Hello!
kate, ano niestety nic lepiej nie śpi w dzień, od wczoraj zapisuję pory jej snu bo chcę podliczyć ile się go uzbiera z takich króciutkich drzemek. Ja raz dziennie podaję małej wieczorkiem butlę Nutramigenu gdyż padło raz podejrzenie nietolerancji laktozy ale potem przejdę na Bebilon (synek do tej pory pije to mleko i strasznie mu smakuje). Ja też zacznę powoli odstawiać po skończeniu 6 miesięcy, będę stopniowo zwiększać ilość butli a zmniejszać ilość karmień piersią, tak zrobiłam przy synku i laktacja bardzo stopniowo zanikła bez żadnych problemów typu zastoje. A smakowało Alankowi mleko?
nullka, no nareszcie jest skok! Ja bym chyba liczyła FL od 19 dc. Ale długi odstęp od owulki wyszedł, dobrze, że było jeszcze to "O+12" :-)
Kasiu, no wyobrażam sobie jaka musisz być szczęśliwa! :-)
natusia, chyba jednak ten szczyt śluzu wczoraj to był pik estrogenowy i owulka będzie lada moment bo tempka pięknie zleciała, trzymam kciuki za owocne staranka! :-)
Martika, kiedy masz USG bo czekam na kolejne wieści o małym chłopczyku? :-)
Kinga, a może już jednak po owu? W poprzednim cyklu też był malutki spadek w 1 dpo a potem tempka wspinała się już w górę. Trzymam kciuki!
patrysia, oby to było ze stresu! Chciałam Ci wysłać swój numer ale Tusia już to chyba zrobiła :-)
Mama, u Ciebie już prawdopodobnie 12 dpo :-) Powiedz mi bo masz synka i córkę z taką samą różnicą wieku jak u moich dzieciaczków - często się kłóciły? Pytam bo dzieci mojej siostry robią to niemal bez przerwy (też ma syna i córkę, różnica 2,5 roku) i siostra mi cały czas powtarza, że to z powodu różnicy płci a ja, że po prostu takie mają charaktery ;-) ...i wtedy za przykład podaję Twoje dzieci