reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia taaaaaaaa ja sie staram nie myslec, ale zawsze to wychodzi :zawstydzona/y:zreszta sama wiesz. Nie ma co sobie glowy niepotrzebnie zawracac tym wszystkim czy jest fasolcia czy jej nie ma i tak juz nic nie zmienie, wiec trzymam sie twardo i nie ma zmiluj ! :-)

reklama
Dokładnie Nuuśka...widać że trzeźwo babo myślisz !!!
Więc spokojnie ( kto spokojnie ten spokojnie) czekamy do soboty i trzymam kciuki żeby mój gift okazał się szczęśliwy !!!

dorciaaaaaa JA JESTEM JA JESTEM !!! :-):-) siedze w pracy i podczytuje, ale ze nie ma co to patrze w pusty ekran :laugh2:

Zebranie zaliczone, wszystko juz wiem, jako ze calkowity koszt Zielonej Szkoly wyniesie 1095zł. Urzad Miasta dofinansowuje 285zł dla kazdego dziecka, wiec w tym momencie koszt wyniesie 810zł a to juz do przebolenia ;-)

Nuuśka U nas zebranie dopiero pod koniec listopada...ale Zielona Szkoła u nas na 6 dni wyniesie 640 zł ,jada nad morze do Jarosławia ...tyle wiemy na razie.
Ale cisza....dawno tak cicho tu nie było !

Hej Kochane jak minął dzień?
Ja w związku z nie owulka poszłam sobie do fryzjera i pocieniowałam włoski. Od razu odczułam polepszenie humoru. Do tego M przyjeżdża za 2 dni:-), Za 3 dni dowiem się co i jak bo wizyta u gina. Noi do tego jutrzejszy skok tempki u Nuuuski i życie nabiera koloru:-D.
Dorcia to cisza przed burzą
cio tam dzisiaj na kolacyjkę? Ja brokuły:-D

Ostatnia edycja:
nuska ty jescze w pracy ? :szok:
co u wiedzmy dala jakies intfo ? dzis chyba byla jej wizyta albo pomyliłam;/
ja po wizycie ponad godzine w kolejce tyle dzis wiary bylo wiec bez usg i zadnych ciekawych informacji tylko to co myslalam szyjka skrocona 2,4cm , 26 tydzien ciazy i tyle ;p no i krew mi pobrali az mi dzis reka spuchla nie wiem czemu pierwszy raz i boli jak chole...:-D
nastepna wizyta 10 grudnia bo lekarka ma urlop i zaczynamy juz KTG :)

Krystian u mnie mniej wyrafinowanie HOT-DOG :-D
Maggie no wyobraz sobie, czasem sie zastanawiam czy ja napewno jestem z tej rodziny bo chyba jednak jestem z innego swiata :) Co u Ciebie?
Daria a wiec dobre wiesci, szyjka troche skrocona ale to pewnie przez to ze 3 ciaza? Nie znam sie. Viedzma ma wizyte w czwartek.

Ja troche zlapalam dzis dola. Zaczyna do mnie docierac wizja porodu a wtedy wraca koszmar pierwszego... :-( Dziewczyny nie bede wam tu opowiadac tej historii ale ze wzgledu na pierwszy porod ktory zakonczyl sie cc mam wskazanie na drugie cc. I tak chce. Jednak moj lekarz twierdzi ze najlepiej bedzie dla mnie (a wiec pewnie i dla dziecka) jesli poród zacznie sie normalnym trybem czyli skurcze itp. no i ze skierowaniem na cc do szpitala. Jednak ja biore tez druga opcje pod uwage, wiem ze wiele osob przy drugiej cesarce umawia sie na konkretny dzien i godzine. Mam spory dylemat i bije sie z myslami. Jednak moj strach graniczy z jakas psychoza wierzcie mi. Pytanie do tych ktore sa po cc, jakie macie doswiadczenia w tej kwestii? Chodzi mi konkretnie o to czy ktoras z was ma porownanie: porod normalny zakonczony cc a pozniej drugi juz umowione cc, jakie sa roznice w ewentualnym dochodzeniu do siebie?
Wiem ze to nie dotyczy tego watku ale nie udzielam sie gdzie indziej a musze zaczac myslec na ten temat i cos zdecydowac a wiem ze wiele z was jest po cc.

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór babeczki :-)
Krystianmartin
nie ma to jak wizyta w zaufanego fryzjera :-DJa za tydzień wybieram sie na pasemka
Araki jeszcze raz gratuluje

Piranhiu dużo zdrówka i trzymam kciuku aby relacje między dziećmi polepszyły się
Nuuska kciuki zaciśnięte:-)
Mój dzień nie był najlepszy :-( dużo nerwów, stresu i łez :-( mam nadzieje że jutro będzie lepsze
Najgorsze jeśli jedna ważna zaleta (dobre serce i chęć pomocy innym) staje się równocześnie najgorszą wadą. Już tyle razy dostałam po dupie za dobre serce ale nie potrafie postępować inaczej :-(Zawsze za bardzo przejmuje się losem najbliższych i poźniej mnie to męczy
Dziękuje że jesteście przynajmniej mogłam Wam napisać co czuje :-(
Ide się położyć dziewczyny aby ten dzień już się skończył

Do góry