reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Czesc babeczki
gdzie sie podziewacie
Cichusio tu.....
Ja juz na nozkach..cos mi sie ostatnio młody wczesniej budzi...o 7:00
No ale dzis Energia mnie nie opuszcza. Wczoraj wieczorkiem poszlam sobie poskikac na aerobic i czuje dzis wzrost energii...zakwaski lekkie ale nie takie jak sie obawialam ze moga być
Jeszcze przed swietami i Sylwiekim musze zadbac o linię
A poza tym.....lubie to zmęczenie po ćwiczonkach
Buziaki i milego dnia dla Was Kobietki
Anufifi- co tam u Was?
Agnieszko- czekam z niecierpliwoscia na wyniki Betki
I trzymam kciuki
Aniu- mam nadzieje ze nocki przesypiasz, ze Aniczka daje Ci odpocząc
A moze macie ochote na kawkę?
gdzie sie podziewacie
Cichusio tu.....
Ja juz na nozkach..cos mi sie ostatnio młody wczesniej budzi...o 7:00

No ale dzis Energia mnie nie opuszcza. Wczoraj wieczorkiem poszlam sobie poskikac na aerobic i czuje dzis wzrost energii...zakwaski lekkie ale nie takie jak sie obawialam ze moga być
Jeszcze przed swietami i Sylwiekim musze zadbac o linię

A poza tym.....lubie to zmęczenie po ćwiczonkach
Buziaki i milego dnia dla Was Kobietki
Anufifi- co tam u Was?
Agnieszko- czekam z niecierpliwoscia na wyniki Betki
Aniu- mam nadzieje ze nocki przesypiasz, ze Aniczka daje Ci odpocząc
A moze macie ochote na kawkę?
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
ja za kawkę dziękuję, ale herbatkę czemu nie 

a ja mam dzisiaj lenia na maksa, poprostu nic mi sie nie che
a to dopiero ratem 9.00 a gdzie do 15.00
muszę się chyba wyrwać na jakis spacerek na zakupy bo usnę w prcy, i dopiero będzie numer 

miłego

a ja mam dzisiaj lenia na maksa, poprostu nic mi sie nie che
a to dopiero ratem 9.00 a gdzie do 15.00
muszę się chyba wyrwać na jakis spacerek na zakupy bo usnę w prcy, i dopiero będzie numer 

miłego

anufifi
tęsknię...
hello kochane
ja też siedzę dzisiaj w pracy , ale jak Jarzebinka mam lenia na maksa i cała listę do załatwienia beeee....
Indygo ....obyś miała rację ...mam nadzieje ze po sotatnich cyklach które były dla mnie skarbnica wiedzy uda mi się
:-)
Aguś czekam na betkę

Aniu i jak ????

cudownie no nie ?
CZarodziejko chłopcy się trochę męcza po tym szczepieniu , mały miał gorączki i spać nie moze , a starszy ma biegunkę ...ale mam nadzieje ze dzisiaj juz wszystko im przejdzie...
Pozdrawiam dziewuszki
;-):-)
ja też siedzę dzisiaj w pracy , ale jak Jarzebinka mam lenia na maksa i cała listę do załatwienia beeee....
Indygo ....obyś miała rację ...mam nadzieje ze po sotatnich cyklach które były dla mnie skarbnica wiedzy uda mi się
:-)Aguś czekam na betkę
Aniu i jak ????
CZarodziejko chłopcy się trochę męcza po tym szczepieniu , mały miał gorączki i spać nie moze , a starszy ma biegunkę ...ale mam nadzieje ze dzisiaj juz wszystko im przejdzie...
Pozdrawiam dziewuszki
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Czarodziejka
Margaritta- no pewnie ze sie spelnią nasze fasolkowe marzenia 
W swięta nie tylko Mikolaj je spełnia ale i Ten Ktory przychodzi do Nas jako Male Dzieciątko;-)
Wierze w Cud Wigilii.....
Anufifi- biedne chlopaczki, wspolczuje i Tobie bo pewnie nalatasz sie przy nich (glownie przy mlodszym)
Trzymam kciukaski zeby juz dziś sie poprawilo chlopcom
No własnie a gdzie nasza Agula?
Dzis poleciala na Betkę..ciekawa jestem co jej wyjdzie..........pewnie Bocian

