reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam Was

ja już w pracy. dziergam:]

Piranha będzie lepiej zobaczysz... jestem o tym przekonana. A wiesz, moja mama też ma depresję i jeszcze nerwice:// nie jest fajnie... żałuje..ale cóż.
Jagienko śliczne zdjecia, synków masz super:) i maleńka cudna! a Ty piekna mama:)

natusia u ciebie jak tam dziś???:)

Pozdrawiam Was wszystkie!!!

reklama
Zobacz załącznik 493594
boze ja dzis od rana na nogach bo droge pod oknem robia:angry:hałas niesamowity...
ewcik jak w pl chodzilam do gina to moja lekarka mowila ze do 12 tygodnia nie ma ciazy;/ po 12 jak sie utrzymala mialam ksiazeczke... tu dostalam od razu w 8 tygodniu..
edi to tylko grtulowac i trzymac kciuki :)
jagienka pelen podziw ja bym chyba nie dala rady zostawić nadie;/ ale ja taka jestem co sie bardzo do wszystkich przywiązuje;/
ja wczoraj wszystko kupilam ;p to moge isc rodzic;d
cos mialam jeszcze pisac ale wylecialo mi z glowy;/
Zobacz załącznik 493596

witam sie i ja ...

Daria to dobrze ,że już wszystko masz ..

Nullka no wszelki duch ....jesteś w końcu :))
dzięki za życzenia ;))

Jagienka dobrze ,że masz pracę -gratki:))
no i ekipa z Was świetna ;))

Kasia uk a kiedy córa wraca??

Kate witaj szczuplaku ;)))

Natusia nadal &&&&& za zdany egzamin ...

Kinga dziergaj ,dziergaj ..

Pirania oj lekko nie masz z tym spaniem ...kurcze moje były takie ,że karmiłam ,odbijałam ,odkładałam do łóżeczka i zasypiali.....robiłam tak od pierwszych dni i Oni nie znali bujania ,noszenia,kołysania przed snem...więc jak odkładałam do łóżeczka to nie protestowali...
tak jak teraz nie protestują ,że po dobranocce idę spać-zawsze tak było i to dla Nich normalne..a my mamy wolny wieczór..

Truskaffcia Ty tu masę świeżych ~~~~~~~~~~~~ wysyłaj codziennie :)

u nas dziś pochmurno i zapowiadają burze:sorry2:

c009.gif

u mnie nocka ok, choc zastanawia mnie moja temp. niby poszla do gory ale tylko troszke. Skad wy wiecie po tempce ze cykl bezowulacyjny??? Oto co u mnie Obserwacja cyklu - enpr.pl.

Jagienka slicznie wygladacie. Dla mnie zdjecie nr 1 jest najlepsze. Ekipka super... dwoch starszych braci i Laura.
.... ja bym jeszcze do pracy nie szla, ale to dla mnie szansa...

....super podejscie. Jak jest szansa to trzeba ta szanse wykorzystac. Trzymam mocno &&&&& i zycze powodzenia.

Kinga milej pracy ....powodzenia w dzierganiu :biggrin2:

Daria szmatki kupione i spakowana... no to teraz pozostaje nam czekac razem z toba &&&&

Kate
witaj ranny ptaszku, co tam u ciebie????

Mama
moja smerfetka wraca w nastepny poniedzialek :biggrin2:

Piranha mam nadzieje ze Kaja slodko spala dzis w nocy tak jak jej braciszek :biggrin2:

Misia a gdzie ty jestes????

Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, MissBella, Kociatka, , Truskaffka, Kinga, , Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka, Agagsm, Magda UK, Martucha i inne buziaczki i milego dnia
s070.gif

Ostatnia edycja:
213.jpg

Witam porannie
Wstałam dzis z takim bólem mieśni...Wczoraj na rowerze dałam sobie niezły wycisk!!!!
Do tego wracalam do domu po ciemku bez swiateł w rowerze....gacie mialam pełne..

