reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysia wow... ty dzisiaj to jak torpeda. Juz dwa pranka??? Ja dopiero pierwsze wstawilam i zastanawiam sie co z nimzrobic...pogoda jakas taka nie ciekawa, raz sloneczko sie pojawia a za chwilke ciemnosc... no ja dzis susze w domku:-(

Ja o 7 wstaje i zaraz co pierwsze robię po ubraniu siebie ogarniam domek i jak mam pranie to w między czasie zaraz wstawiam;) potem dzieciackzi budza się i za nie sie biore a wtedyrelaks na BB:)

reklama
Kasiu, ja odpukać jeszcze siwych nie mam :-) Też masz naturalnie czarny kolor włosów? Pytam bo ja nie jestem w stanie zmienić koloru bez drastycznego rozjaśniania, które mi zrobi z włosów siano. Co do wykresu to może by tak zaznaczyć tempkę w 11 dc jako zaburzoną by linia podstawowa została naniesiona niżej (wówczas przesunie się na 36,7)? :-) A cyklu nie spisywałabym na straty, zobaczymy jak tempka będzie się dalej "zachowywać", sama zobacz jak u mnie leniwie tempka pięła się w górę, mój wykres po owulce był IDENTYCZNY jak Twój do tej pory, sama porównaj Obserwacja cyklu - enpr.pl

Daria
, faktycznie będziesz mieć ciężko ale na pewno dasz radę, mój synuś przynajmniej bez problemu z tatą zostaje, szaleje za nim. Ja miałam podobne skurcze ale we większej odległości jak mi podłączono KTG przed CC, to był bardzo delikatny ból jak przed @ :-) A Colinowi pogratuluj ode mnie klejnotów rodzinnych :-D

Aga, miałam dokładnie identyczną atmosferę w pracy więc współczuję, zachodź szybciutko i uciekaj na L4 ;-) Ja też najbardziej boję się tych przedszkolnych chorób i zarażania nimi Kai.

Truskafffko, żeby synka uśpić to muszę leżeć obok, jak zaśnie to wychodzę z pokoju. Zasypia zawsze z ulubionym resorakiem :-) Może jak będzie starszy to przejdzie pomysł z pościelą, teraz wiem, że to niestety nie wypali ...zresztą wciąż mam z synkiem kiepski dialog bo mało nadal mówi. Wczoraj mnie rozbroił. Zrzucił na podłogę baldachim z łóżeczka Kai i po nim depcze. Zobaczył moją niezadowoloną minę, złapał pieluchę tetrową i na kolanach jeździł nią po baldachimie jak szmatką mówiąc przy tym "sprzątam" :-D

misia, śliczny spadek, pewnie owulka lada moment.

Magda, melduj się jak najszybciej :-)

natusia, oby ból głowy szybko poszedł precz!

Martucha, połówkowe dni klonów, hahaha, świetnie to ujęłaś! :-D Ano Kaja płacze ze zmęczenia a synuś się nudzi :-(, oby do weekendu bo szykuje się ciekawie: wyjazd do teściów i imprezka urodzinowa u koleżanki :-)

Kaja od 7 rano nie przysnęła nawet na chwileczkę.

Ostatnia edycja:
Patrysia jestes wielka!!!! Ja teraz to takie lenistwo....ale juz od nastepnego tygodnia wracam do rzeczywistosci hehhe.

Martucha zostalo juz tylko 9 dni... trzymam mocno &&&&&&&

Natusia ja juz tez mam chwile zwatpienia....:confused:....

.....tak jak mialam w sobie mnostwo pozytynej energii co do fasolki tak teraz z kazdym kolejnym cyklem spada.....Ja juz pomalu sie glowie jakie jeszcze witaminki lykac, co jeszcze ma mi sis kupic w PL aby sie udalo.....no i chyba mi te cycki same jednak nie urosna:no:.... koniec roku zbliza sie wielkimi krokami, i co miesiac wojna przegrana....

Piranha
dziekuje!!!!! Twoj wykres zawsze dodaje mi usmiech na twarzy:-).
Ja naturalnie to czarna, pozniej pojawialy sie siwki, wiec regularnie co dwa miesiace nakladalam kolor, a pozniej poszlam i zaczelam dodawac jasniejsze refleksy a ostatnio zeszlam calkowiecie z czarnego koloru. Teraz juz mnie wola fryzjer, ale za bardzo wypadaja i sa jak siano... tak wiec musze pomeczyc sie jeszcze troszke aby doszly do siebie.....u mnie to juz wiek robi swoje

Ostatnia edycja:
Kasiu, no ale przyznaj, że nasze wykresy idą łeb w łeb na razie :-D a przypomnę, że mój cykl zakończył się Kają :-D A ile Ty masz latek? :-) ...bo mi w październiku wybije już 34 na liczniku przebiegu.

a Nadia wlasnie z tata nie chce zostawac bo on jest w rodzinie tak glupio wychowany ze dziecko sie tylko kara a u mnie tak nie ma , dostanie kare jak naprawde przeskrobie a on za wszystko by ja karal;/ i ona nie chce z nim zostac bo on nawet sie z nia nie bawi tylko siedzi i nic nie robi bo to niby kobieta ma robic;/ wczoraj jak zostal z moja mama i nadia to mama mowi ze w ogole nie wyobraza sobie mariusza i jak siebie z nadia mowi ze bedzie ciezko ;/ do szpitala nie przywioza jej bo by sie tak darła jak bym z nią nie szla ze szok;/ dobrze ze chociaz jeden dzien moja siostra ma przyjechac to jakos to bedzie mysle :)

Martuchaa: ale masz ładną tempkę - no no:) też mnie głowa boli - ale mnie to od atmosfery w pracy
Piranha: dokładnie tak myślę - zajść i na L4 w trybie natychmiastowym - dostanie wścieklizny i to jest najlepsza zemsta jaką mogę mieć:)
kasia: nie dołuj się - dzidzia będzie - nie poddawaj się:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Wszystkich!
Tez czekam na wiadomosci z USG i trzymam mocno kciuki !

Kurcze u mnie troche sie poplatalo za wczoraj mowie do M ze za tydzien sie staramy a on na to ze lepiej nie i takie tam ze sie boi.... delikatnie mowiac wkorw...l :angry:mnie co tu duzo gadac jak by to On sie dziecmi zajmowal przeciez caly dzien w robocie siedzi zesto wraca jak juz spia :wściekła/y:
Na druga ciaze tez ja go namowilam ale on tez nie chcial...
Nie wiem moze powinnam Go posluchac moze ma przeczucie ze znowu bedzie synek ... mu to obojetne On nie musi miec corki. Kurcze te chlopy :szok: i juz zglupialam:dry:

reklama
Daria, normalnie ma podejście jak faceci w Hiszpanii, masakra, współczuję i nie dziwię się zatem Nadii bo więź nie rodzi się z samych genów :-( Mój Krzysio to najlepsze zabawy ma właśnie z tatą bo mama nie ma siły go podrzucać na przykład :-)

myszka, mojego też blady strach oblewał jak przychodziło co do czego i zaczynał się wykręcać ;-)

Aga, super plan i teraz pozostaje go szybko wcielić w życie :-D

Ostatnia edycja:
Do góry