reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysiak ty szczesciaro .Ja w szxzesliwym cyklu teZ sie niby nie staralam ale nie mialam tyle szczescia.Juz drugi raZ.
Padam zeby to jeszcze w domu zobaczyli ze moge byc wykonczona

reklama
Alanuś dobrze się czuje:)ani razu nie zwymiotował...apetyt też ma:)także to ta kiełbasa była winna i już podziękuje grillowaniu...

Ukrop ukrop pot sie leje ze mnie :/

NATUSIA to juz etraz kciuki za egzamin &&& :)
KATE słodzinka:))a ty jej jaka szczuplutka!!
AXARAI u nas zawsze wsio było ba ja nie pamiętam aby mi Alanek wymiotował :/aż tu takie coś...ja juz dizekuje grillowaniu obejdzie się bez niego...

Patrysiak ty szczesciaro .Ja w szxzesliwym cyklu teZ sie niby nie staralam ale nie mialam tyle szczescia.Juz drugi raZ.
Padam zeby to jeszcze w domu zobaczyli ze moge byc wykonczona

Andziak szczęściarą się nazwę jak już urodzę zdrową dziewczynkę.

To może pokaż im, że Ty też masz prawo być zmęczona?! Bądź trochę egoistką i zadbaj o siebie w końcu. Bo ja tylko czytam, że dzieci to, mama tamto itp. Musisz trochę odpuścić. Pewnie wszystkich w domu przyzwycziłaś, że wszystko na Twojej głowie?

Natusia - w takim razie w poniedziałek mocno zaciskam za egzamin &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, uda się, zobaczysz:tak::-)
Patrysiak - moja rana po cc ma ok 10 cm, jest w takim miejscu, że najbardziej skąpe bikini ją zakryje, psikałam ją octaniseptem ale niczym nie smarowałam:no:, sprawdziłam cenę jakiegoś super specyfiku na rany, ale koszt mnie poraził, ponad 600 zł za jakieś smarowidło:szok:, więc sobie odpuściłam, a tam, w końcu striptiserką nie jestem:-D
Kasia - a co gotujesz??? bo Ty zawsze takie pychotki serwujesz i tylko mi smaka robisz;-):-D
Mama - są te patałachy od tynku???

Dzień dobry :)

ja dopiero teraz bo mam urwanie doopy w pracy, widać że rok szkolny się zbliża, telefony się rozdzwoniły, klienci plątają się po szkole, zero spokoju :-D

Kinga a to wredna małpa:wściekła/y:
&&&&&&&&&& żeby to była ostatnia i niech idzie precz!!!
Agagsm no, pod niektórymi względami mój szef..to jak człowiek normalnie hehe
ale np jeśli chodzi o premie to maaasaakraaa każda dodatkowo wydana złotówka przyprawia go o nowe siwe włosy:baffled::-D
Patrysia biedny Alanek, ale dobrze że już spokój, a ty dziś odpoczywaj ile wlezie za tą zarwaną nockę
Czarodziejka super że już jesteś :)
Kasia dzięki za kciuki, poj przydadzą się bo już mnie stresior zżera przed środą ;)
Nullka łoo biedaki pięknie popracowałaś, dziś dzień LENIA pamiętaj ;)
Daria zgrabniutki brzusio :) czekam na wieści kto tam mieszka :)
Piranha tak, wizyta w środę, pazury już obgryzam ...:sorry2:
Mama to wskakuj dziś na ogiera...a nie, niech ogier cię bierze na pieska hahaha
jak fachowcy?:baffled:
Aguśka oby małpa nie przyszła ;) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Tasha ŁAAAAŁ też chce tak po ciąży zrzucać kg ;-)
Kate Kochana jesteś, dzięki za pamięć :)
i jestem pod wrażeniem tego małego człowieka hihi rozkoszny jest, do wycałowania, a ta grzywa boska hehe
I ty...no szczena mi opadła :-)bosko wyglądasz...że ty niby w ciąży byłaś? no way hehe
Patrysiak grzecznie córa siedzi w brzuszku :)
Andziak jak będziesz mogła, to załatw zdjęcie z usg,chętnie obejrzę Twojego spryciarza z brzuszka :)
MissBella ale ładnie córcia będzie miała na imię :D
NAtusia oddychaj głęboko :)
Będę trzymać kciuki cały tydzień!! nie ma bata żeby cos poszło nie tak :)

... i znowu ja....

Patrysiak dziekuje, czekam tylko za M aby mu pokazac. Jutro zadzwonie popytam o ceny na 2013. Zobaczymy gdzie bedzie taniej!

MissBella milo ze sie odezwalas, buziaczki

Patrysia super, ze z Alankiem ok.

Andzia
nie dawaj sie w domku!!!! Powiedz im ze ty w ciazy jestes!!!! Niech M teraz dba o ciebie i dzieciaczki

Tasha
ja teraz gotuje albo i nie.... malej nie ma to ja jakos weny brak....dzis szybki ziemniaczki, schabowe i mizeria. Moze byc????

Natusia polecam Clove Oil.... na zeba lepszy niz tabletki przecwbolowe.... u nas niektorzy dentysci tez to stosuja

truskaffka jaki stresior??? Tak mala rybka rosnie i wszystko jest ok. I tak bede trzymala &&&&&

jestem ...bylismy nad jeziorem .

Natusia,Tasha -tak!!!! tak!!! szał macicy:))) przyjechali przed 16.00..
rozkładają rusztowanie dookoła domu ...a na horyzoncie .......czarne burzowe chmury:baffled:
jutro mają być chwilę po 7.00 rano ..się zobaczy:blink:

Truskaffcia dokładnie :)) podziałamy choć padamy po dzisiejszym dniu...ale zimne pifko po powinno załatwić sprawę :-p

Czarodziejka wróciła:))))))))))

Patrysiak witaj kochana ...ja wiem ,że blizna po cc nie jest duża bo tną na 10cm...i nisko ..na linii bikini.

Bella o maj gad!!! Ty bez dachu to masz gorzej:baffled:jery niech Ci szybko robią !!!

ściskam wszystkie i lece robić kolację bo moi głodni po wodnych szaleństwach...

Tak jak mowilam / Ledwie co weszlam do domu to slysze jaki biedny maz w pracy w tym upale bez sniadania bo mu ciezarna zona nie uszykowala. Biedna mama bo w nocy spac nie mogla glodna i sil nie ma.Tylko Ania z zelaza.Od rana w upale z dzieckiem z brzuchem po Poznaniu biega.A od rana zjadlam kromke chleba i 3 ciastka.
Mam dosc/
Bartek wymeczony wiec drazliwy.Co chwila placz i krzyk.
Ja dziekuje WYSIADAM

reklama
Tak jak mowilam / Ledwie co weszlam do domu to slysze jaki biedny maz w pracy w tym upale bez sniadania bo mu ciezarna zona nie uszykowala. Biedna mama bo w nocy spac nie mogla glodna i sil nie ma.Tylko Ania z zelaza.Od rana w upale z dzieckiem z brzuchem po Poznaniu biega.A od rana zjadlam kromke chleba i 3 ciastka.
Mam dosc/
Bartek wymeczony wiec drazliwy.Co chwila placz i krzyk.
Ja dziekuje WYSIADAM

Andziak moj maz twierdzi ze to ze siedze w domu to nic nie robie bo to zadna robota tylko relaks to wiem co czujesz tylko masz jeszcze wiecej dzieci to i ciezej...oni to jak by tylko robili a moj to nawet nie umie jedzenia naszykowac;/ ale coz ja chce zobaczyc jak on sobie da rade jak pojde do szpitala :)

Do góry