Aguś daj znaka
Jarzębinko to zapraszam na herbatkę ......moze byc cynamonowa? bo bardzo rozgrzewa?
Boże u nas tez szarooo i tak ciemno ze trzeba swiatlo w dzien zapalac

Zaraz znowu bedzie padac
W swięta nie tylko Mikolaj je spełnia ale i Ten Ktory przychodzi do Nas jako Male Dzieciątko;-)
Wierze w Cud Wigilii.....
Anufifi- biedne chlopaczki, wspolczuje i Tobie bo pewnie nalatasz sie przy nich (glownie przy mlodszym)
Trzymam kciukaski zeby juz dziś sie poprawilo chlopcom
No własnie a gdzie nasza Agula?
Dzis poleciala na Betkę..ciekawa jestem co jej wyjdzie..........pewnie Bocian

Aguś daj znaka
Jarzębinko to zapraszam na herbatkę ......moze byc cynamonowa? bo bardzo rozgrzewa?
Boże u nas tez szarooo i tak ciemno ze trzeba swiatlo w dzien zapalac

Zaraz znowu bedzie padac
agnieszka12
trwaj"chwilo"boś piękna..
Witam dziewuszki
no i nie zrobiłam dzis betki kolejka była taka długa, że az za drzwi laboratorium ludzie strali
wiec niebyło sensu czekac bo i tak tylko do 10 pobieraja krew i tak bym sie niezałapała, ale dziewczyny zrobiłam 3test przed chwila i są Dwie grube krechy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
co prawda ta druga jeszcze ciut jasniejsza od kontrolnej ale juz jest duzo duzo bardziej widoczna:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
nawet niewieciej jak jestem szczęsliwa oby fasolka rosła zdrowo...
11cykli czekania na wielki cud!!!niepotrfie opisać mojej radości nawet niema takich słów:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
dzieuje Wam bardzo że byłyscie ze mną

wiedzcie o tym ze cierpliwosć się opłaca, nawet jeżeli bedzie to drugi chłopczyk Alanek to i tak bede szczęśliwa bo mi chodziło tylko o wypróbowanie tej metody nic więcej.... jak tak bedzie to takie plany ma względem mnie Bóg.... Buziaki dla wszystkich teraz to tylko sie modle o zdrowe dziecko i nic więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miłego popołudnia kobitki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no i nie zrobiłam dzis betki kolejka była taka długa, że az za drzwi laboratorium ludzie strali
wiec niebyło sensu czekac bo i tak tylko do 10 pobieraja krew i tak bym sie niezałapała, ale dziewczyny zrobiłam 3test przed chwila i są Dwie grube krechy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)co prawda ta druga jeszcze ciut jasniejsza od kontrolnej ale juz jest duzo duzo bardziej widoczna:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
nawet niewieciej jak jestem szczęsliwa oby fasolka rosła zdrowo...
11cykli czekania na wielki cud!!!niepotrfie opisać mojej radości nawet niema takich słów:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
dzieuje Wam bardzo że byłyscie ze mną

wiedzcie o tym ze cierpliwosć się opłaca, nawet jeżeli bedzie to drugi chłopczyk Alanek to i tak bede szczęśliwa bo mi chodziło tylko o wypróbowanie tej metody nic więcej.... jak tak bedzie to takie plany ma względem mnie Bóg.... Buziaki dla wszystkich teraz to tylko sie modle o zdrowe dziecko i nic więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miłego popołudnia kobitki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
zrobiłam 3test przed chwila i są Dwie grube krechy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
co prawda ta druga jeszcze ciut jasniejsza od kontrolnej ale juz jest duzo duzo bardziej widoczna:-)
WIELKIE GRATULACJE !!!!!! szczęśliwych 9 miesięcy z maleństwem pod serduszkiem ......
reklama
Czarodziejka
tak bym sie niezałapała, ale dziewczyny zrobiłam 3test przed chwila i są Dwie grube krechy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Kochanie z calego serca Ci gratuluję!!!!!!!!
Jestem przekonana ze dzidzius ktorego nosisz juz pod sercem jest zdrowy.
I po cichutku trzymam kciuki za Coreczkę
Chyle jednoczesnie czolo za taka cierpliwosc
Jestem przekonana ze dzidzius ktorego nosisz juz pod sercem jest zdrowy.
I po cichutku trzymam kciuki za Coreczkę
Chyle jednoczesnie czolo za taka cierpliwosc
Podziel się: