reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien dobry
slonce7_%28www.e-gify.pl%29.gif

.....wpadam do was z kawusia i sloneczkiem, mamy lato w jesieni....super. Oby jak najdluzej:-D

Tasha

....i ja ci dam kryzys wieku sredniego, zaraz klapa w doopke strzele za takie teksty:-D, ja w maju 36 skonczylam wiec uwazaj smarkulo:-D:-D:-D

....klapa w doopke takiego poczulam, ze kryzys wieku sredniego od razu wybilam sobie z glowy. Dziekuje, potrzebne mi to bylo;-):biggrin2:

Truskaffka
....kasia buahaha do kryzysu wieku sredniego jeszcze daleko :-p lepiej ci dzis?

...dziekuje, ale sama nie wiem co to bylo....to nie bylo za bardzo zwiazane z moim cyklem, z jednej strony radosc bo mialam smerfetke a z drugiej do cholerstwo....masakra, zrobilam kawke, weszlam na forum, poczytalam i uswiadomilam sobie...co ja kurcze wyprawiam???? Dosc!!!!! Wracam do was bo z wami zawsze jest dobrze, nawet jak jest do dooopy to i tak super pomozecie podciagnac i wyciagnac, ze wyjdzie po waszemu...i musi byc dobrze. A ty jak sie czujesz????

Axari jejku to juz 3dni.....ciesze sie i mocno &&&&& zaciskam. Badz dzielna a my tutaj rodzinnie bedziemy z toba :biggrin2:

Martucha
za nowy &&&&& cykl.
a015.gif

Daria a ty jeszcze na
n065.gif
smigasz???? Bozzzzzie dziewczyno, moze juz odpusc sobie?????

Czarodziejko
a ty slonce w natloku obowiazkow masz jeszcze czas na wieczorne wypady
n065.gif
na suhi????

Natusia, Kinga, mocno trzymam kciuki za wasze tempki...oby tak dalej!!!!!!

Natusia gratuluje umowy
Kate ja nie widzialam zdjec :no: wrzucisz jeszcze raz???? Prosze!!!!!:tak:

Kobietka, Losiczka witajcie:biggrin2:

Magda wow, widzisz udalo sie!!!!Nikusia w przedszkolu daje sobie suuuper rade.

Agagsm mocno &&&&& trzymam, i wierze ze sie uda!!!!!!

Ewcik super wieczorek sie zapowiada, a jak dzis samopoczucie...glowa boli?????

Piranha dziekuje za zdjecie. Kaja nawet ze zlosliwa minka wyglada slodziutko. Buziaczki dla niej

Mama halloooo?????

Patrysia mam nadzieje ze humorek szybciutko powroci

Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, Kinga, MissBella, Martika, Truskaffka, Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka,MIsia, Agagsm, Magda UK, Martucha, Edi,Myszka, Marzycielka, Dido ....zycze wam milego dzionka, Wielkie buziaczki

Ostatnia edycja:
reklama
WITAM:)

Dzisiaj wolne a moje chłopaki szybciej wstali hehe no nieźle :p a tak ja musze ich budzic do szkoły...a myślałam ze do 7 sobie pośpię a nie do 6 jak zwykle teraz :p

NATUSIA
gratulacje!!!!zdrówka dla synka:))ja pulmex baby klatkę i plecki smaruje i raz dwa przechodzi jak i dziecie nie ma problemu z oddychaniem np.w nocy jak spi :))
MAGDA brawa dla córci dzielna jest!!:))
DARIA ja musiałam tarmosić sutki podczas porodu z Alankiem bo ze ja rodziłam sn a nie mogli mi tak oxy bo po cc byłam to tak miałam robić aby te skurcze się nasilały i wsio fajnie szło rozwarcie mi:)ale je trochę pomeczyłam...

U mnie z humorkiem nieco lepiej bo jak to bywa nowy dzień nowe myśli:)ale martwią mnie pewne sprawy i niestety martwić sie również bede...wybaczcie ze nie pisze tak wprost jakie to sprawy ale wolałabym je tak nie opisywac...

draznie je i nic ;/ jedyne co to sa bardzo juz wrazliwe i cale mnie bola jak bym karmila;/

DARIA myslę ze u ciebie psychika działa to tak jak ze starankami ;) może odpuść relaksuj się a na pewno chwyci poród :))
KASIA jeszcze astronomiczna jesien się nie zaczeła także niech pogrzeje nas słoneckzo ;)ale u mnie zimenko tyle ze słoneczko jest...

184117_496229623721704_1521441636_n.jpg

Witam Sobotnio:)
Patrysiu
ja tez planowałam ze pośpie do 9:00:) tym czasem samoistnie obudsziłam, sie o 8...
ale czuje sie super jestem wyspana:)
No i "stawiam kawke"
Very_Emotional_[www.ggmania.eu]418.png

Patrysiu skarbie a jak u Ciebie...juz tak bliziutKo wielkiego spotkania?;)
Jak Twoi chłopcy? Powiedz mi bo ja juz nie wiem...Twoj Dominik do przedszkola chodzi czy zerówki?

Natusia
jak uznam ze nie chce pracować...to "postaram" sie zostać najpierw bardzo bogata:)
Very_Emotional_[www.ggmania.eu]421.png

no chyba ze sie mega mocno instynkty odezwa:))))))

Kasia uk- hi hi na rowerku bylam w środę (przed zebraniem w szkole)...mialam wolną godzinke bo małż zabrał chlopcow..a ja na roweros:)))))
a Sushi zeżarlam czwartek:))))) Podobno Sushi nie tuczy:) szkoda tylko ze jest wciąz takie drogie...choc to pewnie kwestia czasu...
przymierzam sie juz do zrobienia sama:)))))))

Daria Kobieto trzymaj sie dzielnie..juz blizej jak dalej..choc przyznaje ze ta koncowka ciązy chyba najtrudniejsza fizycznie i psychicznie.....
A powiedz porod Nadii mialas wywolywany , po terminie czy sie samo zaczelo?

Ostatnia edycja:
Widzę ,że wyglądacie nowego dzidziusia :-)
Daria - trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie i w miarę mało bolesne :tak:
może napiszę coś o sobie , ja jestem z centrum Polski mam na imię Marta i jestem mamą Aniołka (*) poroniłam w 2007 roku i od tamtego czasu jakieś fatum nade mną ciąży staranka ciągle odkładane ze względu na zdrowie pochorowałam się trochę i muszę czekać ,ale ostatnio się z M zapomnieliśmy i może być z tego ciąża tylko moje temperatury mnie martwią bo są niskie i boję się ,że mam coś z progesteronem , Natusia widzę ,że ty też masz niskie tempki może ja też mam taką urodę...

CZARODZIEJKA ja też wyspana :)smerfy dobrze teraz Domis u dziadka a Alanek ogląda małpkę George :) Domis chodiz do zerówki i jest zadowolony:)wczoraj jak go ubierałam do domu to mówi że fajnie jest w szkole także cieszy mnie jego nastawienie:))mi jest cieżko boli wszystko ale zaciskam jeszcze nóżki :)jak ma sie cos dziać to od 39 tc jak juz...:)
NATUSIA prosze PULMEX BABY, MAŚĆ 20 G - Domzdrowia.pl u mnie ta maść niezastapiona dzięki niej nie wiem co to jest nieprzespana noc przez katar jak i szybko mija:) edit:to też na kaszle jest także ogólnie nam fajnie pomaga :))

Czarodziejka to ja lapie kawke :-). Ty zrob sushi, jak ci wyjdzie to ja wezme przepis. Moj M uwielbia to zarcie hehehe

A ja jeszcze tak na mala chwileczke, bo chwycilam kawusie od Czarodziejki. Zaraz mykam mala budzic i na lekcje plywania musze ja zawiesc, M zobowiazal sie ze bedzie ja wozic no ale ....
p030.gif
rano, nie wiem jakis mecz graja czy ccos...tak wiec ja musze jechac...

U mnie z plamienia zrobila sie @, no ale ja sie nie wywieszam
k020.gif
i walcze dalej.....do boju...
d055.gif
. Tylko jakis taki rumak nie hallo.....

Natusia- dziękuję za ciepłe słowa, ja straciłam Aniołka w 7tc z powodu infekcji tak mi lekarz powiedział , no może ja też mam takie po prostu niższe tempki i nie ma czym się martwić pełny obraz będę miała w następnym cyklu no chyba ,że ktoś zamieszkał już u mnie , no tak biorę leki ,ale z tym nie ma problemu bo można je zmienić na "ciążowe" jednak lekarz zaleca jeszcze poczekać pewnie taka profilaktyka jest...

reklama
Hello!

Magda
, dzięki kochana! Zrobiłam zdjęcie w leżeniu na pleckach i brzuszku (to drugie na golaska by było fałdki widać, widać te niesympatryczne fałdki na nóżkach), jak tylko przegram na kompa to wyślę na PW :-) Jak mała leży na pleckach to często trzyma nóżki jak żaba - rozkraczone na boki i ugięte w kolanach ;-) Dziś po południu idę w gości z M i dzieciaczkami to się nareszcie z domu wyrwę i może trochę akumulatory podładuję.

Tasha, a Twoja Sonia ma symetryczne fałdki na nóżkach? A może tak szczuplutka, że ma fałdek? :-D

kobietka, faktycznie ciężko ocenić ten wykres bo ważna jest nie tyle wysokość tempki co różnice w I i II fazie cyklu. Współczuję straty Maleństwa, tym razem na pewno wszystko się skończy happy endem, zobaczysz!

Czarna
, kiedy testujesz? :-)

Kasiu, "nie spoczniemy nim poczniemy" jak powiadała Mama, M już trochę łyka śniadanka i kolacyjki (kiedy będą 3 miesiące?) więc musi się udać! Może spróbuj z dupkiem 2x1?

natusia, wykres wygląda bardzo dobrze :tak:, podejrzewam, że dziś jest wyrzut estrogenu, który ma miejsce w okolicy 4 dpo, w kolejnych dniach tempka zapewne poszybuje w górę.

Miłej soboty i cudownego spędzania czasu Wam życzę!

Do góry