reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Krystianmartin nawet nie wiesz jaka byłabym szczesliwa gdybys ujrzała II. Nawet wolałabym ja sama jeszcze poczekac ale zebys Ty sie juz doczekała w tym cyklu, naprawde mowie to bardzo szczerze. Myslalam nawet o tym ze jesli mi sie uda to bedzie mi glupio w stosunku do tych co tyle walcza :-( ale moze byc roznie i jeszcze ja moge podejmowac wiele prob ;-)

reklama
Luka to ty kiedy strzelasz, nie masz wykresu więc nie wiem.
Dziewczyny z tymi testami to dziwnie bo mi wczoraj w południe pokazała sie druga a ale trochę słabsza. Wieczorem juz nie było jej prawie wogole. dzisiaj od raza śluz rozciągliwy, jajniki odczuwalne, tempka spadła dzisiaj wyraźnie więc chyba była owulacja albo jest. Wiec mi test nie pokazał drugiej mocnej, chyba ze była mocna wczoraj rano.

Ewelin testuj dalej dla pewnosci. Ja tez tak mialam nie raz ze nawet 4 dni przed pozytywem widzialam juz dosyc wyrazna kreske testowa a pozniej ona zniknela. Ile razy dziennie testujesz?

Elmo Staram sie trzy razy od 13 dnia. tak o 12 , 17 i 20 wieczorem. Elmo podpowiedz mi bo mam teraz strasznie rozciagliwy śluz, chyba pierwszy raz od dawien dawna(pije colon C - moze to jego sprawka) ale czy to oznacza że właśnie mam owulke. jakbym męża teraz dorwała na 1000 % spłodzilibyśmy synalka haha
Dzisiaj o 12 znowu zatestuje i zobacze co bedzie, nic nie pije aby nie rozcieńczać produktu do badań:-D

Ewelin, Elmo u mnie też dziwny ten cykl, zawsze miałam jeden , 2 dni śluzu jak białeczko a teraz... szok 4 dni . Czasami piszą ze owu jest około 2 dni przed skokiem temp. Ach....

Elmo a ty jak sie czujesz. Emocje duze prawda. Wez wytrzymaj teraz do 6 czerwca. U mnie raczej nic nie wyjdzie, Ale u ciebie szanse ogromne. trzymam kciuki za synka i mam nadzieje ze będziesz nas dalej kibicować.
krystian trzymam mocno kciukasy, pamiętaj nigdy nic nie wiadomo.

Ewelin u mnie ten rozciągliwy ale gesty sluz (bleee o czym my gadamy? :-D) wystepowal zawsze na 2 dni przed owulka. Owulke mam jak ten sluz zmienia sie juz w wodnisty tak ze wlasciwie ciezko go juz wyczuc. W tym cyklu ten EWCM zalał mnie kompletnie na kilka dni przed owulką ale wiecie ile ja sie nazarłam tych wiesiolków i olejów lnianych :-D Takze mysle ze u Ciebie owulka moze byc jednak jutro takze testuj dalej.
A u mnie? No nic hehe. Dziwnie spokojna jestem. Ogólnie ten cykl zaczelam z dziwnym spokojem, jak pamietacie miesiac wczesniej bylam klebkiem nerwow ale wraz z nadejsciem @ powiedzialam sobie ze jestem swietnie przygotowana i wszystko bedzie dobrze. Dodatkowo jak juz pisalam zaraz po @ czułam ze owulka bedzie wczesniej, szyjka wogole nie stwardniala :baffled: i jakos tak wilgotno było :-D to mnie pozytywnie nastawilo bo w poprzednim cyklu czekanie na owulke do 21 dc wykonczylo mnie psychicznie :tak::tak: No i ten wykres tak sie ładnie prezentowal ;-) Oby skonczylo sie rownie dobrze jak zaczelo. Zobaczymy.

reklama
Do góry