witam babeczki!!!
jesooo jaki upał!!! Sonia śpi w wózku w cieniu, bez czapeczki, jedynie z opaską na uszkach i postękuje przez sen, chyba jej też gorąco
Natusia - poszperam w biurku, może coś znajdę i podpowiem, ale to dość zamierzchłe czasy i w międzyczasie się przeprowadzałam, więc nie wiem czy jeszcze mam te szpargały, w każdym razie u mnie na tej rozmowie-egzaminie był obecny opiekun stażu, dyrektor szkoły i przedstawiciel organu prowadzącego szkołę, czyli dyrektor oświaty z naszej gminy, pytania dotyczyły działań podjętych w okresie stażu, wydaje mi się, że padło pytanie o metody aktywizujące i indywidualizację wymagań wobec uczniów, czyli jak pracuję z uczniem zdolnym a jak ze słabym, jakich metod aktywizujących używam, jak udaje mi się to pogodzić na lekcji, mam wrażenie, że było też pytanie o współpracę z pedagogiem, w jakim zakresie, jakich problemów dotyczyła ta współpraca i na pewno było 1 pytanie z prawa oświatowego...ale nie bój się, to bardziej jest rozmowa niż egzamin, trwa nie dłużej niż 15 min, i na pewno zdasz

, napisz kiedy masz tę rozmowę, będę trzymać kciuki

:-)
Czarodziejka - też czekam na info o Italii, głównie chodzi mi o koszt wynajęcia takiego raju:-) i gdzie zarezerwować???
Daria - no to już niebawem, bo jak odstawisz leki to pewnie szybko pójdzie
Mama - nie wściekaj się, nie warto sobie ciśnienia podnosić przez takich patałachów!!!
Pirania - a co Ty kochana dziś taka zalatana jesteś???
a ja już mam 13 kg na minusie:-), oby tak dalej!!!