reklama
Elmo2
Fanka BB :)
Krystianmartin
nie umiem Cie pocieszyc. Nie wiem co powiedziec. Bardzo mi przykro. Bardzo chcialabym cieszyc sie razem z Toba :-(
Eden nie nic mnie nie boli oprocz brzucha. Na objawy jeszcze czas, ale troche mnie martwi ten brzuch. Tak mnie ciągnie do dołu wnetrznosciami ze chodzenie sprawia bol :-( Caly czas mam wrazenie ze zaraz dostane @ :/

Eden nie nic mnie nie boli oprocz brzucha. Na objawy jeszcze czas, ale troche mnie martwi ten brzuch. Tak mnie ciągnie do dołu wnetrznosciami ze chodzenie sprawia bol :-( Caly czas mam wrazenie ze zaraz dostane @ :/
krystianmartin
Dziewczyny nie smućcie się. Mi jest lżej. Nie muszę się już stresować. Serio jest ok.
Piranha
Mam tylko kilka sekund, przeczytałam tylko ostatnią stronę, może potem uda mi się nadrobić i poodpisywać, przepraszam Was strasznie.
krystianmartin, tak analizuję raz jeszcze Twój wykres i faktycznie owulka mogła być później, przyjmując wariant 12 dc to jednak nie jest spełniony warunek skoku, jest on spełniony przyjmując, że owulka była w 15 dc. A testów owulacyjnych nie robisz? Sprawdzałaś kiedyś poziom progesteronu w połowie FL? Jeśli owulka była w 15 dc to dziś dopiero 10 dpo, wówczas zarówno test ciążowy jak i ten z krwi mogą nic nie wykazać, zazwyczaj w laboratoriach za ciążę uważany jest wynik powyżej 5 a zaraz po zagnieżdżeniu beta może być wciąż niższa. Gdy test ciążowy pokazuje cień cienia widoczny tylko pod światło to badanie krwi może wskazać na wynik < 5. Masz podaną dokładną wartość bety czy określone jedynie, że jest poniżej przyjętej dla laboratorium normy dla ciąży? Przytulam i wierzę, że to najdalej przedostatni cykl.
krystianmartin, tak analizuję raz jeszcze Twój wykres i faktycznie owulka mogła być później, przyjmując wariant 12 dc to jednak nie jest spełniony warunek skoku, jest on spełniony przyjmując, że owulka była w 15 dc. A testów owulacyjnych nie robisz? Sprawdzałaś kiedyś poziom progesteronu w połowie FL? Jeśli owulka była w 15 dc to dziś dopiero 10 dpo, wówczas zarówno test ciążowy jak i ten z krwi mogą nic nie wykazać, zazwyczaj w laboratoriach za ciążę uważany jest wynik powyżej 5 a zaraz po zagnieżdżeniu beta może być wciąż niższa. Gdy test ciążowy pokazuje cień cienia widoczny tylko pod światło to badanie krwi może wskazać na wynik < 5. Masz podaną dokładną wartość bety czy określone jedynie, że jest poniżej przyjętej dla laboratorium normy dla ciąży? Przytulam i wierzę, że to najdalej przedostatni cykl.
krystianmartin
Piranha chodzi o to że mała szansa była tylko jeżeli owu wystąpiła 12 dc. Czy mogę już pić zioła czy czekać do @?
krystianmartin
Beta poniżej 1
Matik2012
dziewczyny a ja to normalnie padam niedobrze mi piersi a raczej sutki tak pieką że masakra właśnie spałam i tak sobie myślę że przecież ja cały czas tzn codziennie padam i śpię ok 14. 15 godz a kilka dni temu to w ogóle miałam taki dzień że pół dnia przespałam
serio czuję się jak w ciąży ale jako co z czym no ja normalnie padnę do czasu tego lekarza
Pirania pomocy

Pirania pomocy
Piranha
krystianmartin, zapomniałam, że u Ciebie był duży odstęp od staranek :-(, no ale niebawem wstrzelicie się w najpłodniejszy dzień i będą z tego 2 krechy, zobaczysz! Jak długo się starasz i czy próbowaliście w najpłodniejsze dni? Pewnie o tym pisałaś ale z braku czasu czytam na wyrywki :-( Ziółka zacznij pić dopiero od @. Masz podany konkretny wynik bety czy tylko, że jest poniżej np. 5? ...bo jeśli to drugie to szanse wciąż są jeśli zarodek późno się zagnieździł (co do Twojego wykresu pasuje
), jedna dziewczyna np. pisała, że przed terminem @ miała betę 3,5 (czyli nie ciąża wg laboratoryjnych norm) a potem pięknie przyrosła, beta przyrasta średnio 66% w 2 dni więc z wartości 2 będzie po 2 dobach 3.32, wciąż poniżej ciążowej normy :-), norma zostanie przekroczona przy takim przyroście dopiero po 4 dniach.
Edit: właśnie doczytałam, że beta poniżej 1, pewnie za duży odstęp był od owulki, plemniki mojego M to nawet 2 dni nie przeżywały, udało się dopiero po staraniach w najpłodniejszy dzień cyklu (dzień pozytywnego testu owulacyjnego) i po "stuningowaniu" jego żołnierzyków suplementami.
Matik, obiecuję, że wieczorkiem nadrobię zaległości, wgryzę się w Twój problem i dam znać. Powtarzałaś test ciążowy? Może zrób raz jeszcze?

Edit: właśnie doczytałam, że beta poniżej 1, pewnie za duży odstęp był od owulki, plemniki mojego M to nawet 2 dni nie przeżywały, udało się dopiero po staraniach w najpłodniejszy dzień cyklu (dzień pozytywnego testu owulacyjnego) i po "stuningowaniu" jego żołnierzyków suplementami.
Matik, obiecuję, że wieczorkiem nadrobię zaległości, wgryzę się w Twój problem i dam znać. Powtarzałaś test ciążowy? Może zrób raz jeszcze?
Ostatnia edycja:
reklama
Matik2012
rano jutro zrobię ale jeżeli to by było z teraz bo np. owu była podczas okresu? to i tak za szybko prawda? ja już nic nie rozumiem a czuję się masakra
dobra oglądam big cyca to się może uspokoję 

Podziel się: