reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Elmo ale z Ciebie aparatka.
Roszpunka ja juz troche spokorniałam bo wiem ze inaczej to murowany 3 chłopaczek. Ja przy drugim dziecku wiedziałam ze trzeba odstęp i dietę ale nie zdązyłam wdrążyc bo pod wpływem impulsu w sama owulacje się wstrzeliłam a diety nie dążyłam zastosować. Ale teraz sie cieszę że jesteśmy tylko ludzmi bo mam takiego kochnego całusnego chłopca.
A teraz robię wszystko tak jak zaplanowałam i powoli wdrażam. jak będzie chłopiec to ok. Pan Bóg tez ma plany ale wiem ze cierpliwość jest bardzo ważna.

krystian martin ja nie mam jakiejś receptury. robię roztwór aby mial odczyn ph 2, żeby potrafił zbic wysokie ph. chciaż teraz myśle ze następnym razem postram się zrobic taki odczyn aby miał ph 3. Ten replens ma ph 2,7 jak dobrze pamietam i piranha mówiła żeby ostroznie z nim bo może wybic plemniczki jak bardzo obnizy ph.

matik2012
może i to dobry sposób na antykoncepcję. jak tak dalej bedziemy się zakwaszać ta cytryną i przez długi czas nie zajdziemy w ciąże to bedzie można nasunąc taki wniosek. Ale mam nadzieje ze nie potwierdzimy tej myśli.

Maggie a propos Twojego wczorajszego pytania.Wiem, że te paski do mierzenia ph nie są do mierzenia ph pochwy:zawstydzona/y:Pospieszyłam się z tym zakupem więc teraz czeka mnie kolejny:baffled:Najprawdopodobniej kupię te do których link wczoraj przesłałaś:-)
Ja dziś jestem po nieprzespanej nocy. Syn w nocy obudził się z wysoką gorączką nie mógł spać bo go głowa bolała, bidulek mój. Dziś nie poszedł z tego powodu do przedszkola bo odsypiał noc więc mam dziś towarzysza:-)
Tampon z aplikatorem ,pierwsze słyszę:confused: myślałam, że wystarczy normalny tampon.A czy mogłybyście przesłać jakie macie ?to też od razu zamówię

Pozdrawiam i miłego dnia życzę :-)

Antosia
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Elmo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Mamakaja takie tampony z aplikatorem to mozna kupic raczej wszedzie, w rossmanie na przykład.
Dorcia dzięki. U Ciebie widze negatyw ale nadal &&&&&&& :tak:
Matik dobrze by chyba bylo ponizej 5.

Ja tez uzywam normalnych tamponów, namaczam i wkładam.
dziewczyny a co myslicie o tym castangusie. Podobno wielu dziewczynom pomógł zajśc w ciążę i wiele poczeło dziewczynki. Ja tak myślę że zaczne go brac od następnego cyklu. bierze sie go przez 90 dni. Podono jest delikatny i wydawany bez recepty a więc chyba nie jest szkodliwy.

reklama
Mama kaja u mnie test wyszedł negatywny...staranka przechodzą na czerwiec :D

Trzymam kciuki za Was wszystkie
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ślę duuuużo fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~