reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzien dobry w poniedzialek
hejka.gif

..... mam nadzieje, ze kazdej weekend minal bardzo milusio no a teraz czas do pracy i znowu odliczamy dni do weekendu.....
Dziewczyny, jejku jak te wakacje blyskawicznie mijaja... jeszcze dwa tygodnie i znowu..szkola.
Jak narazie to ja mam dwa tygodnie i pozniej mam juz moja smerfetke, juz nie moge sie doczekac....

Kinga, Czarodziejka wrocilyscie??Super, mam nadzieje ze czas uplynal bardzo, bardzo milusio.

Patrysia
zdrowka dla Alanka,

Andzia za dzisiejsza wizyte &&&&&, co bys wszystko szybciutko zalatwila i uciekaj do domku

Misia tule mocno i mowie : " nie poddawaj sie"

Piranha
, Natusia dziekuje juz mi lepiej, a co do rodzenstwa to pewnie ze dam rade, najpierw jedno a pozniej za strzalem drugie :-)

Truskaffka trzymam mocno w srode &&&&&

Mama lepiej ci dzisiaj??? Wpadaj na kawke...

Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, 84Misia, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, MissBella, Kociatka, Beatka, Truskaffka, Kinga, Martika,Jagienka, Patrysiak, Czarna, Dafne, Tusia, Nullka, Agagsm i inne z gangu buziaczki i milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
76d1303116293-gruszki.jpg

Witajcie skarby:)
jak miło znów "z Wami być"
no i to prawda ze wszedzie dobrze ale w domu najlepiej.
Choc na Lubelszczyźnie wypoczelam baaaaaatrdzo!!!
kocham tamto miejsce:)

A co sie u Was działo, niestety nie mialam mozliwosci korzystania z internetu..stąd nie wiedzialam co u Was?
Patrysiak , Daria? Urodziły??????

Czarodziejko dobrze ze wrocilas, podczas jednego z porankow zabraklo nam kawy.... a kto serwuje najlepsza kawke z ekspresu na forum????

Jak bedziesz miala chwileczke to napisz namiary na wlochy, mysmy patrzyli wczoraj na oferty i jak na razie to znalezlismy jedna, jest super... ma duzo atrakcji dla dzieci ( a to jest git) i jest 40km od Wenecji... a ze my jedziemy autem to dla nas nie ma problemu. Ostatnio bylismy w Hiszpanii i ja chcialam jeszcze raz w to samo miejsce, no ale decyzja podjeta ze Wlochy( a my mamy tylko 1612km) tak wiec damy rade!!!!! Dziekuje

Daria jeszcze nadal 2w1, a Patrysiak hmmm.... albo przeoczylam jej posta albo nie wiem...

Ostatnia edycja:
Alanek obudził się i dobzre się czuje:)poprosił o chlebka(dałam mu na razie suche płatki):)teraz chłopaki jedza i bajke ogladają...to chyba ta kiełbasa z wczorajszego grilla jednak zaszkodziła(wymiotował samą woda i skórkami od kiełbasy)...mam taką nadzieję Domiś wsio ok się czuje...

Witam
Ja pracowałam do 2:30 :-( więc ledwo zwlekłam się z łożka dzisiaj (dobrze że dzieci w miare wyrozumiałe i poleżalam do 8:30 ) Także dzisiaj na rzęsach będę chodzić a chata do ogarnięcia czeka. Aaaaa niech czeka prawie 30 stopni u nas i trzeba na dwór wyjść sie dotlenić .
Na jutro obiecałam dzieciom że do kina pójdziemy na Madagaskar :-) więc radość wielka jest a i czas nam jakoś upłynie.

Mój Antoś z kolei narzeka że go siusiak boli :-( Jak nie urok to s....... Może jakiś stan zapalny w środku sie robi bo na zewnątrz wygląda normalnie. Może wymoczę mu w rivanolu ???

patrysia* oby to tylko zaszkodziła kiełbasa i zeby małemu szybko przeszło

Czarodziejko opowiadaj jak było?? Masz jakies fotki??

