hej dziewczynki, jestem, ciągle w ciąży:-) i nic nie wskazuje żeby miało się w tym zakresie coś zmienić. Ale to dobrze, bo z tym antybiotykiem jestem dopiero w połowie kuracji. Zresztą w tym tyg akurat nie ma mojego gin. więc będę szczególnie mocno zaciskać nogi. Byłam parę dni w naszym domku letniskowym a tam są problemy z netem stąd moja nieobecność, ale bardzo tęskniłam!
Czarodziejko, cieszę się, że już wróciłaś
Natusia gratuluję imprezy
Ewcik ja Ci za bardzo nie pomogę w tej tabeli bo ja się o dziecko (żadnej płci) nie starałam. Nie stososowałam żadnej diety, jestem raczej wszystko żerna, lubię słodycze, więc je jem ale też bez przesady. Cykle miałam zazwyczaj 27-28- dniowe, w tym szczęśliwym cyklu seks był w 6 i 8 dniu, które to dni wydawały mi się całkowicie bezpieczne. Nie wiem dokładnie kiedy była owulacja. Nie brałam żadnych suplementów, ponieważ piję dosyć dużo kawy od czasu do czasu brałam jakiś magnez, ale to jak mi się przypomniało, nie super regularnie. U mnie sprawdziła się wysoka beta (znacznie wyższa niż w poprzednich ciążach z chłopcami), cykl jonasa (zarówno ten 6 i 8 dzień cyklu pokrywał się z różowymi kwadracikami) i robiony- kupny test na płeć. I to pomimo tego, że wszystkie badania moczu wykonywane w ciąży wskazywały dość wysokie ph- 6,0 i 7,0 to on wyszedł mi różowy. I tyle.
Mama, nie denerwuj się, z fachowcami to podobno zawsze tak jest niestety. To tak jakby nie chcieli zarobić
Kate mam nadzieję, że tak jak Ty szybko odzyskam swoją figurę po ciąży, a Tobie gratuluję
Ja byłam dwa razy we Włoszech na kempingu z Vacansoleil, raz w Toskanii a w tym roku k. Wenecji. Polecam wszystkim szczególnie z małymi dziećmi- mają super infrastrukturę- baseny, place zabaw, restauracje, gokarty itp. A domki bardzo wygodne- z zadaszonymi werandami, wyposażoną kuchnią i pełnym węzłem sanitarnym. Dla mnie takie wakacje są idealne bo ja lubię zwiedzać, więc jak już się te baseny znudzą to zawsze można pojechać coś zobaczyć.
Daria, Truskawciu- powodzenia na wizytach
Piranha, dobrze, ze wizyta udana. Rozumiem, że kolki trochę ustąpiły?
Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam. U nas strasznie gorąco!!!!