/y:

południe minęło..ani widu ani słychu!!!!!!!!!

mi nie chodzi o dzień czy dwa różnicy tylko o POGODĘ!! jak sa takie upały to WIADOMO ,że i burze będą !!
szlag!!!!!!!
fak!!!!!!
szit!!!!!!!
i co tam jeszcze !!!!!

mąż pojechał rano do dentysty zabrał tez Domisia...potem jeszcze mieli na chwilę do Poznania skoczyć..
zaraz powinni wrócić ..
Zuza na basenie się chlapie..

ja poodkurzałam górę ,dół ,pomyłam podłogi i chodzę od okna do okna i wypatruję FACHOWCÓW od boleści 7mniu:wściekła/y:

no!!! to sobie pokrzyczałam ..

pozdrawiam wszystkie babeczki..ściskam na płasko i miłego dnia życzę ..

natusia, majowe dziecko to super sprawa, mój synuś jest z maja :-)

Mama, faktycznie pech straszny, we Wrocku dziś też straszny upał (35*C) a w nocy ma być załamanie pogody, około godz. 1 ma być podobno niezła burza a uspokoić się ma dopiero około godz. 9 rano we wtorek. Oby fachowcy szybko się zjawili!

hej laski

mama oby przyszli ci fachowcy

axir jeszxcze troszke dasz rade wytrzymac

pirania fajnie ze wyciecka do zoo udana

andzik ale masz zdolniache synka pogratulowac

miłego dnia kobitki

a ja znów czekam czy @ mnie nawiedzi termin mam na dzis

Pirania ehhhhh i o to własnie chodzi....to i do nas burza przylezie..a u mnie pracy na 2..2,5 dni-nie zrobia tego w pół dnia...:-(

Aguśka hej ..
no niestety ..nadal ich nie ma :-(
już nawet nie mam siły się wkurzać..

czemu jak człowiek zacznie remonty i tym podobne rzeczy to ZAWSZE musi się to przesuwać ????????????????...

a ja mam chyba mega płodne dni bo od wczoraj mnie śluz zalewa:zawstydzona/y:

aguska też mam dziś termin @ :/// ech

natusia 3mam kciuki za Ciebie.. jeszcze może sie udać! podskoczy może co? wiesz...tak jak mówisz trzeba dalej sie starać na spokojni:) zawsze jest smutno jak sie nie uda...człowiek ma lekka nadzieje i tu nic... tak juz jest. Jestem dobrej myśli nadal mimo że teraz mi sie nie udało

witam babeczki!!!
jesooo jaki upał!!! Sonia śpi w wózku w cieniu, bez czapeczki, jedynie z opaską na uszkach i postękuje przez sen, chyba jej też gorąco:tak:

Natusia - poszperam w biurku, może coś znajdę i podpowiem, ale to dość zamierzchłe czasy i w międzyczasie się przeprowadzałam, więc nie wiem czy jeszcze mam te szpargały, w każdym razie u mnie na tej rozmowie-egzaminie był obecny opiekun stażu, dyrektor szkoły i przedstawiciel organu prowadzącego szkołę, czyli dyrektor oświaty z naszej gminy, pytania dotyczyły działań podjętych w okresie stażu, wydaje mi się, że padło pytanie o metody aktywizujące i indywidualizację wymagań wobec uczniów, czyli jak pracuję z uczniem zdolnym a jak ze słabym, jakich metod aktywizujących używam, jak udaje mi się to pogodzić na lekcji, mam wrażenie, że było też pytanie o współpracę z pedagogiem, w jakim zakresie, jakich problemów dotyczyła ta współpraca i na pewno było 1 pytanie z prawa oświatowego...ale nie bój się, to bardziej jest rozmowa niż egzamin, trwa nie dłużej niż 15 min, i na pewno zdasz:tak:, napisz kiedy masz tę rozmowę, będę trzymać kciuki:tak::-)
Czarodziejka - też czekam na info o Italii, głównie chodzi mi o koszt wynajęcia takiego raju:-) i gdzie zarezerwować???
Daria - no to już niebawem, bo jak odstawisz leki to pewnie szybko pójdzie:tak:
Mama - nie wściekaj się, nie warto sobie ciśnienia podnosić przez takich patałachów!!!
Pirania - a co Ty kochana dziś taka zalatana jesteś???

a ja już mam 13 kg na minusie:-), oby tak dalej!!!

.... i ja wpadam na mala chwilke....

Piranha
dasz rade, dzieciaczki jak to dzieciaczki.... kazdy swoje, buziaczki

Kinga ja w kazdym cyklu mam nadzieje, dlatego ciesze sie ze masz wiare i pozytywne nastawienie... tak trzymac!!!!

Natusia
a ty slonce jeszcze nie becz, bo @ nie masz. Trzymam kciuki aby tempka podskoczyla

Tasha
a ja już mam 13 kg na minusie
biggrin.gif
, oby tak dalej!!!

....gratuluje!!!!! Te kg tak same w dol czy pomagasz????

Mama a niech to szla...., duzzze opoznienie.... mam nadzieje ze brygada zaraz sie pojawi... a moze juz sa????

Tasha ahhhhh mówię Ci :no:
gratki spadku wagi!!!
ukochaj Sonię .

Kasia no szlag bo najbardziej po pogodę się martwię ..
nie,nie ma ich ..zaraz Tom będzie tam dzwonił!!

Ostatnia edycja:
reklama
Tasha
....Czarodziejka - też czekam na info o Italii, głównie chodzi mi o koszt wynajęcia takiego raju
biggrin.gif
i gdzie zarezerwować???

wow no to czekamy razem.... ja w tamtym roku za 10 dni w Hiszpani zaplacilam 200 euro, domek z 3 sypialniami, taras, kibelek, lazienka i klima. Na kampingu byly trzy baseny, korty, place zabaw dla dzieci i bezposredni dostep do morza. Wczoraj sprawdzalam Wlochy, cena jest ok ale tez czekam jeszcze za danymi od Czarodziejki.

Tasha czyzby wakacje????

Do góry