Miłego dnia dziewczyny bo my pewnie większość spędzimy na dworzu

Hallo Kochane!
Wczoraj umierałam, jak dziś będzie tak samo gorąco to mnie szlag trafi!!!
ale.............. dziś sklepy otwarte, M wróci i będę siedziała do wieczora w jakimś centrum handlowym z klimą:-) Najlepiej by było nad jeziorko, ale Kacuś jeszcze ma trochę katar i nie wiem czy mogę.
Przepraszam, że tylko o sobie!!!! Ale myślę o Was Wszystkich!!!!

dzien dobry wszystkim :)
mysmy dopiero wczoraj wieczorem wrocili to nic mi sie nie chcialo jeszcze ten upal porazka;/ nad morzem bylo super bo nie bylo czuc ciepla bylo 30 stopni ale czulam sie jak by bylo 20 nawet jak slonce zaszlo to zimno bylo;p
a dzis od rana wszystko piore tylko brak sil bo jest taka parowa;/
ja dzis bede sie umawiac z polozna w szpitalu na jakies badania itp to moze sie czegos dowiem :) a jutro wizyta i chyba bedziemy odkldac tabletki :)
a to moja pilka ;p Zobacz załącznik 492498

Hejka! Ja dziś tak z doskoku bo mam urwanie głowy i mało czasu, dzieciaczki dziś też dość zajmujące ;-)

Andziak, też o tym czytałam i chyba nawet pisałam na BB, podobno ZA mieli m.in. Einstein, Maria Skłodowka-Curie, Van Gogh, Isaac Newton, Michał Anioł.

Kinga, do 3 razy sztuka, UDA SIĘ kochana! Buziaki!

natusia, może tempka jutro jeszcze podskoczy? Byliśmy wczoraj w ZOO ale przez ten upał byliśmy nie tylko my umęczeni ale i zwierzaki bo polegiwały w kątach ;-) Goście już pojechali, jaka szkoda, że następnym razem będziemy się widzieć dopiero za rok. Podaję linki (wybrałam wersję w tabletkach a nie kapsułkach by można było przełamać na pół :-)):

B-100:
B-100 MEGA KOMPLEKS WITAMIN B, 50 TABLETEK (2561088520) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

B-50
B-50, KOMPLEKS WITAMIN z grupy B, 100 tabletek (2567094873) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czarodziejko, strasznie Ciebie brakowało!

patrysia, oby to było zwykłe strucie a nie jelitówka.

nullka, oby Antosiowi szybciutko ból minął i nie było to nic poważnego.

Mama, zdejmuj już tą czapkę niewidkę :-)

Daria, ślicznie wyglądasz i jaka zgrabna jesteś! Ciekawe czy jutro się w końcu dowiesz kto tam u Ciebie zamieszkuje :-)

Truskafffka, Ty masz wizytę w środę?

Ostatnia edycja:
reklama
axarai: katar nie choroba - ja bym spokojnie nad jezioro pojechała, tylko po prostu uważaj żeby się mały nie moczył w tym jeziorze za dużo, choć jezioro cieplejsze od morza..:)
Daria: gdzie piłka - toć to piękny brzuszek - pozazdrościć - chyba nie wiele w ciąży przytyłaś, albo taki szczupak z ciebie, ale jak na 36 tc to naprawdę świetnie wyglądasz:)
natusia301: jakby mój szef wiedział, że się o dzidzie staram to bym wyleciała chyba od razu - mojej koleżance wprost powiedzieli przyjmując ją do pracy, żeby jej się przypadkiem dzieci nie zachciało, bo firmy nie stać na takie rzeczy. Jako, że ja mam jedno to chyba liczyli, że do drugiego mi się nie będzie spieszyć i mnie o dzieci nie pytali...
ale jak pracodawca w porządku i bez stresu (tzn. nie wyzywa się, że kobitka w ciąże zachodzi) to czemu nie pracować dokąd można, ale to chyba luksus takiego pracodawcę mieć..
patrysia: współczuję akcji nocnej - pewnie ta skórka od kiełbaski zaszkodziła. Ja też obieram zawsze małej, bo sama kiedyś poległam na tym polu, wiec jakos tak się boję ze skórą dawać...

uciekam, bo trzeba popracować i tworzyć coś z niczego skoro szefuńcio dziś nie w humorze:)
miłego dnia dziewczynki!

Do góry