reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama co za nieodpowiedzialni ludzie, maja okazje zarobic kaseee... to zlewka a pozniej kazdy ptrafi plakac jak to jest zle i ciezko.... a pieniadze juz leza u ciebie.... tylko trzeba je zarobic...powodzenia. Mam nadzieje ze dzis zaczna

reklama
czesc wszystkim
Czarodziejko witaj po urlopie !!
Andziak przepiekne rysunki, jestem w szoku, ze 7-letnie dziecko tak potrafi namalowac!
Tasha mówiłam Ci, ze szybko schudniesz, ile Ci jeszcze zostało kg?
mama nie denerwuj sie to nic nie da , u mnie jak montowali rolety, to tez 3 razy termin przekładali
Pirhania u nas tez dzisiaj 35 stopni, ale mam rolety zasunięte i klime włączoną i w domu mam super,
Nulka ja tez pracuje w domu i tak jak Ty pracuje tak na prawde cały tydzien, z reguły w nocy bo wtedy mam cisze
Nastusia, kochana dziekuje, dzieci super, nie odczuwaja nawet tak tego upału, bo w domu mam chłodno,
teraz obaj spią, lubie jak o jedej godzinie zasną bo wtedy 2-3 h ciszy
Daria wyglądasz super
Kasia uk jak samopoczucie ?

Kasia - nie kochana, w tym roku wakacji nie będzie, ale szukam namiarów, żeby wynająć w przyszłym roku i w miarę wcześnie kiedy jeszcze są wolne terminy, ta Hiszpania też brzmi bardzo interesująco, podałabyś mi namiary gdzie się rezerwuje i na jakich zasadach i gdzie jest to cudowne miejsce??? w Hiszpanii byłam 3 lata temu niedaleko Barcelony w miasteczku Calella, piękne miejsce:-)
Mama - no to trzymam &&&&&&&&&&&&&, żeby jak najwięcej zrobili i żeby efekt był cudny!!!

Nastusia tak super to nie mam, Alan jak jest cicho to zaśnie we wózku sam albo w huśtawce, ale jak jest głosno to musze go troszeczke powozic, a ze starszym musze sie połozyc ale on bardzo szybko zasypia, jak jest spiacy to dosłownie 3 minuty i spi

......
Kate dziekuje, samopoczucie dobre, choroba uciekla tylko pozostaly jeszcze oczy no ale co tam....
czas nadszedl ba boboseksy tak wiec usmiech na twarzy jest i to duuuzzzzy a za dwa tygodnie juz bede miala moja smerfetke.

Natusia ja juz w tym roku po wakacjach.... ja mysle o nastepnym roku. W tym roku miala byc Hiszpania jeszcze raz no ale dwa wyjazdy do PL plus kilka dni w karpaczu no i smerfetka wakacje w PL to juz za duzo..... no i budzet domowy na ten rok wyczerpany, heheh

Tasha w tamtym roku bylismy Costa Brava.... Plaja d'Aro. Nie bylismy w sezonie, tylko juz " niby "po... bo zaczelismy od 30.08 ... 10 dni w cenie 7. Koszt 200 euro za caly domek ( moglo spokojnie spac 6 osob). Pelne wyposazenie... czyli lampki do wina, szklanki, garnki ... wszystko. Wejdz na to Costa Brava i Costa Dorada - International Calonge - Urlop Wakacje w Europie Kampingi Bungalowy - Eurocamp
Tam bylam i w 100% polecam. Obecnie Wlochy tez sprawdzalam z Eurocampu

To nie jest ten domek, ale w srodku bylo podobnie http://www.eurocamp.pl/zakwaterowanie,3sypialnieSuperior.xml

Ostatnia edycja:
Zapomnialam napisac, my jechalismy autem, czyli najdrozszy to byl przejazd, a autostrady we Francji to niech ich..... za kazda kasa, kasa. Do Barcelony tez nie bylo bardzo daleko, jaka odleglosc nie pamietam no ale Barcelona jest sliczna. Bylismy tam tylko jeden dzien ( za krotko) szkoda nam bylo czasu, bo blogie lenistwo bylo najlepsze.
mam nadzieje ze pomoglam

reklama
Kasia - wielkie dzięki!!! no właśnie chodzi mi o miejsca sprawdzone, żeby nie trafić na przysłowiową kiłę i mogiłę, a za rok MUSZĘ pojechać nad morze, bo po prostu pęknę!!! nie wyobrażam sobie lata bez chociaż kilku dni nad morzem...
Natusia - przypomniało mi się jeszcze...pytali o takie bzdety typu ktore z podjętych przez panią działań w okresie stażu przyniosło pani najwięcej satysfakcji:baffled: i takie tam bzdury... ja teraz jestem w trakcie awansu na mianowanego (dopiero niestety), w sumie w maju już bym skończyła staż a w lipcu byłabym po egzaminie gdyby nie ciąża i będę miała przedłużony staż o okres zwolnienia lekarskiego i urlopu macierzyńskiego, ale jak patrzę na moją córeczkę to nie żałuję i warto było to wszystko poświęcić, bo awans mi nie ucieknie i zawsze zdążę go zrobić:-)
Kate - dzięki kochana, no jakoś same poleciały te kilosy, brzuszek już malutki, został mi jeszcze tyłek do odchudzenia i to pewnie będzie najgorsze, schodzą mi te centymetry, może niezbyt szybko ale ważne, że schodzą i jest chyba nadzieja, że wejdę w stare dżinsy...
a Alanek słodziaczek kochany:-), wielkie buziaczki dla niego!!! no i Ty pięknie wyglądasz:tak:

uciekłam z ogrodu do domu, tu chłodniej i przyjemniej i Sonia już nie postękuje przez sen...

Do góry