Hej.
Krystianmartin Roszpunka zycze wam udanych pogodnych wakacji wakacji!!! Bawcie sie dobrze!
Krystianmartin bede o Tobie myslec i zaciskac &&&. Coz wiecej moge powiedziec. Powodzenia i odzywaj sie w miare mozliwosci. Staraj sie oderwac od codziennosci i korzystac z wakacji na calego!
Roszpunka czuje sie srednio. Chwilami lepiej ale potem nudnosci wracaja ze wzmozona sila. Dzis gorszy dzien. Ale jestem dobrej mysli. Dzieki ze pytasz. Odpoczywaj i wracaj do nas po wakacjach!
Antosia Dorcia kciuki za nowy cykl! Niech wam sie w lipcu poszczesci!!!!
Polisia czyli ogolnie wiesz ze nic nie wiesz? :-) Ciezkie sprawy ale oby Ci sie szybko udalo kochana!
Maggie Matik jak chodzi o wiekszosc suplementow to nawet Pirania kiedys pisala ze nie ma obaw, ta sa w wiekszosci witaminy badz wspomagacze plodnosci dlatego mozna lykac spokojnie. Lubrykanty jak replens, sylk, represh, pre seed ta sa specyfiki rowniez bezpieczne. Napewno trzeba we wszystkim zachowac umiar. Sama mialam obawy z ta cala soda i do dzis mi to w glowie siedzi. W razie gdyby sie cos stalo pewnie bym sobie miala wiele do zarzucenia, ale taka juz natura czlowieka. Napewno nie mialyscie wplywu na strate dzieci, jestem tego pewna i za was rowniez mocno trzymam &&&& abyscie mialy upragnione dzieci (córeczki).
Ciezki mialam dzien. Duuuzo nerwow. Powiedzialam szefowi o ciazy i zamiarze pracy tylko do konca wakacji. Nie byl zachwycony. Chyba z tego wszystkiego muli mnie jeszcze bardziej bleeeee
Ewelin Ty do kiedy myslisz pracowac?
Elle juz niedlugo. Dasz rade! Teraz juz musisz sie zmobilizowac na calego i oby to byla ostatnia prosta!