Dzien dobry
.....wpadam do was z kawusia i sloneczkiem, mamy lato w jesieni....super. Oby jak najdluzej
Tasha
....klapa w doopke takiego poczulam, ze kryzys wieku sredniego od razu wybilam sobie z glowy. Dziekuje, potrzebne mi to bylo;-)
Truskaffka
...dziekuje, ale sama nie wiem co to bylo....to nie bylo za bardzo zwiazane z moim cyklem, z jednej strony radosc bo mialam smerfetke a z drugiej do cholerstwo....masakra, zrobilam kawke, weszlam na forum, poczytalam i uswiadomilam sobie...co ja kurcze wyprawiam???? Dosc!!!!! Wracam do was bo z wami zawsze jest dobrze, nawet jak jest do dooopy to i tak super pomozecie podciagnac i wyciagnac, ze wyjdzie po waszemu...i musi byc dobrze. A ty jak sie czujesz????
Axari jejku to juz 3dni.....ciesze sie i mocno &&&&& zaciskam. Badz dzielna a my tutaj rodzinnie bedziemy z toba
Martucha za nowy &&&&& cykl.
Daria a ty jeszcze na
smigasz???? Bozzzzzie dziewczyno, moze juz odpusc sobie?????
Czarodziejko a ty slonce w natloku obowiazkow masz jeszcze czas na wieczorne wypady
na suhi????
Natusia, Kinga, mocno trzymam kciuki za wasze tempki...oby tak dalej!!!!!!
Natusia gratuluje umowy
Kate ja nie widzialam zdjec
wrzucisz jeszcze raz???? Prosze!!!!!
Kobietka, Losiczka witajcie
Magda wow, widzisz udalo sie!!!!Nikusia w przedszkolu daje sobie suuuper rade.
Agagsm mocno &&&&& trzymam, i wierze ze sie uda!!!!!!
Ewcik super wieczorek sie zapowiada, a jak dzis samopoczucie...glowa boli?????
Piranha dziekuje za zdjecie. Kaja nawet ze zlosliwa minka wyglada slodziutko. Buziaczki dla niej
Mama halloooo?????
Patrysia mam nadzieje ze humorek szybciutko powroci
Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, Kinga, MissBella, Martika, Truskaffka, Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka,MIsia, Agagsm, Magda UK, Martucha, Edi,Myszka, Marzycielka, Dido ....zycze wam milego dzionka, Wielkie buziaczki

.....wpadam do was z kawusia i sloneczkiem, mamy lato w jesieni....super. Oby jak najdluzej

Tasha
....i ja ci dam kryzys wieku sredniego, zaraz klapa w doopke strzele za takie teksty, ja w maju 36 skonczylam wiec uwazaj smarkulo
![]()
....klapa w doopke takiego poczulam, ze kryzys wieku sredniego od razu wybilam sobie z glowy. Dziekuje, potrzebne mi to bylo;-)

Truskaffka
....kasia buahaha do kryzysu wieku sredniego jeszcze dalekolepiej ci dzis?
...dziekuje, ale sama nie wiem co to bylo....to nie bylo za bardzo zwiazane z moim cyklem, z jednej strony radosc bo mialam smerfetke a z drugiej do cholerstwo....masakra, zrobilam kawke, weszlam na forum, poczytalam i uswiadomilam sobie...co ja kurcze wyprawiam???? Dosc!!!!! Wracam do was bo z wami zawsze jest dobrze, nawet jak jest do dooopy to i tak super pomozecie podciagnac i wyciagnac, ze wyjdzie po waszemu...i musi byc dobrze. A ty jak sie czujesz????
Axari jejku to juz 3dni.....ciesze sie i mocno &&&&& zaciskam. Badz dzielna a my tutaj rodzinnie bedziemy z toba

Martucha za nowy &&&&& cykl.

Daria a ty jeszcze na

Czarodziejko a ty slonce w natloku obowiazkow masz jeszcze czas na wieczorne wypady

Natusia, Kinga, mocno trzymam kciuki za wasze tempki...oby tak dalej!!!!!!
Natusia gratuluje umowy
Kate ja nie widzialam zdjec

Kobietka, Losiczka witajcie

Magda wow, widzisz udalo sie!!!!Nikusia w przedszkolu daje sobie suuuper rade.
Agagsm mocno &&&&& trzymam, i wierze ze sie uda!!!!!!
Ewcik super wieczorek sie zapowiada, a jak dzis samopoczucie...glowa boli?????
Piranha dziekuje za zdjecie. Kaja nawet ze zlosliwa minka wyglada slodziutko. Buziaczki dla niej
Mama halloooo?????
Patrysia mam nadzieje ze humorek szybciutko powroci
Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, Kinga, MissBella, Martika, Truskaffka, Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka,MIsia, Agagsm, Magda UK, Martucha, Edi,Myszka, Marzycielka, Dido ....zycze wam milego dzionka, Wielkie buziaczki
Ostatnia edycja: