reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A mi się normalnie ryczeć chce, powiem Wam, nie dość że pierwszy dzień okresu i zawsze tak mam że mi sie chce płakać.
Do tego moje starania stoją pod znakiem zapytania, mąż właśnie oświadczył mi że on drugiego dziecka nie chce, uderzył w czuły punkt

reklama
Hejka Dziewczyny!
U mnie 5 dzień cyklu i @ takiej prawdziwej były 2 dni a tak to plamienie ledwo co może to hormony i Clo tak na mnie działa mam tylko nadzieję że pomogą i owu będzie piękna :-) bo jak nie to się wściekne .
Magi faceci nie raz tak gadaja zeby nas dobić n=bo wiedzą że nam bardzo zależy ale na pewno mu przejdzie po prostu odczekaj chwile uspokój emocje i podejdź do rozmowy jeszcze raz uwierz mi że ja nad moim M dłuuuuuuuuuuuuuuugo pracowałam żebyśmy mieli 3 dziecko a i tak ma czasem foch i mi gada że po co nam 3 dziecko i takie tam inne bzdury ale ja trzymam się naszych pierwszych ustaleń i obietnic i działam chociaż mój organizm robi sobie ze mnie jaja to ja nie odpuszczam będę stała się zajść w ciążę tylko że teraz już nie mam takiego parcia na płeć chociaz gdyby sie udało mieć dziewczynkę to byłabym przeszczęśliwa ale w moim przypadku będę się cieszyć jak będę mieć po prostu 3 dziecko ( ale suplementy i dietę będę stosować tak ku zaspokojeniu sumienia :-) )
Piranha pozdrawiam gorąco! Elmo zaciskam &&&&&&&& z całych sił :-) Przepraszam że nie piszę do kazdej z osobna ale jakoś weny mi brak dobita jestem po pracy i trudno mi sie skupić ale Pozdrawiam i ściskam i oczywiście kibicuję każdej z was :-)

Elmo ...niestety test negatywny :no: więc już chyba nie mam za co liczyć - czekam na @
Ale kciukaski i fluidki przydadzą się w połowie czerwca .... dziękuję kochana !!!

Dorcia w takim razie czekam na Twoja jutrzejsza tempke. Moze powie nam cos wiecej ;-)
Maggie eh te chlopy. Wiesz ja takie placzki mam przed @, w dniu @ juz emocje opadaja. Ale z doswiadczenia wiem ze wtedy wszystko biore do siebie 50 razy bardziej niz normalnie. Za kilka dni spojrzysz na to spokojniej i Twoj M naoewnie bedzie chcial drugiego dziecka. Trzymaj sie cieplo
Misia dzieki Kochana. Widze ze Twoje podejscie do tematu zmienilo sie na lepsze, spokojniejsze. Milo slyszec ze jestes bardziej pozytywnie nastawiona. Masz racje faceci czasem gadaja od rzeczy. A potem nawet nie wiedza o co nam chodzi :-) A nam zawsze o nic :tak: Oni sa z Marsa...

Milej nocki.

Oj dziewczyny dobrze że mnie rozumiecie, to mnie boli podwójnie, bo po zabiegu mąż mi powiedział nie martw się postaramy się o drugie, najpierw pojedziemy na wakacje a potem się postaramy i jeszcze te hormony powodują że przezywam to mocniej
wcześniej dał do wiwatu moim rodzicom opieprzając ich że nie posprzątali po dziecku jak go pilnują
mówię Wam szkoda słów
mam nadzieję że jutro będzie lepszy dzień
Dobrej nocy wszystkim i dziękuję za ciepłe słowa Elmo i Misia

Misia na pewno się doczekasz trzeciego dzieciaczka a Twoje podejście do sprawy jest super :)
Trzymam za Ciebie mocno kciuki oby się szybko udało
Elmo prawda mężczyźni są z innej planety :)

Ale strzeliłam byka:-DElle , Ewelin ja się staram już w czerwcu i bardzo liczę na ten cykl :tak:Ale nas w czerwcu zapyli:-D

Ostatnia edycja:
Elle nadal jestem na diecie i suplementach. Nie biorę saw palmetto bo miałam wrażenie że "mrowieją" mi (.)(.):-D A podobno po tym specyfiku rosną:-D

Ewelin a na co jest w sumie ten contangus? :D bo tez słyszłam, ale by;la pewna, że na receptę :)
a co do tamponu z limonki to ja też szybko włożyłam, nie wiem czy nie wybiłam :D zobaczymy

Elmo widze, że szybujemy z tempka obydwie :p
padłam z tym wałkiem - jesteś niemożliwa :D

Piranha fajnie, że zaglądasz :) Trzymam kciuki za przedszkole w takim razie. A jest zazdrosny?
jak będziesz miała sekundę to jestem ciekawa, czy może wiesz co wpływa na temperaturę cyklu, bo pisałaś, że niższe na chłopca, ale nie wiem co to powoduje, że te temperaury są różne w cycklach...

Krystianmartin pytałaś Ewelin o proporcje, ja robię na oko ok. 70% limonkowego soku a reszta woda

Antosia to już trzymam kciuki za czerwiec :)

Elle ja maczam i jeszcze wlewam górą co by mieć pewność, że jest mega nasiąknięty :D tylko musi być aplikator plastikowy a nie teksturowy :D albo bez aplikatora :)

Alez piszecie, przepraszam, że nie każdej z osobna!
U mnie dzisiaj tak ja u Elmo mega skok, ale wcale ciążowo sie nie czuje :) za to miałam znowu rozciągliwy śluz, nie wiem o co biega, ale nie mam zamiaru się nakręcać.\

reklama
Antosia no całe szczęście :-) to ja chwilkę po Tobie i musi nam sie udać :tak: będą piękne dziewczynki :-D ja też już nie biorę Saw Palmetto... i faktycznie biust mi po nim się lekko powiększył ale tylko jak go brałam :szok:

Do góry