reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ilaczek fajnie ze jestes, bo ja mam do ciebie pytanko. Pisalas o Alka Seltzer Gold, co on ma takiego w sobie????? I jak dlugo trzeba to pic aby byl efekt????

ja gdybym nie rodzila to juz bym dawno byla w pl :) i bede tutaj raczej jezdzila tylko na szczepienia co 3 miesiace a tak bede siedziala w polsce :) ja nie lubie tu byc czy tu czy w polsce i tak praktycznie jestem sama a w polsce chociaz problemu z jezykiem nie mam;p

Magda, litości bo ja zamiast zrobić coś pożytecznego to cały czas naciskam przycisk odświeżania strony :-D Mam nadzieję, że kupujesz właśnie niebieskie ciuszki :-)

Jak Was czytam to przypomina mi sie jak ja tez chcialam juz po prostu byc w ciazy i dziewczynkowe starania zeszly troszke dlej niby bylo przytulanko przed owu ale tylo 12 godzin jak sie pozniej okazalo a do tego bylo troszke winka przed starankami bo byla impreza i jak sie okazalo pomoglo to w zmajstrowaniu synka :baffled: a teraz to dalej we mnie siedzi, ale chyba nie bedzie mi dane sprobowac chyba ze mezu zmieni zdanie...:blink: Ale ja musze sprobowac bo wiem ze ostatnio zrobilam zbyt malo by postarac sie o dziewczynke teraz jak by nawet nie wyszlo to chociaz bym wiedziala ze zrobilam wszystko w tya strone i ze tak mialo byc...:happy2:

reklama
No Hejka Babeczki ale się rozpisałyście :szok: szooooooooooooook
Piranha dzięki Wiesz jaka to jest nie staramy się ale pilnuje owu może może co upilnowane to upilnowane hehehehehehe;-)

Do góry