reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Magda_z_uk dzięki!!!!
tak strasznie się cieszę że Ci się udało i masz w brzusiu synalka
jakoś tak zaczęłam wierzyć że w tym naszym planowaniu coś jest
a czy ja na PW za jakiś czas będę Cię mogła pomęczyć :eek:??
pogłaszcz brzusio od ciotki pierogatki ...jeny ja bym chyba oszalała z radości
dobrej nocki kochane

reklama
Witam
Wpadlam na chwilke bo dziś ciężki dzień będzie u mnie. Antosia zawioze do przedszkola na 8:30 potem Julka do szkoły na 10:40 a potem po Antosia bo dziś chce go odebrać po zupie. Także tylko kursowanie dziś.

Nareszcie doczekalam sie pięknego skoku tempki więc owu chyba jednak była o ile sie utrzyma w kolejnych dniach. Ciekawe tylko kiedy ta owu byla? Ale tego już sie nie dowiem. Jeśli w sobotę wieczór jak był mega ból to skok pojawił sie trochę późno. No nic koniec gdybania teraz proszę o &&&&&&& za pozytywny test.
Piranha od którego dnia cyklu powinna zacząć liczyć fazę lutealna? Od 19 cz 21dc?

Miłego dnia babeczki :)

Ostatnia edycja:
dzien dobry wsystkim
892kawa_na_dzien_dobry_stronka-agusi.jpg

ciekawe czy Patrysiak juz po :)
Magda z uk ja to najchętniej bym baterie z Nadii wyciągnęła :-D
boze ale jestem nie wyspana nadia dzis mi sie tak budziła ze szok Zobacz załącznik 496897
milego dnia dla wszystkich
v86ukj40w05cguhgmjw5.gif

a tak w ogole to lekarze mowili ze do 36 tygodnia jak donosze to bedzie dobrze;p a ja jezdzilam caly czas na rowerze tabletki jadłam rzadziej niz oni kazali i nic sie nie rusza;/a polozna mi caly czas mowila ze te tabletki nic nie dawaja ze mam ich nie jesc ;p mam tylko nadzieje ze do tego tygodnia urodze :)lekark sie zdziwi jak mnie na wizycie zobaczy bo byla pewna e juz urodze;d

Ostatnia edycja:
czessc wszytskim
Ostatnio nie mam czasu do Was napisac, Alan tak daje w kosc bo przecinaja mu sie nastepne zęby ( 2 na dole ma a teraz ida 2 u góry), na szczescie w nocy spi.
Ja podałam nr tel Patrysi, ale nic jeszcze nie pisała, mam nadzieje, ze szystko ok
Pirhania jak Kaja spi troszke lepiej??? Pamietam, że Ty pisałąs , ze podajesz jej 1 dziennie mleko sztuczne, jakie jest najlepsze?Ja Alanowi zaczełam wieczorem podawac Bebiko, jeden raz dziennie, bo dalej go karmie ale chciałbym juz go odstawic od cyca
Pierogatko a Ty juz małą odstawiłas od cyca? bo piszesz, ze wracasz do pracy, co wogóle u Ciebie? jak dziewczynki
Nulka trzymam &&&&&&&&&&& za pozytywny test i za córcie,
Nastusia, Martucha, Czarna równiez trzymam &&&&&&&&&&&&& za dwie kreseczki w tym cylku za Was
Magda uk jak samoczucie???
Marzycielko witaj
Daria widac ze Nadi organy sie spodobały
Axarai jeszczy tylko pare dni i Ada bedzie z Wami
Kasia jak po powrocie córki??
Mama Ty dzisiaj pracujesz?
Truskaffka, nudności Ci juz przeszły? czy dalej Cie mecza

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki!!!

Wczorajszy dzien cudowny!!!! Mam juz moja smerfetke. Czekalam na lotnisku, a tu slysze... Mamoooo...cora wszystko rzucila i w te pedy do mnie w ramiona. Byly buziaczki, usciski i lzy szczescia. I najwazniejsze..Mamo kocham cie i mocno tesknilam. Jak przyjechalysmy do domku to jak wskoczyla na moje kolana, tak bylo caly czas...mamo potulimy sie???? Dopiero dala mi troszeczke luzu jak pojawil sie tata.

Dziewczynki przepraszam, ze tak o sobie...ale zaraz poczytam co tam u was.

Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, Kinga, MissBella, Truskaffka, Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka,MIsia, Agagsm, Magda UK, Martucha, Edi,Myszka, Marzycielka, Dido i inne buziaczki i milego dnia

WITAM:)

I ja już po zawiezieniu Domisia do szkoły i jestem zachwycona zachowaniem Domisia :)) toć on do Pani sobie gada że on ma to i to przyniesione a potem od razu do kolegi gdzie gre planszową rozłożyli i se grali a mama?tam buziaka papa i idź mama :0 :D oby tak było cały czas :p

Od rana mnie przeczyszcza i teraz pytanie czy to ze stresu(oby!)czy o co innego kaman :/

Ja kobitki teraz tak mniej czasu będe miała bo jednak szkoła to więcje się mi to czasu zajmie bo tak to sobie tylko w domku siedziałam...nowe obowiazki doszły ;)

Później poczytam co u was bo teraz tak czasu mniej ;)

ps.ja nie mam do nikogo nr gdyby u mnie coś sie zaczeło ale w razie czego wteyd poprosze znajomą z BB aby was poinformowała :)

Witam was

dziś późno w pracy ale w domku M mnie zatrzymał.... ;] nie powiem,było milutko. zaskoczył mnie. Wieczorem wczoraj zasnął jak dziecko a ja siedziałam do późna sama. Dziś mi to wynagrodził.
Ogólnie jakoś tak znowu mam gorszy dzień...

Magda no szkoda że nie mam testów.. ale z drugiej strony przynajmniej kochamy się kiedy mamy ochotę a nie kiedy trzeba. to też inaczej działa pewnie. Wiesz od wczoraj wieczor mam ten silny ból przy chodzeniu przy siadaniu. ciekawe kiedy odpuści i czy już po owu czy przed. nie wiem nic. tempka nadal w pierwszej fazie jeszcze.

Piranha dziekuje Ci ty wiesz... :** co ja bym bez ciebie zrobiła ach :)

Życzę Wam udanego dnia.
U nas słoneczko. Magnez rano wypiłam i myślę że nie bedzie źle:] pocieszam się że w tym tygodniu bede mogła sobie przelew zrobić w końcu!

Hello!

kate, ano niestety nic lepiej nie śpi w dzień, od wczoraj zapisuję pory jej snu bo chcę podliczyć ile się go uzbiera z takich króciutkich drzemek. Ja raz dziennie podaję małej wieczorkiem butlę Nutramigenu gdyż padło raz podejrzenie nietolerancji laktozy ale potem przejdę na Bebilon (synek do tej pory pije to mleko i strasznie mu smakuje). Ja też zacznę powoli odstawiać po skończeniu 6 miesięcy, będę stopniowo zwiększać ilość butli a zmniejszać ilość karmień piersią, tak zrobiłam przy synku i laktacja bardzo stopniowo zanikła bez żadnych problemów typu zastoje. A smakowało Alankowi mleko?

nullka, no nareszcie jest skok! Ja bym chyba liczyła FL od 19 dc. Ale długi odstęp od owulki wyszedł, dobrze, że było jeszcze to "O+12" :-)

Kasiu
, no wyobrażam sobie jaka musisz być szczęśliwa! :-)

natusia, chyba jednak ten szczyt śluzu wczoraj to był pik estrogenowy i owulka będzie lada moment bo tempka pięknie zleciała, trzymam kciuki za owocne staranka! :-)

Martika
, kiedy masz USG bo czekam na kolejne wieści o małym chłopczyku? :-)

Kinga
, a może już jednak po owu? W poprzednim cyklu też był malutki spadek w 1 dpo a potem tempka wspinała się już w górę. Trzymam kciuki!

patrysia, oby to było ze stresu! Chciałam Ci wysłać swój numer ale Tusia już to chyba zrobiła :-)

Mama, u Ciebie już prawdopodobnie 12 dpo :-) Powiedz mi bo masz synka i córkę z taką samą różnicą wieku jak u moich dzieciaczków - często się kłóciły? Pytam bo dzieci mojej siostry robią to niemal bez przerwy (też ma syna i córkę, różnica 2,5 roku) i siostra mi cały czas powtarza, że to z powodu różnicy płci a ja, że po prostu takie mają charaktery ;-) ...i wtedy za przykład podaję Twoje dzieci :-D

reklama
Martucha, super przygotowania ale oby te zakupy już się nie przydały :-) ASG został zakupiony 5 sierpnia a 14 sierpnia ilaczek napisała, że przyszedł do niej.

Do góry