Piranho i jak nocka minęla?
Mama-pijesz ze mną kawusie?
Daria jak juz wszytsko kupione to mozesz spokojnie rodzic:)))))
Patrysiak a Ty spakowana?
Nullko no u mnie tez wrzesniowa przeprawa...narazie z jednym w szkole:))) Oj tez myslę jak to bedzie
JagienKo ale masz świetne te swoje pociechy!!!!! A Laura bardzo roświetlila Wasze zycie..jest taką wisienką na torcie!!! Chlopcy świetni!! No i Ty jaka fajna doooopeczka:)))))

Martuchaa moja mama narazie nie pojdzie do pracy tylko dopiero po chrzcinach zeby z Nadia zostac bo tak by bylo ciezko;/ i tak bedzie bo ona z nikim nie chce zostac;/ ale licze ze jakos te 3 dni da rade :)

powiedzcie mi mieliscie jakies oznaki przed porodem ? bo ja sie tak boje żebym nie urodzila w te dwa dni co mojej poloznej nie ma ze szok;/

Kasia sliczna corka jaka juz duza panna :) niedlugo sie zacznie pilnowanie przed chlopcami albo juz sie zaczelo :-p

Czarodziejka taaak,piję :)
dobrze,że dojechałaś cała --->proszę zamontować światła !!....:-)

Martuchaa-są II to działać !!!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Kasia śliczna ta Twoja córa...na starszą wygląda niż 8lat...

pomyłam podłogę ,,Tom z dz.na górze graja w domino.u nas już kropi...ze spacerów nici ..

Daria ja z Dominikiem miałam tak...w dzień biegunka ...po pólnocy zaczęły się skurcze...po 9 rano byłam w szpitalu a o 14.11 urodziłam ..
organizm przed porodem sam sie oczyszcza i u mnie tak było..

Mama, Martucha, Daria dziekuje. Co do chlopcow to ja juz ich
a045.gif
przeganiam, ale sa twardziele i dalej pukaja....

Daria u nie bylo tak... wieczor, maz na mecz a ja furia,,,,ze ja urodze a on w pileczke bedzie kopal... i nagle poczulam mokro, zaczely odchodzic mi wody no to w te pedy do szpitala, tam zrobili ktg i powiedzieli do domu... przyjedz jak juz odejda ci wody. Nie zapomne tej nocy.... plywalam i cholernie sie balam. Pamietam slowa mamu.. w PL juz by cie w szpitalu zostawili a ty w domu masz byc... i tak meczylam sie od soboty wieczor do niedzieli dodz,20. Pojechalismy do szpitala i po wielkim moim placzu zostawili mnie... a mala urodzila sie w poniedzialek o 11 rano.

reklama
Daria ja objawy niby mialam przed porodami i myslalam ze to juz i ustawaly.I znowu.Z Filipem po terminie w szpitalu bylam.Z Bartkiem po odstawieniu fenoterolu dostalam skurcze co 5 min regularne.A z Kuba to skurcze byly czop odszedl rozwarcie bylo ale porodu nie.W koncu wywolywali.
Nullka ja mam podobnie.Tzn Bartek do pierwszej a Kuba do przedszkola.Tylko u nas Bartek ze syndromem ZA ma duzo gorszy start w edukacje i wogole edukacje.Szczegolnie w dzisiejszych czasach dzieci inne sa spyczane na bok.Wczoraj widzialam program w telewizji.Jak spoleczenstwo reaguje na takie dzieci.Bo przeciez te dzieci z autyzmem i ZA sa normalne.Wygladaja jak inne.Tylko czasem zle sie zachowuja.I inni patrza na te matki i ich dzieci.Ze sa niewychowane niegrzeczne.A dzieci na dzieci takie tez dziwnie reaguja.Bo tej choroby nie widac oni sie tylko inaczej zachowuja.
Do tego Filip czwarta klasa.Zmiana pani i wogole koniec laby i zmiana klasy.
A ja w 7 miesiacu.
Powiem wam ze sie boje.Strasznie wszystkiego.
Te skurcze mnie strasza.A tu od wrzesnia terapie wizyty.Boje sie abym donosila do terminu.Boje sie reakcji chlopcow na szkole przedszkole.Boje sie reakcji mojej na czwartego chlopca.A tak naprawde z tym wszystkim sama.Oczywiscie sa osoby ktore mi pomagaja.Ale zadna nie powie rozumiem dasz rade.
A ja nie wiem czy dam.
I wtedy pytam sie dlaczego jaki to ma sens.

Ostatnia edycja:
Do góry